Вандалщина - изпочупиха автобуса на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Re: Вандалщина - изпочупиха автобуса на ЦСКА

Мнениеот Samoyl » 15 окт 2011 12:37

ENTOMBED написа:Стига сте се правили на светци. На 90% от пишещите тук, ако им се отдаде възможност да направят нещо подобно, ще го направят. Аз на няколко пъти съм засичал стария рейс на червените и винаги съм имал желание да метна нещо по него.

Показва възпитанието ти, а и ниската ти култура. Можеш по друг начин да си избиеш комплексите вместо да мяташ,трошиш,чупиш,биеш,пиеш и т.н.

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 15 окт 2011 12:39

Това е нещо ужасно,не е за вярване докъде могат да стигнат някои хора.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 15 окт 2011 12:42

ENTOMBED написа:Стига сте се правили на светци. На 90% от пишещите тук, ако им се отдаде възможност да направят нещо подобно, ще го направят. Аз на няколко пъти съм засичал стария рейс на червените и винаги съм имал желание да метна нещо по него.

Мда.. има нещо вярно.. тая омраза се нагнеждава от години и вече се е превърнала в нещо нормално.. не знам кой като види автобуса на другия отбор не му се иска да размаХа среден пръст и да Хвърли някое друго паве..
Само че едни Хора имат няква граница и не го правят за разлика от други, които посреднощ на 2 бири в студенски град им пада тая граница..

Тука вината е на тея, които отговарят за автобуса.. все едно да го паркират цяла нощ пред герена.. какво очакват на сутринта да са им го измили ли?
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 окт 2011 12:56

Типично за огромна част от злобните "малки" българи. Ако не дай си боже докато шофираш колата си настъпиш някое камъче и то изхвръкне и се удари в "супер скъпоценната" кола на някой такъв е готов да ти скочи на бой и собственоръчно да ти издере цялата страница на колата за да се почуства удоволетворен и отмъстен .
Българинът не цени чудото , той няма уважение към труда на другите , излиза от "луксозния" си панел и си хвърля фаса на стълбите в блока, на същите стълби на който собственоръчно е изписал "Левски/ЦСКА/Локо/Пирин и т.н.т." само няколко седмици след като живущите в блока са пребоядисали и подредили малко от малко това стълбище !!!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 15 окт 2011 13:04

Avanti_Ragazzi на 15 Окт 2011 12:52
Евалата на тия дето са го направили!!! Ако не дай си боже някой паркира тоя същия автобус пред нас и аз ще направа същото с него!!!Сори на който не му изнася ама съм честен и не се правя на такъв къвто не съм!!!!

Значи ако ти си паркираш колата пред моя блок и аз ще направя същото! Това ли ти е логиката? Идиот!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 15 окт 2011 13:07

mertezaker написа:
Avanti_Ragazzi на 15 Окт 2011 12:52
Евалата на тия дето са го направили!!! Ако не дай си боже някой паркира тоя същия автобус пред нас и аз ще направа същото с него!!!Сори на който не му изнася ама съм честен и не се правя на такъв къвто не съм!!!!

Значи ако ти си паркираш колата пред моя блок и аз ще направя същото! Това ли ти е логиката? Идиот!

Явно е така. Пълни идиоти! Никога няма да се оправи тази държава. Какво да чакаме от управляващите като самите ние сме изтървани ...

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 15 окт 2011 13:12

Samoyl написа:

Показва възпитанието ти, а и ниската ти култура. Можеш по друг начин да си избиеш комплексите вместо да мяташ,трошиш,чупиш,биеш,пиеш и т.н.

"Извинявам се", господин интелектуалец.
Според теб, има ли човек без комплекси?
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2011 13:14

Браво, станахте национални герой с тази постъпка, следващия път го направете като хората, а не драскайте като ***** :roll:

Безотговорен

Мнениеот Безотговорен » 15 окт 2011 13:16

Целият автобус е издраскан с Л–С. Това или са го писали хора, които нямат нищо общо с Левски или фенове, които нямат представа какво значи това.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 окт 2011 13:19

Сега нашите ще направят някоя простотия и така до края на света, през 3100 година може и да има обединение хахахахах :!:

Върни се в “ЦСКА”