Ливърпул - Норич 22.10.2011, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Ливърпул - Норич 22.10.2011, 19:30 ч.

Мнениеот kingofpop » 22 окт 2011 22:56

йеее хванах си x са , както си очаквах......не може играчи като Даунинг, Каут, Керъл, който бие с глава се едно като с китара, и тем подобни да играят в отбор, който има амбиции за топ 4.....Суарез една топка не може да насочи като хората....пълен крах :oops: :oops: :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 окт 2011 22:57

ония изпразняк Торес сам поиска да се махне - никой не го е гонил от Анфийд. Мейрелес преди да дойде Кени се чудехме защо Ходжсън похарчи толкова пари за него и дали не можехме да вземем друг на негово място. И аз съм съгласен, че той имаше с какво да помогне на отбора, но всички знаем защо той си тръгна - заради абсурдното решение да не му се даде обещаното увеличение на заплатата. Дълбоко се съмнявам Кени да е имал решаващата дума в случая. Колкото до британските "звезди" - за едва ДЕВЕТТЕ мача от както играят заедно те показаха хъс, характер и желание да дават най-доброто от себе си. Факт е че в началото бяха много зле, факт е че все още не най-доброто на което сме се надявали, но е и факт, че с всеки изминал мач те играят по-добре от предишния. Но за да го видим това трябва да гледаме малко по-непредубедено. Аз самия стисках палци да се провали трансфера на Даунинг. Може би затова според мен той е най-слабия ни трансфер, но НЕ МОГА с ръка на сърцето да кажа, че той не бележи прогрес в хода на сезона. В отговор на колегата, който казва че "не съм си написал домашното" - да факт е че не си водя статистики вкъщи и си признавам че се оставих да бъда заблуден от коментатора на мача въпреки че не е минало чак толкова време от въпросния сезон. Но дали можем или не можем да се класираме на 2ро място тази година - ще разберем май месец - сега е рано. Колкото до включването на Хендо и изкарването на наистина добре игралия Белъми - Хендо, заедно с Керъл и Макси беше един от тримата офанзивни играчи на пейката; Белъми игра добре, но е на 32 години и нито в Ман Сити, нито при нас от началото на сезона няма достатъчно игрово време - това само по себе си означава, че трудно можем да очакваме от него да изкара цял мач на високо ниво; Даунинг определено изпитваше трудности отдясно и можеше да се очаква да бъде по-ефективен отляво (след като това не стана, той също беше сменен); който е гледал приятелския мач срещу Рейнджърс ще потвърди, че Макси в него определено не блестеше, за разлика от Хендо който и срещо МЮ и срещу Рейнджърс показа добра игра - ето това (според мен) бяха четирите причини поради които тази смяна не е чак толкова абсурдна колкото си мислите вие.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 22 окт 2011 23:19

Dzheff написа:ония изпразняк Торес сам поиска да се махне - никой не го е гонил от Анфийд. Мейрелес преди да дойде Кени се чудехме защо Ходжсън похарчи толкова пари за него и дали не можехме да вземем друг на негово място. И аз съм съгласен, че той имаше с какво да помогне на отбора, но всички знаем защо той си тръгна - заради абсурдното решение да не му се даде обещаното увеличение на заплатата. Дълбоко се съмнявам Кени да е имал решаващата дума в случая. Колкото до британските "звезди" - за едва ДЕВЕТТЕ мача от както играят заедно те показаха хъс, характер и желание да дават най-доброто от себе си. Факт е че в началото бяха много зле, факт е че все още не най-доброто на което сме се надявали, но е и факт, че с всеки изминал мач те играят по-добре от предишния. Но за да го видим това трябва да гледаме малко по-непредубедено. Аз самия стисках палци да се провали трансфера на Даунинг. Може би затова според мен той е най-слабия ни трансфер, но НЕ МОГА с ръка на сърцето да кажа, че той не бележи прогрес в хода на сезона. В отговор на колегата, който казва че "не съм си написал домашното" - да факт е че не си водя статистики вкъщи и си признавам че се оставих да бъда заблуден от коментатора на мача въпреки че не е минало чак толкова време от въпросния сезон. Но дали можем или не можем да се класираме на 2ро място тази година - ще разберем май месец - сега е рано. Колкото до включването на Хендо и изкарването на наистина добре игралия Белъми - Хендо, заедно с Керъл и Макси беше един от тримата офанзивни играчи на пейката; Белъми игра добре, но е на 32 години и нито в Ман Сити, нито при нас от началото на сезона няма достатъчно игрово време - това само по себе си означава, че трудно можем да очакваме от него да изкара цял мач на високо ниво; Даунинг определено изпитваше трудности отдясно и можеше да се очаква да бъде по-ефективен отляво (след като това не стана, той също беше сменен); който е гледал приятелския мач срещу Рейнджърс ще потвърди, че Макси в него определено не блестеше, за разлика от Хендо който и срещо МЮ и срещу Рейнджърс показа добра игра - ето това (според мен) бяха четирите причини поради които тази смяна не е чак толкова абсурдна колкото си мислите вие.

Dzheff осещам как скоро време и ти ще си тръгнеш от форума :) как един човек не може да погледне реално на нещата от 9 мача имам 2 загуби бее. Минали ясезон 19-ти след 9 мача сега сме 5-ти е какво искате 9 мача 9 победи ГР- 30:0 така ли ? Далгиш е Крал а не безгрешник нито някой от футболистите ни. Прекрасен мач за всеки футболен фен. Истинско удоволствие да се наблюдава. Ливърпул прогресира и то страшно много. До края на сезна има 30 мача вие как мислите 90 задължителни точки ? Какво да се разправяме и да четем всичките ви глупости които ви бълва главата. Лека на всички. Long live King.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 окт 2011 23:25

Сега трябва да се утърсим, защото следва мач със Стоукк на техен терен! Надявам се там нещата да са по-добре.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 окт 2011 23:28

Alonso_Massa написа:Сега трябва да се утърсим, защото следва мач със Стоукк на техен терен! Надявам се там нещата да са по-добре.

Чиста единица е този мач братко, освен ако не стане някое чудо! Много сме зле, толкова ялови не сме били от периода на Ходжсън...
П.С. През периода на Ходжсън бяхме с отрицателна голова разлика, а сега, с вашият КИНГ след 9 мача имаме 12-10 голова разлика. 5 мача на Анфийлд-5 инкасирани гола...да да, това е Ливърпул, толкова сме ялови и слаби отзад, че ми се реве.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 окт 2011 23:40

KingKenny написа:Dzheff осещам как скоро време и ти ще си тръгнеш от форума :) как един човек не може да погледне реално на нещата от 9 мача имам 2 загуби бее. Минали ясезон 19-ти след 9 мача сега сме 5-ти е какво искате 9 мача 9 победи ГР- 30:0 така ли ? Далгиш е Крал а не безгрешник нито някой от футболистите ни. Прекрасен мач за всеки футболен фен. Истинско удоволствие да се наблюдава. Ливърпул прогресира и то страшно много. До края на сезна има 30 мача вие как мислите 90 задължителни точки ? Какво да се разправяме и да четем всичките ви глупости които ви бълва главата. Лека на всички. Long live King.

откакто се завърнах във форума преди месец след 3месечното си отсъствие, общо взето през ден си казвам, че няма смисъл да пиша повече тук. но както казах и по-горе, още от ученическите си години виждам как се коментира футболната игра в България и осъзнавам, че тук просто така се разбира играта - като бием - "осанна", като паднем - "разпни го". Сигурно 90% от футболните фенове в БГ независимо на кой отбор разсъждават по този начин. Това няма как да се промени. Затова и се опитвам да не се дразня чак толкова много от това сменяне на мненията на хората през 2 минути и половина и това хейтърско мислене "аз съм най-великия, най-можещия, най-знаещия човек на света, всички останали хора за нищо не струват и съществуват само за да ми пречат, а който направи или каже нещо което е милиметър по-различно от моето мнение е най-големия боклук на земята, дори и да е постигнал неща, които аз и не мога да мечтая". има една такава мисъл, че човек ако иска да промени нещо, първо трябва да промени себе си, оттам може да промени близките и приятелите си, оттам това може да промени неговата нация, а след това може да се промени и целия свят. Затова и гледам да променям само себе си. Освен причините заради които съм си казвал че няма смисъл да пиша тук има и много такива, които ме карат да остана във форума. Ето че и твоето мнение, а и предишни мнения на други колеги показват, че тук има хора, които знаят какво е да си фен на Ливърпул и как трябва да се държи един фен на Ливърпул - такъв какъвто не отстъпва по нищо на тези, които всяка седмица имат привилегията да са на "Коп". Възможността да разговарям с подобни фенове все още ме задържа тук.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 окт 2011 23:51

ти не си добре отиди да се прегледаш.Когато го назначиха пишеше: много съм радостен че го назначиха, сега ще тръгнем нагоре и незнам си какво.Сега тука пишеш някакви измислици че си го предвидил и се правиш на специалист... ти казваше и че ще взривим от смях висшата лига с трансфера на "32-годишна британска мишка"-белами а сега го искаш титуляр?!ако държиш мога да се позразровя и да ти ги покажа мненията в които си ги казал тъкмо и хората да не кажат че си измислям.Като не искаш Кени кой искаш да е треньор?Като го назначат него(новия треньор) след 3-тия мач пак ще се правиш на професор тука и ще разправяш как си щял да предвидиш тва и онова... АКО СЪМ БИЛ РАДОСТЕН ПРИ НЕГОВОТО НАЗНАЧАВАНЕ,ТО Е БИЛО ЗАЩОТО ИСКАХ ТЪПИЯ МИСИР ДА СЕ РАЗКАРА ПО-БЪРЗО ОТ КЛУБА И ЩЯХ ДА АДМИРИРАМ ВСЕКИ МЕНИДЖЪР,САМО НЕ И ИЗКУФЕЛИЯ РОЙ...И НЕ СА ИЗМИСЛИЦИ,МОМЧЕ,КАКТО МОЖЕШ ДА МИ ИЗКАРАШ УЖ НЯКАКВИ МОИ СТАРИ МНЕНИЯ,ТАКА И АЗ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ...ТО ЩЕ СЕ ВИДИ,ЧЕ ТОЧНО АЗ ПРЕДРЕКОХ ТОЯ КРАХ НА СИЯЙНИЯ ВИ КИНГ...И КЪДЕ СИ ВИДЯЛ,ЧЕ ИСКАМ БЕЛАМИ ТИТУЛЯР БЕ? КАЗАХ САМО,ЧЕ НА 32 ГОДИНИ Е ПО-ДОБЪР ОТ ШИБАНИЯ ДАУНИНГ И ОЩЕ ПО-ШИБАНИЯ КЕРЪЛ...ИСКАМ ЗА ТРЕНЬОР ИЛИ ХИДИНК ИЛИ ЖОЗЕ МОУРИНЬО.И АЗ СЪМ СИ ПРОФЕСОР,НЯМА КВО ДА СЕ ПРАВЯ,СМЕШНИКО....БЕГАЙ У ЛЕВО.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 23 окт 2011 00:14

john barnes написа:ти не си добре отиди да се прегледаш.Когато го назначиха пишеше: много съм радостен че го назначиха, сега ще тръгнем нагоре и незнам си какво.Сега тука пишеш някакви измислици че си го предвидил и се правиш на специалист... ти казваше и че ще взривим от смях висшата лига с трансфера на "32-годишна британска мишка"-белами а сега го искаш титуляр?!ако държиш мога да се позразровя и да ти ги покажа мненията в които си ги казал тъкмо и хората да не кажат че си измислям.Като не искаш Кени кой искаш да е треньор?Като го назначат него(новия треньор) след 3-тия мач пак ще се правиш на професор тука и ще разправяш как си щял да предвидиш тва и онова... АКО СЪМ БИЛ РАДОСТЕН ПРИ НЕГОВОТО НАЗНАЧАВАНЕ,ТО Е БИЛО ЗАЩОТО ИСКАХ ТЪПИЯ МИСИР ДА СЕ РАЗКАРА ПО-БЪРЗО ОТ КЛУБА И ЩЯХ ДА АДМИРИРАМ ВСЕКИ МЕНИДЖЪР,САМО НЕ И ИЗКУФЕЛИЯ РОЙ...И НЕ СА ИЗМИСЛИЦИ,МОМЧЕ,КАКТО МОЖЕШ ДА МИ ИЗКАРАШ УЖ НЯКАКВИ МОИ СТАРИ МНЕНИЯ,ТАКА И АЗ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ...ТО ЩЕ СЕ ВИДИ,ЧЕ ТОЧНО АЗ ПРЕДРЕКОХ ТОЯ КРАХ НА СИЯЙНИЯ ВИ КИНГ...И КЪДЕ СИ ВИДЯЛ,ЧЕ ИСКАМ БЕЛАМИ ТИТУЛЯР БЕ? КАЗАХ САМО,ЧЕ НА 32 ГОДИНИ Е ПО-ДОБЪР ОТ ШИБАНИЯ ДАУНИНГ И ОЩЕ ПО-ШИБАНИЯ КЕРЪЛ...ИСКАМ ЗА ТРЕНЬОР ИЛИ ХИДИНК ИЛИ ЖОЗЕ МОУРИНЬО.И АЗ СЪМ СИ ПРОФЕСОР,НЯМА КВО ДА СЕ ПРАВЯ,СМЕШНИКО....БЕГАЙ У ЛЕВО.

Дам и се държиш като професор, то си личи :) Мненията ти спрях да ги чета след 5-тото защото то всеки път е едно и също :) Само моля махни Caps Lock-a :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 23 окт 2011 00:15

Добре бе, разбирам ви, че уважавате Краля като неизменна част от историята на клуба, като голяма фигура, като човек, който ни измъкна от кризата миналата година.Но едно не ми е ясно - как може да продължавате да бъдете толкова слепи и предубедени, как може да казвате на черното бяло :?: При голова разлика 12-10, три домакински равенства, 2 от които срещу далеч по-непретенциозни отбори, 2 загуби, едната от които срещу средняк, а другата катастрофална срещу пряк конкурент и вие ми казвате, че всичко е наред ?! По-лошо, май го вярвате ... Кажете ми къде е прогресът спрямо миналия сезон след идването на Далглиш? Аз не виждам прогреса, пак си се дъним срещу всякакви отборчета, по-лошото е, че до момента нямаме победа и над силен отбор, каквито преди неизменно постигахме (без Арсенал, но те са с много лош старт на сезона и ги бихме чак след като им изгониха човек).Ето, за да не излезе, че говоря наизуст ще призная, че днес играхме страхотно до изравнителния гол на Норич.Но после? Какво стана после? Пълно стъписване, ни играчи, ни треньор знаеха какво да правят.Пол Ламбърт направи офанзивна смяна на Анфийлд още в началото на второто полувреме при резултат 0:1, при който много треньори ще се приберат още повече и ще са доволни, че не падат с повече.Вие представяте ли си Далглиш да направи нещо такова? Смяната дойде късно и бе изваден най-добрият на терена до момента ... е това ако не е шокиращо не знам кое е.Даунинг няма да го коментирам, жалка картинка.Не знам какво трябва да стане, че да влезе Макси, дори накрая вкара Агер вместо него ... а за последните 15 минути какво да кажем? Никаква идея, вие представяте ли си на "Олд Трафорд" 10 минути преди края резултатът да е равен и мангалите да се чудят какво да правят? Ами не можете да си го представите, защото сте виждали поне 100 пъти обратното.Ама нищо, отборът ще се сработи, играчите ще се адаптират и всичко ще си дойде на мястото ;)
P.S. Извинявам се за поредния си тъп коментар, но припомням на спечелилите с прогноза 4:0 да почерпят.Лека нощ!
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

john barnes

Мнениеот john barnes » 23 окт 2011 00:28

Gil-galad написа:
john barnes написа:ти не си добре отиди да се прегледаш.Когато го назначиха пишеше: много съм радостен че го назначиха, сега ще тръгнем нагоре и незнам си какво.Сега тука пишеш някакви измислици че си го предвидил и се правиш на специалист... ти казваше и че ще взривим от смях висшата лига с трансфера на "32-годишна британска мишка"-белами а сега го искаш титуляр?!ако държиш мога да се позразровя и да ти ги покажа мненията в които си ги казал тъкмо и хората да не кажат че си измислям.Като не искаш Кени кой искаш да е треньор?Като го назначат него(новия треньор) след 3-тия мач пак ще се правиш на професор тука и ще разправяш как си щял да предвидиш тва и онова... АКО СЪМ БИЛ РАДОСТЕН ПРИ НЕГОВОТО НАЗНАЧАВАНЕ,ТО Е БИЛО ЗАЩОТО ИСКАХ ТЪПИЯ МИСИР ДА СЕ РАЗКАРА ПО-БЪРЗО ОТ КЛУБА И ЩЯХ ДА АДМИРИРАМ ВСЕКИ МЕНИДЖЪР,САМО НЕ И ИЗКУФЕЛИЯ РОЙ...И НЕ СА ИЗМИСЛИЦИ,МОМЧЕ,КАКТО МОЖЕШ ДА МИ ИЗКАРАШ УЖ НЯКАКВИ МОИ СТАРИ МНЕНИЯ,ТАКА И АЗ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ...ТО ЩЕ СЕ ВИДИ,ЧЕ ТОЧНО АЗ ПРЕДРЕКОХ ТОЯ КРАХ НА СИЯЙНИЯ ВИ КИНГ...И КЪДЕ СИ ВИДЯЛ,ЧЕ ИСКАМ БЕЛАМИ ТИТУЛЯР БЕ? КАЗАХ САМО,ЧЕ НА 32 ГОДИНИ Е ПО-ДОБЪР ОТ ШИБАНИЯ ДАУНИНГ И ОЩЕ ПО-ШИБАНИЯ КЕРЪЛ...ИСКАМ ЗА ТРЕНЬОР ИЛИ ХИДИНК ИЛИ ЖОЗЕ МОУРИНЬО.И АЗ СЪМ СИ ПРОФЕСОР,НЯМА КВО ДА СЕ ПРАВЯ,СМЕШНИКО....БЕГАЙ У ЛЕВО.

Дам и се държиш като професор, то си личи :) Мненията ти спрях да ги чета след 5-тото защото то всеки път е едно и също :) Само моля махни Caps Lock-a :)
умишлено писах с големи букви...понеже обсъждаш мен,нека и аз да кажа моето мнение за теб-това,че постваш тук разни трансферни спекулации,които всички четем и знаем-не те прави по-специален от другите,но ти явно се мислиш за такъв.гледай си клюките и не се занимавай с мен,понеже усетих заяждане от твоя страна...а не искам да се храним взаимно.обаче такива,които ме хранят-ще им се отвръща подобаващо! знам,че ги боли...че сияйния им кинг не е това,което очакваха.такива са реалностите в момента и той няма място в тях! да беше си останал легенда....
Последна промяна от john barnes на 23 окт 2011 00:32, променено общо 1 път.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”