Агитката на Нефтохимик се слива с „акулите" заради Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Агитката на Нефтохимик се слива с „акулите" заради Херо

Мнениеот ntodorov » 18 окт 2011 15:13

Клапазанчо, ти пък откъде на къде ще гониш хора на Нафтата. Това е техен приоритет в техния форум. Там мразят да дишаш различно и да не мислиш, като Админа им, който щом мисли едно и другите мислят същото: Нещо, като:
-Дръж
, а след командата:
-Баф, баф, баф, джаф - лай на глутница домашни пинчера.
ПС: Не обиждам никого. Споделям мнение. Разграничавам се само от тази група "любители на футбола", които не обичат бургаския футбол. :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 окт 2011 15:26

mazut написа:А ти правиш ли разлика между лично предадено писмо и пратено по пощата.Според теб по един и същ начин ли са предадени нашите писма и тези на Локомотив Пловдив и Малеш Микрево?Щом самия Херо се е разчувствал достатъчно и е бил приятно изненадан от посещението му от фнове на зеления отбор,явно не е малко,не мислиш ли?

...и си свършихте работата? И, като се видяхте лично що му дадохте писмо ? Аз му пожелах бързо оздравяване гледайки го в очите, а след това си го подкрепих и, като истински бургаски фен, който е гледал неговите отбори и се е радвал на успехите им.
С писма навремето се носеха доноси и се подклаждаше следказармена любов.
ПС: Каквото сте направили. Направили сте го. Така сте решили. Не съм ви съдник, а и като знам, че сме на диаметрални плоскости не мога да изисквам повече.
Мазут. Не приемай писаното лично. Дори ти беше един от малкото, с които заедно се "пънехме" из форумите защитавайки Нафтата, но всеки си има различни истини, а аз отстоявам моите.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 окт 2011 15:50

Не съм писал тук отдавна. Мисля, че думите за Херо са излишни, Подкрепям общото мнение, че се нуждае от подкрепа не само чрез писма, форумни теми и викане пред монитора, а и на живо, за да усети, колко много е дал на този град с футбола, изповядвам първо в Нефтохимик като треньор, после в Черноморец. Негативните мисли ги оставете за друг спор, нека тази тема бъде за положителни емоции, защото съм сигурен, че той ги чете (тъй като на пресконференцията каза, че чете почти всички интернет издания). Имам призив - поне тук да покажем, че сме бургазлии, а не "фенове" като тези от София или Пловдив, които всяка тема (освен за цар Киро), обръщат в спор кой-кого. Бат' Митко, с теб сме!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 18 окт 2011 21:03

<Ти правиш ли разлика между реална и писмена подкрепа. Все едно да си гладен, а аз да те "нахраня", като ти дам готварската книга. В тоя свят има неща, които не се пишат. Аз скандирах името му и се радвам, че му дадох сила на стадиона...Писма Херо получи от цяла България и вашето е сред тях, но не бяхте на живо сред Бургазлии заради, които очите на Херо се напълниха , а той потупа сърцето си не веднъж на стадиона. Това да му напишеш писмо е все едно да поддържаш отбора си пред телевизора. Извинявай, ама - мерси. Дано не сте си помислили, че това е достатъчно.>

Ей хора, като чета този пост на многоуважаемия от мен ntodorov искам да ви споделя една болка или гадно чувство :x не мога точно да го определя.... Когато скандирахме името на Херо и подкрепата си към него (глас не ми остана, 2-ри ден не мога да говоря - а работя с хора) до мен имаше едни цървули :evil: , които дори ми седяха на мястото за което имам карта, които вкараха коментар - " тоя ко се дере толкова, да не са му платили... пък знам ли!!!" :twisted: И това е само част от публиката за която билетите бяха скъпи преди......Точно заради тези цървули, които ходят на стадиона за да чоплят семки, бях против евтините билети. Дори споделих с един от съфорумците мисля че беше El greco - цената да е като филтър за истинските фенове!!!! Такива хора не се трогнаха нито от сълзите на Херо нито от енергията с която се зареди стадиона вкл. и от агитката на говедата..... Бог да те пази Херо такива цървули не те заслужават.........
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 18 окт 2011 21:09

Обидно и грозно е точно тук, в тази тема да си мерите пи*ките!
Поне в този момент не го правете!

Кураж ХЕРО!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 окт 2011 21:52

petkan написа:Обидно и грозно е точно тук, в тази тема да си мерите пи*ките!

Кураж ХЕРО!

Никой не мери пиш*и. Точно това е темата ,в която пишем. Просто констатираме факти, че не подкрепихме човека, както поне на нас ни се искаше. И аз съм съгласен с написаното от Груд, Бартоломей, Кънвърса, К.Димитров, че не се получи това, което заслужаваше Херо...Изпратихме го не, като обречен. Напротив. Аз съм сигурен, че той ще оздравее. Длъжен е. Все пак душата на този човек трябваше да я напълним за неговата битка...Гледах мача на запис и в действителност се оказа, че стадиона пак е останал наполовина празен въпреки, че от мястото, където седях ( южната трибуна) ми се стори, че поне тя ( трибуната) беше пълна. За съжаление празника остана само на терена, а повечето от присъстващите бяха дошли на кибик сеир. Жалко.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 19 окт 2011 10:52

калпазанчо написа:
Искам си Акаунта написа:
El greco написа:А ти с акаунта , не знам кога някой от фен клуба е излязъл с декларация относно с трансперантта за Херо . Беше плод на журналистическите болни мозъци !
И леко с оценките , кой какъв вид животно е ...., ако обичаш !

За декларации незнам ... не следа отблизо дейността на хм ..."фен клуба" . Ама откакто Херо обяви болестта си , точно в този форум някои "фенове" се скъсаха да призовават да изработката на въпросните транспаранти . Веднага , без да се замислям ми изскача един - "калпазанчо" .
За животните ... ами не - не обичам . Но понеже съм позитивно настроен , ти ми кажи на какви животни да оприличавам хора , припознали като спасител , индивида затрил един отбор символ на Бургас . За да сложи ръка върху едни земи ;)

Акаунте, понякога си толкова прост, че няма накъде повече. Какво лошо видя че призовавах за подкрепа бе, хюм? Като знам какви лумпени има наоколо и колко много се нуждае Херо в този момент от подкрепа едва ли съм нямал право. И аз не съм официален член на фенклуба, оттам съм си купил единствено едно шалче. Къде видя официално декларация от фенклуба? Пишеш наизуст както винаги. Направо ме е срам че някога си бил фен на Черноморец. Като ти чета умотворенията ми се гади. Колкото до подкрепата и присъствието на зелени фенове и аз не го усетих. Единствено прочетоха някакво тяхно писмо, евала за което. Не знам да са опъвали транспарант в Долно езерово както бяха писали тука във форума. Акаунте, време е да се стегнеш малко.....Всички медии го подкрепиха Херо и призоваваха цяла седмица за подкрепа - спортал, гонг, спортлайн и т.н. радиата също. Ама ти къде всъщност изрази твоята такава? В нета ли, на стадиона ли, на масичката в хола ли? Шмайзер кух. Херо е човек, бургазлия - тука няма място за клубна пристрастност. И философските ти празни дивотии вече не са интересни никому. Колкото до мазут - млъкни малко и ти бе. Фотосинтезирай малко бе! Стига се вряхте във всички форуми да дразните. Отврат сте просто. Радвам се че сте една шепа хора от тоя отбор дето сте такива. Ама другите свестните са неактивни за съжаление и човек остава с погрешно впечатление. Очаквам да си запалиш подметките от тоя форум!

Много рядко си позволявам да държа груб тон или да обиждам лично някой съфорумец . Но ти толкова много се стараеш , че няма как да не "уважа" това твое старание.
Та така , скъпо ми олигофренче ... все повече ми се струва , че ника който си избрал е плод не толкова на особен характер , колкото на диагноза отразяваща психическото ти състояние . Дали то се дължи на сексуално насилие което си преживял като малък , или е просто част генетичното наследство , което си получил от непознатия чичко който те е направил , докато "баща ти" е въртял свирки в морската ... няма как да се установи без допълнителни изследвания .
И не се напрягай да се срамуваш вместо мен , за неща който не те засягат . Защото отбора на който съм бил фен и отбора чието шалче си купил , нямат нищо общо . И за да изпреваря някоя реплика ( твоя или на някой ФЕН ) - ще пиша за ТОЗИ отбор , когато и каквото си искам . Поради една проста причина - Община Бургас притежава 50 % от отбора , което прави мен , теб и всички останали жители на Бургас ( в това число и феновете на Нефтохимик ) най-общо казано СЪСОБСТВЕНИЦИ . И това дава право на всеки който желае , да си изказва мнението за отбора , дори и то да не се харесва на Събев и платените му клакьори . МОЯТА подкрепа за ХЕРО ( и тази на още 117 човека ) е изразена пред човека за който е предназначена . Защото тя е за НЕГО , за хвалене по медии и форуми . И мога да те уверя , че тя го трогна не-по малко , от тази изразена по трибуните ...
Като говорим за ПОДКРЕПА , какво направи ръководството на клуба за да подкрепи Херо ?
Може би обяви , че сумата събрана от входни билети , ще бъде дарена за лечението на Херо ? Е , тогава нямаше сила която да ме спре да отида на стадиона . Мен и още хиляди бургазлии . Или пък обяви свободен вход , за да се напълни стадиона ? А може пък да са оказали някакво съдействие на Херо при ходенето му до Австрия ? Поне нещо което "свети Събев" да е направил ? И сега и всеки следващ път Херо ще пътува до Австрия на СОБСТВЕНИ РАЗНОСКИ и ще се лекува със СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА :!:
Въобще нямах намерение да пиша в тази тема , защото ме подразни провокативното заглавие ... и факта , че модераторите са го допуснали въобще . Защото беше пределно ясно какво ще се случи . За какво обединение става въпрос :
1. представителите на фен клубовете са се срещнали да обсъдят идея за общи действия .
2. или редовите фенове са направили нещо по собствена идея
3. Или поне транспаранта да е направен така , че посланието да е от всички бургазлии .
Нищо подобно . Всеки е в правото си да изрази съпричастност и подкрепа по начин по който намери за добре . Но хора за които Херо е просто образ от екрана , да използват болестта му да си избиват комплексите и да си доказват един на друг кой е по-голям ФЕН ... е , не издържах . Грозно е , грозно и жалко ... и тъжно . Пак ще го кажа , това не са хора , а влечуги ... и не смятам да се извинявам на никой . Който се е обидил значи е припознал себе си :!:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 12:09

