kanar4o написа:THE G.A.M.E написа:Искам да отлича един от играчите....знам, че не е правилно това, в един от най колективните спортове като волейбола.....още повече, че всичките бяха страхотни днес......и все пак......браво на Мето Ананиев ! Момчето ги разсипа просто.....
Невероятни всички ! Абсолютно всички ! Няма как да отличим някой ! Просто уникално включване на Методи Ананиев ! А за Казийски за какво може да кажем ? Е ,уникален ! Видя се ,че като играе с настроение няма кой да го спре ! Владо Николов на познатото ни супер ниво ,както винаги де ! Играча ни в най-постоянна форма!!! Андрей Жеков ... на пук на всички критици уникален мач ... един от най-добрите. Много добър Андрей Жеков пълен с хладнокръвие и настроение. От кога не съм гледал толкова добър мач на Краси Гайдарски . Имаше около 4 аса. Уникален сервис . Супер сработване с Жеков! Това ,новото момче от Марек Юнион Ивкони ,който коментатора го хвалеше постояно ,уникален и той. Направи 2 аса и вкара много точки . Внасяше и нужното спокойствие. А най-раздаващия се ,играещ винаги с огромен хъс за националната фанелка - Теди Салпаров! На това момче му се покланям до земята ! Слага тялото си на всяка силна топка ,уникално посрещане ,уникален хъс за игра !
ЕВАЛА МОМЧЕТА ! ВИЕ СТЕ ЮНАЦИТЕ !!!
Абсолютно си прав пич ! Едно голямо благодаря на всички, че ни накараха отново да се гордеем с този отбор ! Но аз само насочих вниманието към един играч, определян от някои, след мачовете с Япония като: "Не става за националния" а именно, става въпрос за Ананиев, видяхме всичко от него, и посрещане, и атака.....а сервиза му.....нямам думи, за бомбандировката на която подложи ошашавените руснаци ! Иначе спор няма, всички бяха уникални днес.....и аз се чудя, каква е тази метаморфоза, за една седмица.....та те направо накараха руснаците да изглеждат, като абсолютни дилетанти в този спорт !
П.П. А колкото до момчетата които тъсеха запис от мача....предполагам, че до довечера ще го има в замундата.