Вандалщина - изпочупиха автобуса на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Вандалщина - изпочупиха автобуса на ЦСКА

Мнениеот Samoyl » 15 окт 2011 12:37

ENTOMBED написа:Стига сте се правили на светци. На 90% от пишещите тук, ако им се отдаде възможност да направят нещо подобно, ще го направят. Аз на няколко пъти съм засичал стария рейс на червените и винаги съм имал желание да метна нещо по него.

Показва възпитанието ти, а и ниската ти култура. Можеш по друг начин да си избиеш комплексите вместо да мяташ,трошиш,чупиш,биеш,пиеш и т.н.

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 15 окт 2011 12:39

Това е нещо ужасно,не е за вярване докъде могат да стигнат някои хора.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 15 окт 2011 12:42

ENTOMBED написа:Стига сте се правили на светци. На 90% от пишещите тук, ако им се отдаде възможност да направят нещо подобно, ще го направят. Аз на няколко пъти съм засичал стария рейс на червените и винаги съм имал желание да метна нещо по него.

Мда.. има нещо вярно.. тая омраза се нагнеждава от години и вече се е превърнала в нещо нормално.. не знам кой като види автобуса на другия отбор не му се иска да размаХа среден пръст и да Хвърли някое друго паве..
Само че едни Хора имат няква граница и не го правят за разлика от други, които посреднощ на 2 бири в студенски град им пада тая граница..

Тука вината е на тея, които отговарят за автобуса.. все едно да го паркират цяла нощ пред герена.. какво очакват на сутринта да са им го измили ли?
ЕДНА ЛЮБОВ!

На линия
Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 окт 2011 12:56

Типично за огромна част от злобните "малки" българи. Ако не дай си боже докато шофираш колата си настъпиш някое камъче и то изхвръкне и се удари в "супер скъпоценната" кола на някой такъв е готов да ти скочи на бой и собственоръчно да ти издере цялата страница на колата за да се почуства удоволетворен и отмъстен .
Българинът не цени чудото , той няма уважение към труда на другите , излиза от "луксозния" си панел и си хвърля фаса на стълбите в блока, на същите стълби на който собственоръчно е изписал "Левски/ЦСКА/Локо/Пирин и т.н.т." само няколко седмици след като живущите в блока са пребоядисали и подредили малко от малко това стълбище !!!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 15 окт 2011 13:04

Avanti_Ragazzi на 15 Окт 2011 12:52
Евалата на тия дето са го направили!!! Ако не дай си боже някой паркира тоя същия автобус пред нас и аз ще направа същото с него!!!Сори на който не му изнася ама съм честен и не се правя на такъв къвто не съм!!!!

Значи ако ти си паркираш колата пред моя блок и аз ще направя същото! Това ли ти е логиката? Идиот!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 15 окт 2011 13:07

mertezaker написа:
Avanti_Ragazzi на 15 Окт 2011 12:52
Евалата на тия дето са го направили!!! Ако не дай си боже някой паркира тоя същия автобус пред нас и аз ще направа същото с него!!!Сори на който не му изнася ама съм честен и не се правя на такъв къвто не съм!!!!

Значи ако ти си паркираш колата пред моя блок и аз ще направя същото! Това ли ти е логиката? Идиот!

Явно е така. Пълни идиоти! Никога няма да се оправи тази държава. Какво да чакаме от управляващите като самите ние сме изтървани ...

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 15 окт 2011 13:12

Samoyl написа:

Показва възпитанието ти, а и ниската ти култура. Можеш по друг начин да си избиеш комплексите вместо да мяташ,трошиш,чупиш,биеш,пиеш и т.н.

"Извинявам се", господин интелектуалец.
Според теб, има ли човек без комплекси?
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2011 13:14

Браво, станахте национални герой с тази постъпка, следващия път го направете като хората, а не драскайте като ***** :roll:

Безотговорен

Мнениеот Безотговорен » 15 окт 2011 13:16

Целият автобус е издраскан с Л–С. Това или са го писали хора, които нямат нищо общо с Левски или фенове, които нямат представа какво значи това.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2011 13:19

Сега нашите ще направят някоя простотия и така до края на света, през 3100 година може и да има обединение хахахахах :!:

Върни се в “ЦСКА”