България-Русия- всички коментари тук!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Re: България-Русия- всички коментари тук!!!

Мнениеот fearbless » 27 юни 2009 12:44

BGarmy написа:Браво на наще,но съм сигурен че няма да се класираме.
а бе ти не разбра ли,че отново използваме Световната Лига за да се подготвим за Европейското. Важното е Пранди да направи много добра сплав която да мачка на Еврото... на сички ни е ясно,че има по-голяма вероятнос да отпаднем от лигата от колкото да продължим,но това не ни пречи да се радваме на победата над Русия,дано играят така не само утре а и сички останали мачове от лигата и мисля,че може да не берем грижи за Европейското.... ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 27 юни 2009 12:48

Някой ако може да деде запис от мача ще му бъда много благодарен :)
Иначе Честито на целия Български волейбол :) Днес играхме страхотно дано и утре да повторим днешната си игра
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 27 юни 2009 12:49

Само 1ят от всяка гтупа ли се класира? :?:
САМО ЛЕВСКИ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юни 2009 12:51

kanar4o написа:
THE G.A.M.E написа:Искам да отлича един от играчите....знам, че не е правилно това, в един от най колективните спортове като волейбола.....още повече, че всичките бяха страхотни днес......и все пак......браво на Мето Ананиев ! Момчето ги разсипа просто.....

Невероятни всички ! Абсолютно всички ! Няма как да отличим някой ! Просто уникално включване на Методи Ананиев ! А за Казийски за какво може да кажем ? Е ,уникален ! Видя се ,че като играе с настроение няма кой да го спре ! Владо Николов на познатото ни супер ниво ,както винаги де ! Играча ни в най-постоянна форма!!! Андрей Жеков ... на пук на всички критици уникален мач ... един от най-добрите. Много добър Андрей Жеков пълен с хладнокръвие и настроение. От кога не съм гледал толкова добър мач на Краси Гайдарски . Имаше около 4 аса. Уникален сервис . Супер сработване с Жеков! Това ,новото момче от Марек Юнион Ивкони ,който коментатора го хвалеше постояно ,уникален и той. Направи 2 аса и вкара много точки . Внасяше и нужното спокойствие. А най-раздаващия се ,играещ винаги с огромен хъс за националната фанелка - Теди Салпаров! На това момче му се покланям до земята ! Слага тялото си на всяка силна топка ,уникално посрещане ,уникален хъс за игра !
ЕВАЛА МОМЧЕТА ! ВИЕ СТЕ ЮНАЦИТЕ !!!

Абсолютно си прав пич ! Едно голямо благодаря на всички, че ни накараха отново да се гордеем с този отбор ! Но аз само насочих вниманието към един играч, определян от някои, след мачовете с Япония като: "Не става за националния" а именно, става въпрос за Ананиев, видяхме всичко от него, и посрещане, и атака.....а сервиза му.....нямам думи, за бомбандировката на която подложи ошашавените руснаци ! Иначе спор няма, всички бяха уникални днес.....и аз се чудя, каква е тази метаморфоза, за една седмица.....та те направо накараха руснаците да изглеждат, като абсолютни дилетанти в този спорт !
П.П. А колкото до момчетата които тъсеха запис от мача....предполагам, че до довечера ще го има в замундата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2009 12:54

Момчета какво да кажа модераторът ми трие темите, които пускам в чест на победата, но не могже да изтрие радостта ми. Странни модератори има в Гонг. Мога да им кажа само да служат на хората и сайта, а не да ръководят форума спрямо субективни разбирания. И казах сложете една хубава голяваа тема най-горе Българи Юнаци, защото тези момчета го заслужават.
Колкото до мача, нямам думи просто. Страхотен отборен успех! Браво и на Пранди, че е надъхал момчетата и успя да ги сплоти след тежката загуба с Япония. Браво на Мечката, играч на мача за мен заедно с Жеков. Страхотен Жеков днес! Браво и на Зарко Иванов, двамата с Гайдарски правят истинска стена за съперниците. Браво На Теди, сърцето на отббора ни. Дано има повече поводи да яхва Магтей и за в бъдеще. Браво на Матей, задето пренебрегна наградата си Баскетболист на Европа, за да играе за България. Браво на Владо, че пак беше на обимчайното си топ ниво. Браво на Краси, че при Пранди показва постоянно лице. Още веднъж Браво на целият отбор. Евала на тея момчета!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 27 юни 2009 13:01

danko_sot написа:Момчета какво да кажа модераторът ми трие темите, които пускам в чест на победата, но не могже да изтрие радостта ми. Странни модератори има в Гонг. Мога да им кажа само да служат на хората и сайта, а не да ръководят форума спрямо субективни разбирания. И казах сложете една хубава голяваа тема най-горе Българи Юнаци, защото тези момчета го заслужават.
Колкото до мача, нямам думи просто. Страхотен отборен успех! Браво и на Пранди, че е надъхал момчетата и успя да ги сплоти след тежката загуба с Япония. Браво на Мечката, играч на мача за мен заедно с Жеков. Страхотен Жеков днес! Браво и на Зарко Иванов, двамата с Гайдарски правят истинска стена за съперниците. Браво На Теди, сърцето на отббора ни. Дано има повече поводи да яхва Магтей и за в бъдеще. Браво на Матей, задето пренебрегна наградата си Баскетболист на Европа, за да играе за България. Браво на Владо, че пак беше на обимчайното си топ ниво. Браво на Краси, че при Пранди показва постоянно лице. Още веднъж Браво на целият отбор. Евала на тея момчета!

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 юни 2009 13:04

anakin написа:Само 1ят от всяка гтупа ли се класира? :?:

Да! Също и най-добрият втори и един отбор с wildcard.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2009 13:06

. Браво на Матей, задето пренебрегна наградата си Баскетболист на Европа, за да играе за България. Браво на Владо, че пак беше на обимчайното си топ ниво. Браво на Краси, че при Пранди показва постоянно лице. Още веднъж Браво на целият отбор. Евала на тея момчета![/quote]
:lol: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:[/quote]
:) :) :geek: :shock: :o
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 27 юни 2009 13:08

MuFc1878 написа:

а как се взима wildcard?
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2009 13:10

anakin написа:
MuFc1878 написа:

а как се взима wildcard?

Данчо Лазаров и Пламен Константинов трябва да победят на белот Рубен Акоста и заместника му. :)

Върни се в “Волейбол”