Не оправдавам по никакъв начин подобни действия. Това е много малоумна постъпка и не приляга на хора от публиката на Левски да падат до това ниво. Но все пак живеем в България и мърша има навсякъде. Аз обаче искам да припомня на някои колеги цска-ри един мач м/у 2-та отбора, след който вие изпотрошихте нашият автобус. Също така си припомнете и какво се случи с паметкина на Гунди и Котков на Витиня. Та мисълта ми е че подобни неща предизвикват ответни реакции. Аз не се съмнявам че рано или късно ще се случи нещо подобно и на нас.
И последно, един въпрос за размисъл... Който е живял в Студентски град знае добре този хотел(аз лично съм завършил ТУ така че ми е още по познат.). Та този същият хотел има платен паркинг на 2 метра от него. Там съм виждал автобуса на Литекс, Черноморец, Нехфтохимик дори и всички те са седяли вътре в паркинга. Доколкото разбирам вашият е бил паркиран на тротоара

(няма да коментирам мястото, но е меко казано малоумно). Та толкова ли ръководството на цска няма 10-20 лв. за паркинг

Та ако беше паркиран където му е мястото, сега едвали автобуса щеше да е в такова състояние...