Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2011 18:41

AnalBreaker написа:Има ли някаква причина да ми е толкова тегаво и мързеливо последния месец? Някой друг да се оплаква от същите симптоми?

аз не

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2011 18:41

AnalBreaker написа:От банове не мога да пиша тука. Да ви видя кво прайте. Аман от простащина!

Гледам вчера по новините даваха един от Силистра дет щял да предлага на партиите цигански гласове.

и защо те банират ?

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 окт 2011 18:44

ЕМИЛ написа:
AnalBreaker написа:От банове не мога да пиша тука. Да ви видя кво прайте. Аман от простащина!

Гледам вчера по новините даваха един от Силистра дет щял да предлага на партиите цигански гласове.

и защо те банират ?

Щот написах К*Р за мършата по френски. Явно съм засегнал някого

Преди туй пак някъв бан, не помня за какво беше. Славията ме следи изкъсо
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2011 18:47

нищо де.сега с нови сили си готов да атакуваш.Игра ли еврошанс днес ?

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 окт 2011 18:48

ЕМИЛ написа:нищо де.сега с нови сили си готов да атакуваш.Игра ли еврошанс днес ?

НЕ! Само ми земат стинките. Я кажи пак 4-5 числа и тоя път ще ги пробвам, ако остане някоя стинка след тая вечер
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2011 18:50

Най-полезните храни

Правилното хранене е ключ към младостта, здравето и дълголетието. Всъщност тайната на здравословното хранене, което съхранява жизнените сили и младежката пъргавина дори и на преклонна възраст, е да да се яде малко, но в същото време да се опемат колкото се може повече жизненоважни хранителни вещества. Ето едни от най-полезните храни зо човека, които е хубаво редовно да присъстват в менюто ни:

Броколи - средна порция броколи съдържат 100% от витамин К, който може да се каже, че е един от най-мощните антиракови заленчуци.

Лимони - дори само един лимон има 100% от задължителният дневен прием на витамин С, който подпомага “добрите” нива на холестерол и заздравява костите. Цитросовите флавоноиди в лимоните действат спиращо на раковите клетки. (Добавете едно лимонче в зеления си чай. Доказано е, че цитрусовите плодове спомагат за абсорбиране на антиоксидантите в чая с около 80%).

Черен шоколад -намалява кръвното, а в какаото се съдъжат флавоноиди.
Картофи – съдържат витамин А, спомагат за добра имунна система. Ако ги консумирате студени (и в никакъв случай не пържени) ще изгорите 25% повече мазнини след хранене – благодарение на скорбялата.
Сьомгата е ценен източник на омега 3 мастни киселини, които са свързани с намаляване на риска от депресии, сърдечни проблеми и рак. Изследвания показват, че това месо облекчава депресивните състояния и предотвравява загубата на паметта. То съдържа и никотинова киселина, която намалява риска от развиване болестта на Алцхаймер.
Орехи – след сьомгата те са следващият лесен източник на омега 3, а ако ги ядете вечер, то те спомагат и за по-добрия сън.
Авокадото е източник на здравословни мазнини, които намаляват лошия холестерол с 22% и съдържат вещества, които спомагат за добра сърдечна дейност.
Чесън – силен боец с всякакви бактерии, включително и E. coli. Чесънът помага да се намали риска от рак, сърдечно-съдови заболявания и инсулт. Той притежава също противовъзпалително действие, като помага за намаляване на болката и отоците при артрит. Той е много полезен и за диабетиците.

Спанакът е източник на желязо, витамини С, А и К, антиоксиданти, които помагат в профилактиката срещу инфаркт и инсулт. Спанакът предпазва също от рак на правото черво, остеопороза и артрит.
Бобови растения – бобът, лещата, грах четири пъти седмично намаляват рискът от проблеми със сърцето с 22% и рак на гърдата. Колкото по-тъмно е едно бобово растение, толкова повече антиоксиданти съдържа.

Пълнозърнест хляб и ориз –въглехидратите са много важни за поддържането на енергейното ниво. Продуктите от натурални зърна, които съдържат много растителни влакна, помагат да се намали нивото на холестерола, риска от сърдечно-съдови заболявания, рак на правото черво, камъни в жлъчката, диабет и затлъстяване. Те са жизнено важни и за работата на червата, които с възрастта стават по-малко активни.
Яйца – източник на белтъчини и лутеин, който предпазва очите от катаракта. Те също предотвратяват образуването на тромби, намаляват риска от инфаркт и инсулт. Съвсем ново изследване доказа, че употребата на 6 яйца седмично намалява риска от рак на гърдата с 44%.
Мляко – обезмасленото краве мляко е особено полезно – то е богато на калций, необходим за костите и като профилактика на остеопорозата.
Банани – те са богати на калий, който е полезен за здравината и еластичността на мускулите. Той също така намалява артериалното налягане и е полезен за профилактика на сърдечно-съдовите заболявания. Те неутрализират киселините и затова са особено полезни при лечение на изгаряния. Специалистите препоръчват консумирането на пасиран банан, разбит с мляко или плодов сок.
Самият плод се усвоява изключително бързо от организма.
Пилешко месо – това определено е месото, най-полезно за здравето. Употребявайте пилешки гърди, в които има малко мазнини, като задължително премахвате кожата. Това месо е богато на белтъчини и предотвратява намаляването на костната маса. То е източник и на селен, който намалява риска от рак, на витамини от група В, повишаващи енергията и засилващи работата на мозъка.
Боровинки – в този плод има малко калории, а в същото време много хранителни вещества. Боровинките съдържат най-много антиоксиданти от всички плодове. Затова те са полезни за предпазване от катаракта, глаукома, разширени вени, хемороиди, язва, сърдечно-съдови заболявания и рак. Те помагат да се намалят нарушенията в дейността на мозъка след инсулт и смегчават възпаленията на чревния тракт

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 окт 2011 18:52

Здравейте пак ! :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2011 18:52

AnalBreaker написа:
ЕМИЛ написа:нищо де.сега с нови сили си готов да атакуваш.Игра ли еврошанс днес ?

НЕ! Само ми земат стинките. Я кажи пак 4-5 числа и тоя път ще ги пробвам, ако остане някоя стинка след тая вечер

80 ,79 ,69 ,66 ,44

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 окт 2011 18:55

ЕМИЛ написа:
AnalBreaker написа:

80 ,79 ,69 ,66 ,44

Ако са ми излезли, значи не би следвало да ме видиш във форума 3-4 дена
Един ИСТИНСКИ българин !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 окт 2011 18:57

AnalBreaker написа:
Ако са ми излезли, значи не би следвало да ме видиш във форума 3-4 дена

коеф. за 5 числа е 380 по 20 стинки е равно на 76 лв. не е ли малко за 3-4 дни пиенье ?

Върни се в “Свободна зона”