Вандалщина - изпочупиха автобуса на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Вандалщина - изпочупиха автобуса на ЦСКА

Мнениеот marmi52 » 15 окт 2011 13:55

Безотговорен написа:Целият автобус е издраскан с Л–С. Това или са го писали хора, които нямат нищо общо с Левски или фенове, които нямат представа какво значи това.

8-)

Разбира се, че това не са футболни фенове ! Кой левскар съкращава Левски така Л-С ?
Искат да ви настроят едни срещу други. Явно донякъде успяват ... :(
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 окт 2011 14:00

marmi52 написа:
Безотговорен написа:Целият автобус е издраскан с Л–С. Това или са го писали хора, които нямат нищо общо с Левски или фенове, които нямат представа какво значи това.

8-)

Разбира се, че това не са футболни фенове ! Кой левскар съкращава Левски така Л-С ?
Искат да ви настроят едни срещу други. Явно донякъде успяват ... :(

И аз започвам да подозирам това. Много е вероятно думите ти да са верни ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 15 окт 2011 14:02

Те като не са го взривили ,пак добре! Иначе ,какво да кажа, малоумщина.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 15 окт 2011 14:16

100% това е предизборна провокация :evil: Целта е да има безредици покрай дербито и да се отклони вниманието от изборите и управляващите ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 15 окт 2011 14:31

ОТ КАКТО СА ЗАЕДНО ЗНАЕТЕ СРЕЩУ КОГО АГИТКИТЕ НА ЛЕВСКИ,ЦСКА,БОТЕВ И ЛОКО ПД ИДВА ТАЗИ ПРОВОКАЦИЯ. ?!

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 15 окт 2011 14:55

venelin_valchev написа:Каквито и фенове да са го направили (на който и да е футболен отбор), едно е ясно това са боклуци в обществото. СРАМ. Продължава се с простотиите на псевдо феновете. Не стига че футбола у нас загива но явно че и феновете в БГ намалят. Да си фен означава НЕ да мразиш противниковия отбор, а просто да подкрепяш своя. Дори и това явно не се разбира у нас. ЖАЛКО

Боклуци е комплимент за такива,те са най долното нещо -УТАЙКА на ПОМИЙНА ЯМА.

airs
Контакти:

Мнениеот airs » 15 окт 2011 14:59

Малоумщина, дебили, не наркомани по-скоро пияници! Левскар съм, ходя на мачовете на Левски с карта, обикновено пиша ЦСКА с малки букви, но сега навеждам глава и се извинявам на феновете на ЦСКА за тази вандалщина!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 окт 2011 15:06

Няма да се учудя, ако това е някоя евтина провокация! Замислете се - две седмици преди дербито (и евентуалния балотаж), една седмица преди изборите! Колкото до този, който го е направил...пълна простащина! Точно заради такива индивиди (като изключим играта разбира се) са ни празни стадионите, и никой нормален родител не иска да си пуска детето на мач!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 окт 2011 15:44

"По никакъв начин не може да бъде оправдана тази вандалска проява. Явно някой иска да наруши победния ход на отбора и организацията ни,“ коментира Живков."
Както винаги,пример на висока интелигентност и проницателност!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 15 окт 2011 15:59

Не оправдавам по никакъв начин подобни действия. Това е много малоумна постъпка и не приляга на хора от публиката на Левски да падат до това ниво. Но все пак живеем в България и мърша има навсякъде. Аз обаче искам да припомня на някои колеги цска-ри един мач м/у 2-та отбора, след който вие изпотрошихте нашият автобус. Също така си припомнете и какво се случи с паметкина на Гунди и Котков на Витиня. Та мисълта ми е че подобни неща предизвикват ответни реакции. Аз не се съмнявам че рано или късно ще се случи нещо подобно и на нас.

И последно, един въпрос за размисъл... Който е живял в Студентски град знае добре този хотел(аз лично съм завършил ТУ така че ми е още по познат.). Та този същият хотел има платен паркинг на 2 метра от него. Там съм виждал автобуса на Литекс, Черноморец, Нехфтохимик дори и всички те са седяли вътре в паркинга. Доколкото разбирам вашият е бил паркиран на тротоара :shock: (няма да коментирам мястото, но е меко казано малоумно). Та толкова ли ръководството на цска няма 10-20 лв. за паркинг :shock: :o :? Та ако беше паркиран където му е мястото, сега едвали автобуса щеше да е в такова състояние...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “ЦСКА”