Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
TB1957

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот TB1957 » 20 окт 2011 22:15

wilge написа:Не виждате ли, че TB1957 ви провокира с драсканиците си, изнервя някои от вас и после се кефи. А може и да се кефят...кой знае?! Не му обръщайте внимание, не го коментирайте и ще престане. Може да се премести в друг форум. Модераторите нямат основание да го трият, тъй като дразни много елегантно. Личи му школовката.

С кое дразня ?! Бог ми е дал дарбата да гледам обективно на нещата, не мисля че за нещо съм излъгал, периначил фактите или съм дразнил. Гонзо, поведението и визията му за отбора и развитието ми допада, сърбали сме попарата и на Мъри и на други треньори, омръзна ми от интриги и подвиквания за оставки
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 окт 2011 22:57

"ИГРА", аз лично си обичам родният град и всичко, което е свързано с него и ме свързва с него.Това е мястото където съм роден, където съм проходил, където за първи път съм отишъл (завели са ме) на мач на отбора на моят град.Възможно е да съм шовинист, но няма начин друг отбор в България да ми е в сърцето, както трудно би могла друга жена, освен майка ми, да ми е майка.
Какво ме свързва мен със София, за да болея за софийски отбор?

ПП-За да не питаш за МЮ-там нещата са прекалено лични, свързани са с баща ми и с неща, разказвани ми от него, тогава, когато се оформях, като човек( и футболен запалянко).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 окт 2011 23:23

TB1957 написа:
wilge написа:Не виждате ли, че TB1957 ви провокира с драсканиците си, изнервя някои от вас и после се кефи. А може и да се кефят...кой знае?! Не му обръщайте внимание, не го коментирайте и ще престане. Може да се премести в друг форум. Модераторите нямат основание да го трият, тъй като дразни много елегантно. Личи му школовката.

С кое дразня ?! Бог ми е дал дарбата да гледам обективно на нещата, не мисля че за нещо съм излъгал, периначил фактите или съм дразнил. Гонзо, поведението и визията му за отбора и развитието ми допада, сърбали сме попарата и на Мъри и на други треньори, омръзна ми от интриги и подвиквания за оставки

ОСТАВКА!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 20 окт 2011 23:51

TB1957 написа:

Обясни ми това ''визията му за отбора и развитието ми допада'',че нещо не го разбирам

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 20 окт 2011 23:56

milen.hristov написа:
TB1957 написа:

Обясни ми това ''визията му за отбора и развитието ми допада'',че нещо не го разбирам

Остави го тоя... освен за берекети и за свещи друго не говори,така че пълен игнор и просто ще престане да пише...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 окт 2011 09:17

Няма да престане защото е луд, а луд умора няма :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 окт 2011 11:32

onegavon написа:Няма да престане защото е луд, а луд умора няма :lol:

Ще престане ...
Ако "червените" загубят дербито, едвали ще се вяства тука ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 окт 2011 11:36

onegavon написа:Няма да престане защото е луд, а луд умора няма :lol:

А ти имаш ли?

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 21 окт 2011 19:40

ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 окт 2011 20:42

Не мога да се стърпя и да не публикувам краткият си анализ от една друга тема и тук... :mrgreen:

Ето го и него:

След разгромната победа над сборният състав на кметъла(юноши на Левски,Локомотив и цска) ,у мен се породиха нЕкои мисли,спрямо прозрението на мениджъра Георги Иванов.
Мисълта ми е за това,че трябва ..отборът да е постоянен...
Мисля,че това вече се получава .Отборът на Левски става все по-постоянен.
Това говорят и цифрите и фактите.
на стадион "Г.Аспарухов" вкарваме МИНИНУМ 3 (три) гола :idea:
И получаваме МАКСИМУМ 3(три)гола :idea:
Обикновено налагаме стилът си на игра-неорганизиран хаос.
Противниците ни се подвеждат и те правят същото.
Продължавам с фактите.
Налагането на стила започва с това,че обикновено излизаме с 11(единадесет) играчи на терена.Това не знам дали е продиктувано от правилника или е тактически ход на МЕНИДЖЪРА.
Другото ,което прави впечатление,е ,че някой винаги прави шедьовър в мача!
Конкретно в този имаше 2-ма(двама),които направиха това.
Иво Иванов.Автоголът му бледнее с това ,което направи днес!Да счупиш крак на противник е по -голямо постижение ,отколкото да вкараш в собствената си врата!
И още по-голямо,че получи само жълт картон, да нарушение,което в нормално първенство би го лишило от удоволствието на упражняване на хирургическа професия поне за няколко седмици!
Пл.Илиев.
Да ти вкарат гол от Халите е постижение,но 2(два) си е направо шедьовър!
Ако разгледаме играта на нЕкои други,бих останал доволен от Т.Калво!Това момче си личи,че е играло в детко-юношеските формации на БарЦелона...
Да беше си останало там,защото в умствено,психологическо и игрово отношение е на това ниво...В отбор на възраст 12-13 години би бил звезда.
Цветков е просто феномен!Израснал е с 1(една) година,от времето, когато беше в Пирин!
Или е остарял?!
Спирам с футболистите,за да не ги обхване "звездомания",когато прочетат това мое писание,след тежкият махмурлук...
Изненада ме тактика,геният Г.И.!
Първо с това,че беше обяснил и и грачите го бяха разбрали,че трябва да се търси с високи центрирания исполина Арс(Арш).
Това не е всичко!
Най-гениалният ход беше да изненада колоса от Черноморието с игра без централен нападател !
Това просто "разнебити" отбраната на гостите,защото те не са свикнали при мач София,на стадиона на Левски ,да играят срещу "офанзивна " схема на домакините с 5(пет)халфа,и 4(четири)крила..Естествено след смените,не едновременно..(за крилата де)
Единственото нещо,от което съм недоволен е,че Гриин не беше сложен като таран...Явно Г.И.Още трябва да съзрее,но ние ще му дадем своята подкрепа и време да се научи...

Чака ни лек мач с червените,в който ще сме гости.
Със сигурност пак ще демонстрираме постоянство...(справка-резултатите при гостувания).
УСПЕХ ГОНЗО!ТЕ СА С ТЕБ! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”