Не мога да се стърпя и да не публикувам краткият си анализ от една друга тема и тук...
Ето го и него:
След разгромната победа над сборният състав на кметъла(юноши на Левски,Локомотив и цска) ,у мен се породиха нЕкои мисли,спрямо прозрението на мениджъра Георги Иванов.
Мисълта ми е за това,че трябва ..отборът да е постоянен...
Мисля,че това вече се получава .Отборът на Левски става все по-постоянен.
Това говорят и цифрите и фактите.
на стадион "Г.Аспарухов" вкарваме МИНИНУМ 3 (три) гола

И получаваме МАКСИМУМ 3(три)гола

Обикновено налагаме стилът си на игра-неорганизиран хаос.
Противниците ни се подвеждат и те правят същото.
Продължавам с фактите.
Налагането на стила започва с това,че обикновено излизаме с 11(единадесет) играчи на терена.Това не знам дали е продиктувано от правилника или е тактически ход на МЕНИДЖЪРА.
Другото ,което прави впечатление,е ,че някой винаги прави шедьовър в мача!
Конкретно в този имаше 2-ма(двама),които направиха това.
Иво Иванов.Автоголът му бледнее с това ,което направи днес!Да счупиш крак на противник е по -голямо постижение ,отколкото да вкараш в собствената си врата!
И още по-голямо,че получи само жълт картон, да нарушение,което в нормално първенство би го лишило от удоволствието на упражняване на хирургическа професия поне за няколко седмици!
Пл.Илиев.
Да ти вкарат гол от Халите е постижение,но 2(два) си е направо шедьовър!
Ако разгледаме играта на нЕкои други,бих останал доволен от Т.Калво!Това момче си личи,че е играло в детко-юношеските формации на БарЦелона...
Да беше си останало там,защото в умствено,психологическо и игрово отношение е на това ниво...В отбор на възраст 12-13 години би бил звезда.
Цветков е просто феномен!Израснал е с 1(една) година,от времето, когато беше в Пирин!
Или е остарял?!
Спирам с футболистите,за да не ги обхване "звездомания",когато прочетат това мое писание,след тежкият махмурлук...
Изненада ме тактика,геният Г.И.!
Първо с това,че беше обяснил и и грачите го бяха разбрали,че трябва да се търси с високи центрирания исполина Арс(Арш).
Това не е всичко!
Най-гениалният ход беше да изненада колоса от Черноморието с игра без централен нападател !
Това просто "разнебити" отбраната на гостите,защото те не са свикнали при мач София,на стадиона на Левски ,да играят срещу "офанзивна " схема на домакините с 5(пет)халфа,и 4(четири)крила..Естествено след смените,не едновременно..(за крилата де)
Единственото нещо,от което съм недоволен е,че Гриин не беше сложен като таран...Явно Г.И.Още трябва да съзрее,но ние ще му дадем своята подкрепа и време да се научи...
Чака ни лек мач с червените,в който ще сме гости.
Със сигурност пак ще демонстрираме постоянство...(справка-резултатите при гостувания).
УСПЕХ ГОНЗО!ТЕ СА С ТЕБ!