Голове, зрелище и резултати - това са акулите на Херо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Голове, зрелище и резултати - това са акулите на Херо
Ако има свестни фенове във фенклуба - моля ви, направете някое знаме за мача с Левски за подкрепа на Херо! Много ви моля. Никой не го заслужава повече от него. Да го подкрепим в този труден момент! Много ви моля!
[center]Member of Old School Boys [/center]
Старокин е пълно менте и това най- добре си пролича в Левски. Ако си добър играч и преминеш от Ч-ц в Левски би трябвало да попаднеш в националния, но с Орлично не се получи. Просто добре му лъсна алчният з.....к . Просто е един посредствен футболист, но идеален за ниво А група, но толкова. КПД- то му е почти нулево. Гочето си го каза едно към едно
Да не говорим за човешките му качества. До 1-2 години ще се подвизава в отбори типа на Локо Сф и Славия. Лимитиран футболист, който вече 2-3 години няма никакво израстване.

калпазанчо написа:Ако има свестни фенове във фенклуба - моля ви, направете някое знаме за мача с Левски за подкрепа на Херо! Много ви моля. Никой не го заслужава повече от него. Да го подкрепим в този труден момент! Много ви моля!
И да не е знаме. С масово присъствие и жест от страна на диктора на стадиона всички можем да изкажем подкрепата си към Херо. Скандиране на името му - също, а аз искрено се надявам до деня на мача да имаме пълна информация относно неговото здравословно състояние. Дължим му го. Всички.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Вече е направена поръчка за банер , в подкрепа на Херо .
Добра е идеята за банер, но ако има 1000 човека на стадиона какво..нищо. Трябва феновете на Нефтохимик и Черноморец да се обединят в негово име. Дал е много и на двата отбора и е БУРГАЗЛИЯ. Искам пълен стадион и обединени в една кауза фенове. Както се обединиха за "Свидетели на Йехова" и след Катуница. Длъжни сме да го направим за Херо. Трябва да почне кампания тази насока и стадиона да е пълен. Познавам го лично и знам, че това ще му стопли сърцето и ще го направи щастлив.
Аз ще съм там!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Аз ще съм там!
И аз с още трима на пръв прочит...
...Херо е емоционален тип. Преживява всичко. Убеден съм, че една подкрепа би му дала сили...Е-ееех, как искам всичко да е тревога напразна. Дай боже. Свита ми е душата...Като си спомня как му грейна лицето при оная случайна среща ( за, която писах, че ми направи впечатление недобрия му вид

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- калпазанчо
- Контакти:
El greco написа:Вече е направена поръчка за банер , в подкрепа на Херо .
Голямо благодаря! Ти си истински пич! Разбрах че именно ти финансираш голяма част от феновете в пъба. Бих се радвал да се запознаем.
- калпазанчо
- Контакти:
Аз лично смятам да почна да скандирам името му, дано ме последват хората във сектора, където съм. А ако почнат и левскарите ще ми стане още по-кеф. И на мен и на Херо. Не ги обичам много левскарите, но виждам че още си го обичат и изразяват тревогата си тук в този форум за него.
Последна промяна от калпазанчо на 10 окт 2011 16:55, променено общо 1 път.
- калпазанчо
- Контакти:
Mincho написа:Добра е идеята за банер, но ако има 1000 човека на стадиона какво..нищо. Трябва феновете на Нефтохимик и Черноморец да се обединят в негово име. Дал е много и на двата отбора и е БУРГАЗЛИЯ. Искам пълен стадион и обединени в една кауза фенове. Както се обединиха за "Свидетели на Йехова" и след Катуница. Длъжни сме да го направим за Херо. Трябва да почне кампания тази насока и стадиона да е пълен. Познавам го лично и знам, че това ще му стопли сърцето и ще го направи щастлив.
+1919!