-Дръж
, а след командата:
-Баф, баф, баф, джаф - лай на глутница домашни пинчера.
ПС: Не обиждам никого. Споделям мнение. Разграничавам се само от тази група "любители на футбола", които не обичат бургаския футбол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mazut написа:А ти правиш ли разлика между лично предадено писмо и пратено по пощата.Според теб по един и същ начин ли са предадени нашите писма и тези на Локомотив Пловдив и Малеш Микрево?Щом самия Херо се е разчувствал достатъчно и е бил приятно изненадан от посещението му от фнове на зеления отбор,явно не е малко,не мислиш ли?
[/center]
[/center]
[/center]petkan написа:Обидно и грозно е точно тук, в тази тема да си мерите пи*ките!
Поне в този момент не го правете!
Кураж ХЕРО!
калпазанчо написа:Искам си Акаунта написа:El greco написа:А ти с акаунта , не знам кога някой от фен клуба е излязъл с декларация относно с трансперантта за Херо . Беше плод на журналистическите болни мозъци !
И леко с оценките , кой какъв вид животно е ...., ако обичаш !
За декларации незнам ... не следа отблизо дейността на хм ..."фен клуба" . Ама откакто Херо обяви болестта си , точно в този форум някои "фенове" се скъсаха да призовават да изработката на въпросните транспаранти . Веднага , без да се замислям ми изскача един - "калпазанчо" .
За животните ... ами не - не обичам . Но понеже съм позитивно настроен , ти ми кажи на какви животни да оприличавам хора , припознали като спасител , индивида затрил един отбор символ на Бургас . За да сложи ръка върху едни земи
Акаунте, понякога си толкова прост, че няма накъде повече. Какво лошо видя че призовавах за подкрепа бе, хюм? Като знам какви лумпени има наоколо и колко много се нуждае Херо в този момент от подкрепа едва ли съм нямал право. И аз не съм официален член на фенклуба, оттам съм си купил единствено едно шалче. Къде видя официално декларация от фенклуба? Пишеш наизуст както винаги. Направо ме е срам че някога си бил фен на Черноморец. Като ти чета умотворенията ми се гади. Колкото до подкрепата и присъствието на зелени фенове и аз не го усетих. Единствено прочетоха някакво тяхно писмо, евала за което. Не знам да са опъвали транспарант в Долно езерово както бяха писали тука във форума. Акаунте, време е да се стегнеш малко.....Всички медии го подкрепиха Херо и призоваваха цяла седмица за подкрепа - спортал, гонг, спортлайн и т.н. радиата също. Ама ти къде всъщност изрази твоята такава? В нета ли, на стадиона ли, на масичката в хола ли? Шмайзер кух. Херо е човек, бургазлия - тука няма място за клубна пристрастност. И философските ти празни дивотии вече не са интересни никому. Колкото до мазут - млъкни малко и ти бе. Фотосинтезирай малко бе! Стига се вряхте във всички форуми да дразните. Отврат сте просто. Радвам се че сте една шепа хора от тоя отбор дето сте такива. Ама другите свестните са неактивни за съжаление и човек остава с погрешно впечатление. Очаквам да си запалиш подметките от тоя форум!
mazut написа:ntodorov написа:В крайна сметка реална подкрепа за Херо на стадиона от фенове на Нафтата не видях и не усетих...Що се касае за подкрепата и Декларацията от ръководството на Нефтохимик - не съм се и съмнявал за това...Когато омразата на шепа фенове притъпява чисто човешките и морални аспекти в този живот няма, какво да се добави. Запазвам коментарите за себе си.
Доколкото знам влизаш и във neftochimic.eu.Толкова ли бе трудно да прочетеш,че беше предадено писмо от феновете ЛИЧНО на Херо
калпазанчо къде видя негативно мнение от мен към вас сега?В случая единствено защитавам действията на наши фенове в ситуацията спрямо хора,които ги обвиняват в бездействие.Колкото до това,че ме гониш-това е преди всичко форум на гонг,ако беше ваш официален няма проблем,но тук влизат фенове на всякакви отбор,всеки с мнението си и е малко смешно да ме гониш,защото имаме различни виждания,не мислиш ли?А и темата не касае само фенове на Черноморец,не забравяй
petkan написа:Обидно и грозно е точно тук, в тази тема да си мерите пи*ките!
Поне в този момент не го правете!
Кураж ХЕРО!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта