Явно не е гледал скоро мач на Реал, щото според мен, стила към момента на каталунци и мадридчани са си доста сходни ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alexx написа:2. Колкото до скучния футбол всеки си има вкус. Мен лично стилът на Барса не ми допада, защото е бавен, а аз харесвам директен футбол.
Alexx написа:Как влизането на Пепе е грубо ? Опасно(жълт картон), но игра за топката и дори не докосна Алвеш,а той тръгна да симулира. Алвеш заслужаваше жълт картон за симулация.
Alexx написа:Мегъне, казвам от личен опит влизането на Пепе нямаше да счупи нищо. Освен ако не е Брус Лий(както се изрази колегата Мадритист) . Кракът не е опорен и е във въздуха.
Колкото до стила на игра на Барса нещата са като скачение съдове. Нормално е един отбор който играе срещу Барса които разиграват топката с къси пасове по широчина и дължина да се затварят, защото няма смисъл да ги гонят по целия терен като връщат топката назад настрани и т.н.. Изморително е и малко отбори могат да издържат да пресират постоянно Барселона. Така да се каже с това владение на топката и нейното разиграване на Барса кара противниците да се затварят .
Alexx написа:Мен са ме ритали по същия начин няколко пъти и съм усещал само болка, но не съм се контузвал.
Alexx написа:Колкото до стила според мен Барса кара другите противници да се затварят, заради техния стил. Виж примерно Ман Ю. често дава инициативата на противника и така се освобождават пространства за тях и убиват противника с бързи атака. Барса не прави така. Защото не може да даде инициативата на противника, защото защитата им не е най-здравото звено и чрез разиграване на топката успяват изолират противника от атаки.
Но да ти кажа честно, ако аз бях треньор на отбора и да нямах никакви проблеми със защитата, а под рамките на вратата да разполагах с най-добрият вратар в света пак щях да искам играчите ми да контролират колкото се може повече топката и да не я дават на съперника си!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост