А сега накъде ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: А сега накъде ?

Мнениеот Blue_Lion » 27 авг 2008 02:20

Бе Герена след ремонта,не е чак толкова зле и Левски сам може да си влезне в ШЛ и националния ни да си оцели възрастовата група :D Може,като опре ножа до кокала (Приликата с истински лица е случайна :D ) ,ама сбърка мястото - Планетата България сме ние.Друг свят сме ние явно.Обратен на нормалното.(почти,все още повечето сме Хетеро надявам се,макар че освен гейове има и много п*дерасти сред нас :lol: )
Изображение

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 27 авг 2008 02:27

Blue_Lion написа:Бе Герена след ремонта,не е чак толкова зле и Левски сам може да си влезне в ШЛ и националния ни да си оцели възрастовата група :D Може,като опре ножа до кокала (Приликата с истински лица е случайна :D ) ,ама сбърка мястото - Планетата България сме ние.Друг свят сме ние явно.Обратен на нормалното.(почти,все още повечето сме Хетеро надявам се,макар че освен гейове има и много п*дерасти сред нас :lol: )

само левски
Батков вън!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 27 авг 2008 04:07

Rumbinho написа:
Blue_Lion написа:...цска не игра квалификаций за ШЛ както им се полага...

Първо евала, че не се изразяваш като клубно пристрастен.
Второ - прав си за всичко. Чуйте мнението на Томислав Русев от вчера (още е на главната страница) за състоянието на бг спорта като цяло (вкл. бази, успехи, корупция и т.н.).
Ще добавя само - де да беше само футбола...

Слушах го мнението на Томето и много ми стана жал...За него, за нас, за всички. Той не каза всъщност НИЩО, ама НИЩО конкретно...Некви хора били свалили българското знаме, имало някакъв от ДПС, който нямал биография...на този да му ...майката, на онзи...и така. Не, че съм претенциозен, обаче имам следните въпроси, които господата спортни журналисти трябва най - накрая да започнат да задават, иначе наистина и те ще се увлекат по тоталната аматьорщина!!! Та:
1. Кога ще настъпят промени в данъчните закони, които да облекчават финансирането на спорта?
2. Кога изобщо ще има ясно финансиране на българския спорт?
Иначе с пожелания ставаше само при Тато. И стига с тия вопли: "Държавата нехае за спорта..." На някои май им се иска да се върне старата, тоталитарна държава, която правеше всичко в името на човека...
Да не би Ман Юнайтед да е на Англия, бе???
На всичкото отгоре десетки, стотици бивши спортисти станаха държавници!!! От това какво повече искате...

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 27 авг 2008 04:12

nostradamus написа:ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ,КОИТО ПИШАТ ПО ТАЗИ ТЕМА:ТИ ТАЗИ ГОДИНА КОЛКО ПАРИ ПОХАРЧИ ЗА ЛЮБИМИЯ ОТБОР?ЕДИН НОРМАЛЕН ФУТБОЛЕН ОТБОР СЕ ИЗХРАНВА ОТ-ГЕНЕРАЛЕН СПОНСОР,СПОНСОРИ,ТВ ПРАВА,БИЛЕТИ,ФЕН АРТИКУЛИ(ОСОБЕНО ГОЛЯМО ПЕРО) И ДРУГИ.В БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ЧАКАТ НЯКОЯ МУТРА ДА ПОЕМЕ ОТБОРА.МУТРАТА ПОЕМА ОТБОРА ЗАЩОТО Е ПЛАТИЛА КАМПАНИЯТА НА КМЕТА,КОЙТО Е ХВЪРЛИЛ ПРАХ В ОЧИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ.В БЪЛГАРИЯ СЕ ГОНЯТ ВНОСИТЕЛИТЕ НА МЕНТЕ АДИДАС И НАЙК,НО СЕ ПРОДАВАТ СВОБОДНО МЕНТЕТА НА ЕКИПИ НА НАЦ.ОТБОР,ЛЕВСКИ И ЦСКА.ПО МОИ ИЗЧИСЛЕНИЯ ЛЕВСКИ И ЦСКА ГУБЯТ ОБЩИ ГОДИШНИ ПРИХОДИ ОТ ОКОЛО 100 МЛН ЛВ.АКО ТЕЗИ ПАРИ ВЛИЗАХА В КЛУБОВЕТЕ И НАЧЕЛО НА ТЕЗИ КЛУБОВЕ НЕ СТОЯТ ВНУЦИТЕ НА ОБИРАЧИТЕ НА МАНДРИ,СЛЕЗНАЛИ ОТ ГОРАТА ПРЕЗ 1944,БЪЛГАРИЯ ВСЯКА ГОДИНА ЩЕШЕ ДА ИМА ОТБОР В ШЛ

АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН!!!
Само че някой може ли да ни каже как можем да станем собственици на акции на отборите си???
Всъщност другите отбори мен не ме интересуват, но бих си купил акции на ЛЕВСКИ!!!!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 27 авг 2008 08:55

Blue_Lion написа:
nostradamus написа:Ми според мен просто трябва да надскочим Левски и цска,Ботев или локото (пд):

Надскочил си ги ти ... в 5-6 поста те виждам да пишеш ЦСКА с малки букви ... :roll:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 авг 2008 09:19

Angoff написа:
Blue_Lion написа:
nostradamus написа:Ми според мен просто трябва да надскочим Левски и цска,Ботев или локото (пд):

Надскочил си ги ти ... в 5-6 поста те виждам да пишеш ЦСКА с малки букви ... :roll:

Ехх тази мойта клавиатура нещо прави грешки :twisted: Не с лошо сега де :D Нищо лично просто съм свикнал да пиша Левски и Ботев с главна защото единия ми е любимия отбор,а другия отбор носи името на Христо Ботев.Ако не исках да уважавам някой отбор щях да пиша "цс*ка","ботяф","Доко","Латекс","СлаБия" и т.н. ;) .Всички други отбори,не от неуважение а по навик ги пиша така ;)

Нека да надскочим ЛЕВСКИ,БОТЕВ,ЦСКА,ЛОКО (ПД),ЛОКО (СФ),СЛАВИЯ,ЧЕРНО МОРЕ,ЛИТЕКС и се обединим в името на БГ спорта :!: Така сега всички + Angoff най-вече трябва да са доволни :D
Изображение

Потребителски аватар
user
Контакти:

Мнениеот user » 27 авг 2008 10:08

falcon написа:Надолу,надолу и още по-надолу докато не ни закрият бфс-то и целия български футбол.

Държа да добавя - ...и дЪРЖАВАТА!Поне ще знаем, че всеки ще се оправя както си може, а сега + това, трябва да се борим и с/у дЪРЖАВАТА...парадокс...или не...!?
ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!

Потребителски аватар
user
Контакти:

Мнениеот user » 27 авг 2008 10:23

Blue_Lion написа:Нека да надскочим ЛЕВСКИ,БОТЕВ,ЦСКА,ЛОКО (ПД),ЛОКО (СФ),СЛАВИЯ,ЧЕРНО МОРЕ,ЛИТЕКС и се обединим в името на БГ спорта :!: Така сега всички + Angoff най-вече трябва да са доволни :D
((

Да, така е по-добре...но малко ще е трудно...погледни мача Левски - БЕТЕ...едната част от "българите" крещи "...к*р за Левски...", а другата "...бий чорбата по главата...", респективно подобен мач на ЦСКА и скандиранията на публиката...!? И на мен много ми се иска да видя всички заедно, като БЪЛГАРИ да тръгнем към промяна, но това е толково НЕРЕАЛНО за българската действителност, колкото и да няма английски отбор в ШЛ, примерно...! :(
ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 27 авг 2008 10:36

За мен лично не е проблем да подкрепям Левски в международните мачове(Вчера гледах запис от Глазгоу-Левски и 2-та мача и при гола на Николай Тодоров нещо трепна в мен и си мисля че е нормално и 2-та гола в Глазгоу също ги изживях мн радостно макар и на запис харесва ми когато БГ отбор отупа някой Европейски гранд и покаже че всеки трябва се съобразява с БГ футбола и Спорта като цяло) ... но сегашното положение е малко криво и ще се чуствам предател ако го направя...най малко заради глупашките коментари на лицето Т.Батков и В.Овчаров опа грешка Вуцов :lol: ... Няма уважение по горните етажи на власта в 2-та клуба или по точно в единия щото не съм чул Емил Костадинов примерно да плюе Левски... вие искате сред феновете да има УВАЖЕНИЕ... искам да го напиша веднъж за винаги...
ДОКАТО ПРЕЗИДЕНТИ СА ХОРА КАТО ТОДОР БАТКОВ И АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ ФУТБОЛ НЯМА ДА ИМА НАЙ-МАЛКОТО ЗАЩОТО НЯМА НИКАКВО УВАЖЕНИЕ И МОРАЛ И В 2-ТА КЛУБА , БАЙ ГАНЬО И ЛУПИ(ЛИКВИДАТОРА)ЗАЕДНО ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ И ДА ЗАСТАНАТ ДОСТОЙНИ ХОРА МИЛЕЕЩИ ЗА 2-ТА КЛУБА... Г-Н БАЖДЕКОВ СИ МИСЛЯ ЧЕ Е ДОСТАТЪЧНО КАДЪРЕН И МОЖЕЩ ЗА ТАЯ РАБОТА В ЛЕВСКИ,ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА СА ГОЛЕМИ БИЗНЕСМЕНИ ЗАЩОТО ИНТЕРЕСИТЕ ТЕХНИТЕ ЩЕ СА ПРЕДИ ИНТЕРЕСИТЕ НА КЛУБА И СЪОТВЕТНО НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ КОИТО ДЕФАКТО СА ГОЛЕМИТЕ ГУБЕЩИ !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 авг 2008 10:59

Мдам, user,нереално е на този етап,но от някъде трябва да се тръгне.Грозно е да освиркваш по време на едноминутно мълчание в памет на юноша на червения отбор или да псуваш Гунди. Не може и не трябва да е така !

Angoff,и за мен не е проблем да подкрепям ЦСКА и да ти кажа много ме хвана яд на Глупи и неговите простотий.Ядоса ме и оня псевдо-концертен митинг дето вместо да се демонстрира любовта към вашия клуб се палеха шалове и се плюеше по Левски. За което вина има и Борат,щото му е голяма устата.Вуцов се опита да се хареса на феновете и на 5 % от тях май успя да се хареса щото псуваше ЦСКА (ей почнах да ви пиша с гл. Букви да еВа :D ).Да,найстина няма уважение м/у клубовете.Не става въпрос да си лижем подметките,а да признаваме успехите на другия и да си мерим приказките (в случая на Томов и делата). Иначе донякъде започнах да пиша името на отбора ви с малки букви,защото основната част от феновете ви са анти-левскари,не армейци.Аз също не съм предател към своя клуб.Както и да е.поне в тоя форум има хора дето имат акъл в главата който не са малко и действително ги интересува футбол,а не само сейра по стадионите и заяжданията. Айде всички който са Българи и смятат,че трябва да вървим заедно днес и утре да подкрепим нашите отбори,защото...ми защото са наши.Жалко за ЛОКОМОТИВ СОФИЯ :( УСПЕХ на ЛЕВСКИ,ЛИТЕКС и ЧЕРНО МОРЕ :!:
Изображение

Върни се в “Футбол - България”