mazut написа:
ntodorov написа:В крайна сметка реална подкрепа за Херо на стадиона от фенове на Нафтата не видях и не усетих...Що се касае за подкрепата и Декларацията от ръководството на Нефтохимик - не съм се и съмнявал за това...Когато омразата на шепа фенове притъпява чисто човешките и морални аспекти в този живот няма, какво да се добави. Запазвам коментарите за себе си.

Доколкото знам влизаш и във neftochimic.eu.Толкова ли бе трудно да прочетеш,че беше предадено писмо от феновете ЛИЧНО на Херо :?:
калпазанчо къде видя негативно мнение от мен към вас сега?В случая единствено защитавам действията на наши фенове в ситуацията спрямо хора,които ги обвиняват в бездействие.Колкото до това,че ме гониш-това е преди всичко форум на гонг,ако беше ваш официален няма проблем,но тук влизат фенове на всякакви отбор,всеки с мнението си и е малко смешно да ме гониш,защото имаме различни виждания,не мислиш ли?А и темата не касае само фенове на Черноморец,не забравяй ;-)

Прав си мазут, това е форум на гонг, всеки може да влиза и да коментира, по-скоро съм реагирал гневно вчера, имах адски главоболия с един монополист, които ме изкараха от нерви. Извинявам ти се.
Между другото не влизам във вашия форум. И не за друго, ами си представям там какви работи се пишат по адрес на феновете на Черноморец и предпочитам да си го спестя. Ако имаше нормални отношения между феновете на 2та отбора, нямаше да имам проблем и щях да влизам, та дори и да коментирам, може би дори мачове ваши да гледам, но засега се въздържам.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 12:22

Акаунте, единствено затвърди всеобщото впечатление, че си адски самотен и нещастен. Това е. Да се упражнявам да те обиждам няма смисъл, а вярвай ти, постните ти наредби не вървят никъде освен у вас, където единствено ти се чува гласа. Съвети няма да ти давам, тя делвата ти е доста празна. Фактът, че никой никъде не припознава твоите позиции като свои, говори достатъчно. Тя съдбата ти е предрешена - самотен и нещастен. Ако обаче си решил да се правиш на храбър, няма лошо - пиши ми на лични, може да уредим един спаринг.
п.п. С нищо няма да те опровергавам, защото не си ми никак важен - но, за отбелязване е едно - никога никъде и пшо никакъв повод не си казал добра дума за този отбор, единствено като лешояд на мърша си активен, когато отбора закъса. Тогава си най-активен, пишеш големи 2ки на играчите и т.н. Ама сега като всичко е наред се пукаш от яд. Да не идеш на стадиона за ПОДКРЕПА ЗА ХЕРО ЗА мен е показателно. Форумна мишка. ОПРАВАДАНИЯ НЕ МИ СЕ СЛУшАТ. НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ПРИРОДАТА.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 окт 2011 12:26

petkan написа:Обидно и грозно е точно тук, в тази тема да си мерите пи*ките!

Кураж ХЕРО!

А ДЕ, АЗ ЗАщО СЕ ДРАЗНЯ. НЯКОИ ГРЕшКИ НА ПРИРОДАТА НЕ МОГАТ ДА ПОТРАЯТ И ДА СЕ ПОСВЕНЯТ ДОРИ В ТАКЪВ МОМЕНТ. ДРАЗНЕЛО ГИ ПРИЗИВА ЗА ПОДКРЕПА НА ЕДИН чОВЕК С НЕЛЕКА СЪДБА....ИЗРОДСКА РАБОТА, ГАДИ МИ СЕ ПРОСТО.

хЕРО, МАЙНАТА ИМ НА ИЗКЛючЕНИЯТА, КУРАЖ, НИЕ СМЕ С ТЕБ! ТИ СИ ГОЛЯМ И щЕ СБОРИш ТАЗИ ГАД, КОЯТО Е ОБЪРКАЛА АДРЕСА ПРОСТО!

Върни се в “Черноморец”