Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Blue_Lion написа:Бе Герена след ремонта,не е чак толкова зле и Левски сам може да си влезне в ШЛ и националния ни да си оцели възрастовата групаМоже,като опре ножа до кокала (Приликата с истински лица е случайна
) ,ама сбърка мястото - Планетата България сме ние.Друг свят сме ние явно.Обратен на нормалното.(почти,все още повечето сме Хетеро надявам се,макар че освен гейове има и много п*дерасти сред нас
)
Rumbinho написа:Blue_Lion написа:...цска не игра квалификаций за ШЛ както им се полага...
Първо евала, че не се изразяваш като клубно пристрастен.
Второ - прав си за всичко. Чуйте мнението на Томислав Русев от вчера (още е на главната страница) за състоянието на бг спорта като цяло (вкл. бази, успехи, корупция и т.н.).
Ще добавя само - де да беше само футбола...
nostradamus написа:ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ,КОИТО ПИШАТ ПО ТАЗИ ТЕМА:ТИ ТАЗИ ГОДИНА КОЛКО ПАРИ ПОХАРЧИ ЗА ЛЮБИМИЯ ОТБОР?ЕДИН НОРМАЛЕН ФУТБОЛЕН ОТБОР СЕ ИЗХРАНВА ОТ-ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР,СПОНСОРИ,ТВ ПРАВА,БИЛЕТИ,ФЕН АРТИКУЛИ(ОСОБЕНО ГОЛЯМО ПЕРО) И ДРУГИ.В БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ЧАКАТ НЯКОЯ МУТРА ДА ПОЕМЕ ОТБОРА.МУТРАТА ПОЕМА ОТБОРА ЗАЩОТО Е ПЛАТИЛА КАМПАНИЯТА НА КМЕТА,КОЙТО Е ХВЪРЛИЛ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ.В БЪЛГАРИЯ СЕ ГОНЯТ ВНОСИТЕЛИТЕ НА МЕНТЕ АДИДАС И НАЙК,НО СЕ ПРОДАВАТ СВОБОДНО МЕНТЕТА НА ЕКИПИ НА НАЦ.ОТБОР,ЛЕВСКИ И ЦСКА.ПО МОИ ИЗЧИСЛЕНИЯ ЛЕВСКИ И ЦСКА ГУБЯТ ОБЩИ ГОДИШНИ ПРИХОДИ ОТ ОКОЛО 100 МЛН ЛВ.АКО ТЕЗИ ПАРИ ВЛИЗАХА В КЛУБОВЕТЕ И НАЧЕЛО НА ТЕЗИ КЛУБОВЕ НЕ СТОЯТ ВНУЦИТЕ НА ОБИРАЧИТЕ НА МАНДРИ,СЛЕЗНАЛИ ОТ ГОРАТА ПРЕЗ 1944,БЪЛГАРИЯ ВСЯКА ГОДИНА ЩЕШЕ ДА ИМА ОТБОР В ШЛ
Blue_Lion написа:nostradamus написа:Ми според мен просто трябва да надскочим Левски и цска,Ботев или локото (пд):
Angoff написа:Blue_Lion написа:nostradamus написа:Ми според мен просто трябва да надскочим Левски и цска,Ботев или локото (пд):
Надскочил си ги ти ... в 5-6 поста те виждам да пишеш ЦСКА с малки букви ...
falcon написа:Надолу,надолу и още по-надолу докато не ни закрият бфс-то и целия български футбол.
((Blue_Lion написа:Нека да надскочим ЛЕВСКИ,БОТЕВ,ЦСКА,ЛОКО (ПД),ЛОКО (СФ),СЛАВИЯ,ЧЕРНО МОРЕ,ЛИТЕКС и се обединим в името на БГ спортаТака сега всички + Angoff най-вече трябва да са доволни
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта