TB1957 написа:Твърдо против...... ето и аргументите ми:
1. Сърбахме му попарата и на него 2007-2008 (-16т.)
2. Много си повярва, приказва глупости и наглее последните изказвания
3. Беше разкрит за 3 години в 4 отбора
4. В Кипър още първото интервю ги лъжеше че бил треньор за 21:45 и го разкриха Гарга и Работнички
5. Гонзо си ми харесва като поведение и визия за играта, скоро ще почнем да мачкаме
Както написах по-горе се опитвам да гледам реалистично, а не само да плюя! Ще се опитам да те оборя по всички точки, които си написал:
"1. Сърбахме му попарата и на него 2007-2008 (-16т.)" - през оня сезон може и да сме били на 16 точки зад червените, но забравяш нещо много важно! През зимния трансферен прозорец бяха разпродадени повече от половината титуляри, а именно: Йовов, Мечо, Топузаков, Ричи, Бардон, Домовчийски, Емил Ангелов! Бяха закупени тримата бразилци и Еньо, това е!
"2. Много си повярва, приказва глупости и наглее последните изказвания" - не знам кои негови изказвания визираш, но е хубаво да се обосновеш!
"3. Беше разкрит за 3 години в 4 отбора" - значи след престоя си в Левски е бил треньор в 3 отбора! Литекс, където им остави готов шампионски отбор, националния, където играхме къде, къде по-добре от момента и в Анортозис, който беше на 2 точки от първия (Апоел Никозия)!
"4. В Кипър още първото интервю ги лъжеше че бил треньор за 21:45 и го разкриха Гарга и Работнички" - не знам да е казвал нещо подобно...ако искаш можеш да дадеш линк към това интервю...
"5. Гонзо си ми харесва като поведение и визия за играта, скоро ще почнем да мачкаме" - аз бях от хората, които искаха да дадат шанс на Гонзо като треньор...проблемът е, че той или не става за треньор, или има нещо друго, което не ни е известно на нас!