Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Dzheff написа:ония изпразняк Торес сам поиска да се махне - никой не го е гонил от Анфийд. Мейрелес преди да дойде Кени се чудехме защо Ходжсън похарчи толкова пари за него и дали не можехме да вземем друг на негово място. И аз съм съгласен, че той имаше с какво да помогне на отбора, но всички знаем защо той си тръгна - заради абсурдното решение да не му се даде обещаното увеличение на заплатата. Дълбоко се съмнявам Кени да е имал решаващата дума в случая. Колкото до британските "звезди" - за едва ДЕВЕТТЕ мача от както играят заедно те показаха хъс, характер и желание да дават най-доброто от себе си. Факт е че в началото бяха много зле, факт е че все още не най-доброто на което сме се надявали, но е и факт, че с всеки изминал мач те играят по-добре от предишния. Но за да го видим това трябва да гледаме малко по-непредубедено. Аз самия стисках палци да се провали трансфера на Даунинг. Може би затова според мен той е най-слабия ни трансфер, но НЕ МОГА с ръка на сърцето да кажа, че той не бележи прогрес в хода на сезона. В отговор на колегата, който казва че "не съм си написал домашното" - да факт е че не си водя статистики вкъщи и си признавам че се оставих да бъда заблуден от коментатора на мача въпреки че не е минало чак толкова време от въпросния сезон. Но дали можем или не можем да се класираме на 2ро място тази година - ще разберем май месец - сега е рано. Колкото до включването на Хендо и изкарването на наистина добре игралия Белъми - Хендо, заедно с Керъл и Макси беше един от тримата офанзивни играчи на пейката; Белъми игра добре, но е на 32 години и нито в Ман Сити, нито при нас от началото на сезона няма достатъчно игрово време - това само по себе си означава, че трудно можем да очакваме от него да изкара цял мач на високо ниво; Даунинг определено изпитваше трудности отдясно и можеше да се очаква да бъде по-ефективен отляво (след като това не стана, той също беше сменен); който е гледал приятелския мач срещу Рейнджърс ще потвърди, че Макси в него определено не блестеше, за разлика от Хендо който и срещо МЮ и срещу Рейнджърс показа добра игра - ето това (според мен) бяха четирите причини поради които тази смяна не е чак толкова абсурдна колкото си мислите вие.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Alonso_Massa написа:Сега трябва да се утърсим, защото следва мач със Стоукк на техен терен! Надявам се там нещата да са по-добре.
KingKenny написа:Dzheff осещам как скоро време и ти ще си тръгнеш от форумакак един човек не може да погледне реално на нещата от 9 мача имам 2 загуби бее. Минали ясезон 19-ти след 9 мача сега сме 5-ти е какво искате 9 мача 9 победи ГР- 30:0 така ли ? Далгиш е Крал а не безгрешник нито някой от футболистите ни. Прекрасен мач за всеки футболен фен. Истинско удоволствие да се наблюдава. Ливърпул прогресира и то страшно много. До края на сезна има 30 мача вие как мислите 90 задължителни точки ? Какво да се разправяме и да четем всичките ви глупости които ви бълва главата. Лека на всички. Long live King.
john barnes написа:ти не си добре отиди да се прегледаш.Когато го назначиха пишеше: много съм радостен че го назначиха, сега ще тръгнем нагоре и незнам си какво.Сега тука пишеш някакви измислици че си го предвидил и се правиш на специалист... ти казваше и че ще взривим от смях висшата лига с трансфера на "32-годишна британска мишка"-белами а сега го искаш титуляр?!ако държиш мога да се позразровя и да ти ги покажа мненията в които си ги казал тъкмо и хората да не кажат че си измислям.Като не искаш Кени кой искаш да е треньор?Като го назначат него(новия треньор) след 3-тия мач пак ще се правиш на професор тука и ще разправяш как си щял да предвидиш тва и онова... АКО СЪМ БИЛ РАДОСТЕН ПРИ НЕГОВОТО НАЗНАЧАВАНЕ,ТО Е БИЛО ЗАЩОТО ИСКАХ ТЪПИЯ МИСИР ДА СЕ РАЗКАРА ПО-БЪРЗО ОТ КЛУБА И ЩЯХ ДА АДМИРИРАМ ВСЕКИ МЕНИДЖЪР,САМО НЕ И ИЗКУФЕЛИЯ РОЙ...И НЕ СА ИЗМИСЛИЦИ,МОМЧЕ,КАКТО МОЖЕШ ДА МИ ИЗКАРАШ УЖ НЯКАКВИ МОИ СТАРИ МНЕНИЯ,ТАКА И АЗ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ...ТО ЩЕ СЕ ВИДИ,ЧЕ ТОЧНО АЗ ПРЕДРЕКОХ ТОЯ КРАХ НА СИЯЙНИЯ ВИ КИНГ...И КЪДЕ СИ ВИДЯЛ,ЧЕ ИСКАМ БЕЛАМИ ТИТУЛЯР БЕ? КАЗАХ САМО,ЧЕ НА 32 ГОДИНИ Е ПО-ДОБЪР ОТ ШИБАНИЯ ДАУНИНГ И ОЩЕ ПО-ШИБАНИЯ КЕРЪЛ...ИСКАМ ЗА ТРЕНЬОР ИЛИ ХИДИНК ИЛИ ЖОЗЕ МОУРИНЬО.И АЗ СЪМ СИ ПРОФЕСОР,НЯМА КВО ДА СЕ ПРАВЯ,СМЕШНИКО....БЕГАЙ У ЛЕВО.
умишлено писах с големи букви...понеже обсъждаш мен,нека и аз да кажа моето мнение за теб-това,че постваш тук разни трансферни спекулации,които всички четем и знаем-не те прави по-специален от другите,но ти явно се мислиш за такъв.гледай си клюките и не се занимавай с мен,понеже усетих заяждане от твоя страна...а не искам да се храним взаимно.обаче такива,които ме хранят-ще им се отвръща подобаващо! знам,че ги боли...че сияйния им кинг не е това,което очакваха.такива са реалностите в момента и той няма място в тях! да беше си останал легенда....Gil-galad написа:john barnes написа:ти не си добре отиди да се прегледаш.Когато го назначиха пишеше: много съм радостен че го назначиха, сега ще тръгнем нагоре и незнам си какво.Сега тука пишеш някакви измислици че си го предвидил и се правиш на специалист... ти казваше и че ще взривим от смях висшата лига с трансфера на "32-годишна британска мишка"-белами а сега го искаш титуляр?!ако държиш мога да се позразровя и да ти ги покажа мненията в които си ги казал тъкмо и хората да не кажат че си измислям.Като не искаш Кени кой искаш да е треньор?Като го назначат него(новия треньор) след 3-тия мач пак ще се правиш на професор тука и ще разправяш как си щял да предвидиш тва и онова... АКО СЪМ БИЛ РАДОСТЕН ПРИ НЕГОВОТО НАЗНАЧАВАНЕ,ТО Е БИЛО ЗАЩОТО ИСКАХ ТЪПИЯ МИСИР ДА СЕ РАЗКАРА ПО-БЪРЗО ОТ КЛУБА И ЩЯХ ДА АДМИРИРАМ ВСЕКИ МЕНИДЖЪР,САМО НЕ И ИЗКУФЕЛИЯ РОЙ...И НЕ СА ИЗМИСЛИЦИ,МОМЧЕ,КАКТО МОЖЕШ ДА МИ ИЗКАРАШ УЖ НЯКАКВИ МОИ СТАРИ МНЕНИЯ,ТАКА И АЗ МОГА ДА ГО НАПРАВЯ...ТО ЩЕ СЕ ВИДИ,ЧЕ ТОЧНО АЗ ПРЕДРЕКОХ ТОЯ КРАХ НА СИЯЙНИЯ ВИ КИНГ...И КЪДЕ СИ ВИДЯЛ,ЧЕ ИСКАМ БЕЛАМИ ТИТУЛЯР БЕ? КАЗАХ САМО,ЧЕ НА 32 ГОДИНИ Е ПО-ДОБЪР ОТ ШИБАНИЯ ДАУНИНГ И ОЩЕ ПО-ШИБАНИЯ КЕРЪЛ...ИСКАМ ЗА ТРЕНЬОР ИЛИ ХИДИНК ИЛИ ЖОЗЕ МОУРИНЬО.И АЗ СЪМ СИ ПРОФЕСОР,НЯМА КВО ДА СЕ ПРАВЯ,СМЕШНИКО....БЕГАЙ У ЛЕВО.
Дам и се държиш като професор, то си личиМненията ти спрях да ги чета след 5-тото защото то всеки път е едно и също
Само моля махни Caps Lock-a
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта