Голове, зрелище и резултати - това са акулите на Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Голове, зрелище и резултати - това са акулите на Херо

Мнениеот калпазанчо » 07 окт 2011 11:36

Ако има свестни фенове във фенклуба - моля ви, направете някое знаме за мача с Левски за подкрепа на Херо! Много ви моля. Никой не го заслужава повече от него. Да го подкрепим в този труден момент! Много ви моля!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 07 окт 2011 13:41

Старокин е пълно менте и това най- добре си пролича в Левски. Ако си добър играч и преминеш от Ч-ц в Левски би трябвало да попаднеш в националния, но с Орлично не се получи. Просто добре му лъсна алчният з.....к . Просто е един посредствен футболист, но идеален за ниво А група, но толкова. КПД- то му е почти нулево. Гочето си го каза едно към едно :) Да не говорим за човешките му качества. До 1-2 години ще се подвизава в отбори типа на Локо Сф и Славия. Лимитиран футболист, който вече 2-3 години няма никакво израстване.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 окт 2011 14:32

калпазанчо написа:Ако има свестни фенове във фенклуба - моля ви, направете някое знаме за мача с Левски за подкрепа на Херо! Много ви моля. Никой не го заслужава повече от него. Да го подкрепим в този труден момент! Много ви моля!

И да не е знаме. С масово присъствие и жест от страна на диктора на стадиона всички можем да изкажем подкрепата си към Херо. Скандиране на името му - също, а аз искрено се надявам до деня на мача да имаме пълна информация относно неговото здравословно състояние. Дължим му го. Всички.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 07 окт 2011 21:00

Вече е направена поръчка за банер , в подкрепа на Херо .

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 08 окт 2011 00:09

Добра е идеята за банер, но ако има 1000 човека на стадиона какво..нищо. Трябва феновете на Нефтохимик и Черноморец да се обединят в негово име. Дал е много и на двата отбора и е БУРГАЗЛИЯ. Искам пълен стадион и обединени в една кауза фенове. Както се обединиха за "Свидетели на Йехова" и след Катуница. Длъжни сме да го направим за Херо. Трябва да почне кампания тази насока и стадиона да е пълен. Познавам го лично и знам, че това ще му стопли сърцето и ще го направи щастлив.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 окт 2011 11:00

Аз ще съм там!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 окт 2011 14:15

Bourgas написа:Аз ще съм там!

И аз с още трима на пръв прочит...
...Херо е емоционален тип. Преживява всичко. Убеден съм, че една подкрепа би му дала сили...Е-ееех, как искам всичко да е тревога напразна. Дай боже. Свита ми е душата...Като си спомня как му грейна лицето при оная случайна среща ( за, която писах, че ми направи впечатление недобрия му вид :( ), в която го поздравих, че прави добро отборче, а той се усмихна уморено и ми каза:" Все пак сме много далеч от истината", но пък грейна, почувства се, като че ли удовлетворен...Човек е. Професионалист е. Никога не "литна" нависоко. Здраво стъпил на земята мъж е...и още повече ме боли. :cry:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 окт 2011 16:13

El greco написа:Вече е направена поръчка за банер , в подкрепа на Херо .

Голямо благодаря! Ти си истински пич! Разбрах че именно ти финансираш голяма част от феновете в пъба. Бих се радвал да се запознаем.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 окт 2011 16:14

Аз лично смятам да почна да скандирам името му, дано ме последват хората във сектора, където съм. А ако почнат и левскарите ще ми стане още по-кеф. И на мен и на Херо. Не ги обичам много левскарите, но виждам че още си го обичат и изразяват тревогата си тук в този форум за него.
Последна промяна от калпазанчо на 10 окт 2011 16:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 10 окт 2011 16:15

Mincho написа:Добра е идеята за банер, но ако има 1000 човека на стадиона какво..нищо. Трябва феновете на Нефтохимик и Черноморец да се обединят в негово име. Дал е много и на двата отбора и е БУРГАЗЛИЯ. Искам пълен стадион и обединени в една кауза фенове. Както се обединиха за "Свидетели на Йехова" и след Катуница. Длъжни сме да го направим за Херо. Трябва да почне кампания тази насока и стадиона да е пълен. Познавам го лично и знам, че това ще му стопли сърцето и ще го направи щастлив.

+1919!

Върни се в “Черноморец”