Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот metodito » 02 окт 2011 00:05

TB1957 написа:Давай Хичо, ние сме с теб, нека станеш легенда на Касъм Паша

Това беше находчиво. Аз се смях. :mrgreen:
Иначе и аз не мога да си обясня що си прави труда да пише глупости.

Lochsof
Контакти:

Мнениеот Lochsof » 02 окт 2011 16:37

М'да :!:
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2011 10:57

"Жоазиньо - ляв халф №1 на Русия
Бившият футболист на Левски Жоазиньо е ляв полузащитник номер 1 на Русия за сезона,сочат оценките на елитния московски вестник "Спорт експрес".
Средният рейтинг на бразилеца е 5,89 по десетобалната система.Следват футболисти от елитни клубове-нацио­налите Дмитрий Торбински (Локомотив Моск­ва) и Дмитрий Комбаров (Спартак Москва),ун­гарецът Шаболч Хусти (Зенит).
След 3 години и полови­на на „Герена" Жоазиньо бе продаден за 900 000 евро през февруари в ти­ма,воден от бившия „син" треньор Славолюб Муслин.Днес легионерът е четвърти в класацията на новаците в първенството на Русия.Там води футбо­листът №1 на миналото белгийско първенство Мубарак Бусуфа."Анжи" купи мароканския халф за 6,5 милиона евро от "Андерлехт".Втори е на­падателят Ласина Траоре от Кот д" Ивоар,когото Кубан взе за 5 милиона евро от Клуж.Трети за­сега върви Роберто Карлош (Анжи),който из­преварва кадъра на "А" група само с 1 стотна.
В подредбата по голови пасове лявото крило е пе­ти с 8 асистенции.Жоа­зиньо пак отстъпва само на имена от елита- португалския национал Дани (Зенит) е с 14,следват трима от Динамо (Моск­ва) - Андрей Воронин (13),Александър Самедов (13) и Кевин Курани (10).
Жо вкара 4 пъти.По системата "гол плюс пас" по-висок рейтинг сред бразилците в Русия имат само двама,играли в националния отбор - Вагнер Лав (ЦСКА) и Роберто Карлуш.А след бившия "син" остават нападатели със заплати по няколко милиона долара - Ари и Велитон от Спартак (Москва),Майкон от Ло­комотив (Москва).
Това са числата.А ком­плиментите освен играча обира и Мирчо Димитров,най-високо котиращият се на руския пазар български мениджър.„Почти всяка седмица ми се обаждат да ми благодарят, че съм им предложил диамант, който прави футбола на Краснодар много красив...", доверя­ва агентът.
В Русия 165-сантиметровият бразилец вкара и тръгвайки от центъра на терена, и с глава. "За първи път в живота си отбелязвам с глава!”, призна 22-годишният бразилец, след като заби на "Волга" през юни (4:2). „Досега се е получавало само на тренировки в Левски и Португеза."
Запалянковците в град Краснодар вече измисли­ха и руско име на крилото - Максимка. "Случвало се е да го чуя - казва Жо. - Но просто не знам защо ме нарекоха така. Не общувам много с феновете, защото не говоря до­бре руски, макар че знам български, който е близък език. Но основно давам автографи и се снимам след мачовете.". Всъщност Максимка идва от популярен в СССР филм от 1952-ра. Съветски матроси спася­ват негърче, което се оказва рядко добра душица.
"Спорт експрес" пре­гледа картотеките в ру­ските групи и откри -Жоазиньо е най-ниски­ят футбо­лист в огромната страна не само в елит­ната лига. Няма такъв ръст във и при юношите-старша възраст, и при юношите-младша възраст, които са 16-го-дишни. Иначе във Висша­та лига има играч от 167 см, от 168. Весело стана през юли, когато на мача Спартак (Налчик) - Краснодар (2:2) бразилчето се засече на терена с най-високия в руския шампионат-Богдан Милич. Бос­ненският на­падател е 201 см, тежи 92 кг. Разликата с Жо в сантиметрите е 36, а в ки­лограмите - 25. Двамата обаче не влязоха в дирек­тен сблъсък по време на двубоя. След силните игри на бразилеца логично изник­на интерес от по-едри клу­бове. Московските Дина­мо и Локомотив наблю­дават футболиста, когото „Герена" изпрати с трога­телна любов."

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 окт 2011 11:04

Жо е великан!
Много симпатичен прякор са му измислили. Той наистина изглежда положителен и открит човек и с тая усмивка като се хилне от ухо до ухо...
Дупката, която се отвори в отбора на "Левски" от неговото заминаване не може все още да се запълне и продажбата му бе по-съдбоносна от тази на Гара.
Благодаря на Мъри, че го доведе в "Левски"!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 окт 2011 20:52

Все си мисля, че можеше да се получи нещо от тандем Мъри-Гонзо. С малко забележки...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 04 окт 2011 08:27

santiliana написа:Все си мисля, че можеше да се получи нещо от тандем Мъри-Гонзо. С малко забележки...

След престоя си в Левски, Мъри показа че може да постига резултати само със силен спортен директор, както беше Наско по времето когато бяха заедно в клуба! Не съм сигурен, че тандем Мъри - Гонзо ще постигнат нещо...
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 окт 2011 13:09

Голям трансфер може да осъществи българското крило на Касъмпаша Николай Димитров през зимата. Според "Меридиан Мач" по следите на бившия играч на Левски е турският гранд Трабзонспор.

От началото на сезона 23-годишният русенец се представя уникално силно за своя отбор, който се състезава във Втора дивизия, като е отбелязал пет попадения в пет мача за първенството. Един от головете - този срещу Кършияка, пък спокойно може да кандидатства за номер 1 на сезона. Той е от фаул от сериозната дистанция от 35 метра. Заради това попадение и играта на Димитров като цяло бившите асове на Галатасарай, а сега коментатори, Ергюн Пембе и Бюлент Коркмаз, го засипаха с похвали.

Трабзонспор, който участва в тазгодишното издание на Шампионската лига, следи Хичо от края на миналия сезон. Тогава обаче не се стигна до трансфер, тъй като ръководството на Касъмпаша реши да заложи на момчета от школата в последните мачове и от четирикратния шампион на Турция не можаха да го гледат. Заради това от Трабзон изпратиха свой скаут на мача между България и Швейцария (0:0) в София. Тогавашният селекционер Лотар Матеус обаче не пусна Димитров в игра.

Трабзонспор стартира участието си в Шампионската лига със сензационна победа над Интер насред Милано, а във втория кръг завърши 1:1 у дома с френския първенец Лил.

"Меридиан Мач"
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 окт 2011 22:41

Levski 1914 написа:
santiliana написа:Все си мисля, че можеше да се получи нещо от тандем Мъри-Гонзо. С малко забележки...

След престоя си в Левски, Мъри показа че може да постига резултати само със силен спортен директор, както беше Наско по времето когато бяха заедно в клуба! Не съм сигурен, че тандем Мъри - Гонзо ще постигнат нещо...

1)Tова няма как да тсане защото,те имат различни виждания за играта и за развитието на клуба
2)Нямат си никакво доверие по между си,винаги ще може да се вплете интрига по между им

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 06 окт 2011 08:11

milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:

1)Tова няма как да тсане защото,те имат различни виждания за играта и за развитието на клуба
2)Нямат си никакво доверие по между си,винаги ще може да се вплете интрига по между им

Съгласен съм с теб! Дори да стане, ще е самоубийствено и за двамата...и ще се провалят!

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2011 20:13

Или по-скоро като тандем на скамейката?
Мъри ще се занимава с тактика и подбор на състава, а Гонзо ще ги надъхва преди мач и ще им бие шамари в съблекалнята след загуба.
Мъри ми се струва мек... като човек, отстъпчив и от тея дето два пъти мерят, един режат, а Гонзо е точно обратното - сприхав, силно емоционален и с магарешки манталитет. Т.е. наистина би се получила интересна симбиоза или биха се хванали за гушата на втората минута.
За Мъри, че без Наско не може не съм съгласен!
Ако го бяха натирили след по-малко от сезон сега "криза" щеше да е най-меката дума за положението в клуба.
За нещастие, успехите, които постигна Стоилов като треньор заблудиха много хора, включително и мен, за реалното състояние на клуба под ръководството на Тошко.
1. Когато дойде Мъри, заедно с Наско направиха нещо, което и Гонзо трябваше да направи (но тогава щеше въстание направо да има срещу него) - махна почти цял отбор от готови, но уморени за "Левски" и победи футболисти (макар и да ме бе много яд за Легендата) и ги подмени със сбор от млади момчета от школата+отритнати за големия футбол качествени футбалери като Бардон и Игор. Но, ако не бе му дадено време, нищо нямаше да стане. Това е единствената заслуга на Наско. А и е бил сигурно най-евтиното решение.
2. Ако в Кипър знаят това - че бавно тръгва, ма пък като тръгне ... и това, че работи бавно и систематично - ще го задържат поне още сезон.
3. Въпреки горното аз си мисля, че с "Левски" ще има най-голям успех.
Не го харесвах като национален селекционер. Не харесвах и това, че излезе на Ноу Камп със същата схема и тактика както срещу Хасково, ама кой знае. Ако се е разчупил малко и се е научил от грешките си, може да постигне по-голям успех от преди начело на "Левски".
Но няма да е за 5 дена, а ще отнеме време. Може и един Беверен да има, ама и ШЛ също.
Но вече никой не чака.
Всичко е "вън", "долу", "оставка" и такива неща.

Върни се в “Левски”