Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: ЗА или Против Мъри да се върне в Левски (анкета) ?

Мнениеот Levski 1914 » 21 окт 2011 08:21

TB1957 написа:Твърдо против...... ето и аргументите ми:
1. Сърбахме му попарата и на него 2007-2008 (-16т.)
2. Много си повярва, приказва глупости и наглее последните изказвания
3. Беше разкрит за 3 години в 4 отбора
4. В Кипър още първото интервю ги лъжеше че бил треньор за 21:45 и го разкриха Гарга и Работнички
5. Гонзо си ми харесва като поведение и визия за играта, скоро ще почнем да мачкаме

Както написах по-горе се опитвам да гледам реалистично, а не само да плюя! Ще се опитам да те оборя по всички точки, които си написал:

"1. Сърбахме му попарата и на него 2007-2008 (-16т.)" - през оня сезон може и да сме били на 16 точки зад червените, но забравяш нещо много важно! През зимния трансферен прозорец бяха разпродадени повече от половината титуляри, а именно: Йовов, Мечо, Топузаков, Ричи, Бардон, Домовчийски, Емил Ангелов! Бяха закупени тримата бразилци и Еньо, това е!

"2. Много си повярва, приказва глупости и наглее последните изказвания" - не знам кои негови изказвания визираш, но е хубаво да се обосновеш!

"3. Беше разкрит за 3 години в 4 отбора" - значи след престоя си в Левски е бил треньор в 3 отбора! Литекс, където им остави готов шампионски отбор, националния, където играхме къде, къде по-добре от момента и в Анортозис, който беше на 2 точки от първия (Апоел Никозия)!

"4. В Кипър още първото интервю ги лъжеше че бил треньор за 21:45 и го разкриха Гарга и Работнички" - не знам да е казвал нещо подобно...ако искаш можеш да дадеш линк към това интервю...

"5. Гонзо си ми харесва като поведение и визия за играта, скоро ще почнем да мачкаме" - аз бях от хората, които искаха да дадат шанс на Гонзо като треньор...проблемът е, че той или не става за треньор, или има нещо друго, което не ни е известно на нас! :arrow: справка резултатите на Левски към този момент :!:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Re: Мъри Стоилов: Работи ми се, Левски е моят отбор

Мнениеот denitko1 » 21 окт 2011 10:50

Мъри става и Наско Сираков :!: !
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 21 окт 2011 10:52

santiliana написа:Това е като да попиташ едно дете дали обича сладолед? :) Естествено, че разумните привърженици на Левски сме категорично "ЗА". И ще кажа защо:
Колкото и да говорят някои недобронамерени фенове, че Мъри не бил добър треньор и успехите на Левски били случайни, ще кажа, че това ама хич не е така.Защото едно е да победиш "случайно" Ливърпул на "Анфийлд" в протоколно реваншче, когато в първия мач си отнесъл няколко парцала в мрежата си...А съвсем друго е да победиш няколко италиански, френски и румънски отбори+хита на предходния турнир на УЕФА (Словашкия Артмедия) както и да играеш като равен с равен в Москва с актуалния носител на купата и с най-добре представящия се холандски отбор в момента тогава- Херенвеен. Тук тези победи и най-вече показани игри говорят само за едно- ЗА КЛАСА. И отбора ни наистина имаше както класа, така и стил на игра.И ако лакомия ни "собственик" се беше вслушал в исканията на Мъри и Наско за освежаване на отбора веднага след ШЛ, щяхме да дръпнем на няколко години напред пред останалите БГ отбори.Що се касае до сафарито на Наско в навечерието на мача с Тампере- това беше един своеобразен протест на Сираков спрямо неадекватното управление на Батков и сляпото му доверяване и поверяване на трансферите в отбора в ръцете на кума му Заберски и дясната му ръка Жейнов.
Така, че искам час по-скоро Мъри на Герена и...
"Нека приказката продължи..." наистина!

Много правилно !!! и аз искам час по - скоро да се върне ;) ;) ;)

ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Мъри Стоилов: Работи ми се, Левски е моят отбор

Мнениеот blue avalanche » 21 окт 2011 11:38

Мъри се разбра с Левски
, пише "Тема спорт". Станимир Стоилов вече се е разбрал с Левски и ще смени Георги Иванов на треньорския пост на „Герена".
Това разкриха пред изданието два независими един от друг източника. Мъри Вече е получил предложение, на което е отговорил утвърдително, и назначението му е въпрос на време.
Сигурно е обаче, че най-късно на полусезона Стоилов ще поеме сините. Това означава само едно - дните на Георги Иванов в Левски са преброени. Самият Гонзо вероятно вече е наясно със следващите ходове на Батков и бе в мрачно настроение по време на пресконференцията си вчера. „Не знам какви са намеренията на Батков. Питайте го него", троснато коментира треньорът директор на сините.
Твърде вероятно е със Стоилов на „Герена" да се завърне и Сираков. Докато обаче има шанс Мъри да застане на треньорския пост още преди края на полусезона, Наско няма как да дойде преди Нова година. Както е известно, бившият вече наставник на Анортозис има оферта и от Литекс, която ще откаже."

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 21 окт 2011 13:54

Аз съм ЗА Стоилов и ЗА нова дългосрочна програма за работа в клуба.
Мъри е доказал, че работи много добре с млади и с по-утвърдени имена и има ясна концепия за това как да изглежда отбора.

Нека да се вдигне малко повече шум, който да стигне и до ушите на Батков!!!
Бях голям фен на Гонзо като футболист и искрено му стисках палци като стана треньор, но той просто не разбира играчите - личи, че е супер припрян и нервен, а това се предава на играчите.

Пак призовавам, нека да отворим нова тема ако трябва, за да не остане гласа ни в пустиня.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 21 окт 2011 15:42

Мдаааааааааааааааааааа обичайните в такива времена страсти...Ами дайте да върнем Шпайдела , а защо не Грозни - на мен Левски ми харесваше най-много при тях двамата...

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 21 окт 2011 16:54

И,аз съм,ЗА! И ако може по-скоро!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 21 окт 2011 23:55

Стига с тия стари имена. Почти няма клубове, дето да са прокопсали от това. Проба-грешка стана работата в България през последните 10 години. И не само в Левски. Ето - сега Калиакра уволниха един, слагат заместника му - той ако стане - стане, ако не ще извадим някой "шлагер" (като бай Гроздан), ще го изтупаме от прахта и така една година - после пак заместника 3-4 мача, друга позната физионимя.

Аз съм за да се налагат млади (че дори и неопитни мениджъри). (Ще кажете - еми ето на - Гонзо - еми на, ама Гонзо явно не става за треньор - маха се и друг, няма как).
Цяла Европа започна подмладяване на мениджърите си (до около 40 годишни), ние тука още кретаме с реликвите. Вярно, това идва и от там, че не са научени (не че няма материал). Няма явно кой да ги учи като хората. За това - чужденци. Някой немец, французин, холандец - млад и напорист, със скромен опит. Ако не по-добре, то със сигурност няма да е по-зле от Гонзо...

Да не говорим пък как Гонзо ще остави Мъри или които и да е друг да работи на спокойствие и да има огромна влас.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 22 окт 2011 06:28

ЗА1111 След дербито да я махат тая ***** Гонзо и да идва Стоилов
Левски до гроб!!!
Изображение

Върни се в “Кошче за отпадъци”