Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 30 сеп 2011 21:19

slavia_forever написа:
delqnski47 написа:_____________

Това за пореден път обяснявам, обяснявал съм го в детайли многократно и ако зачетеш има къде-къде по-"цветисти" мои изяви още от времето, когато НЕ съм бил модератор, за което съм си понасял наказанията. Въпреки това, тогава правилата на форума далеч не се прилагаха, а моите изяви са едни от най-малко нарушаващите ги, както е видно в отговор на определени обиди. Не казвам, че е правилно, но и не съм избягал от това, което съм писал, умело прикривайки го. Ако се проследи хронологично форума от онова време, ще бъде видно в какво състояние е било тогава. Аз от онова време съм бил както критик на модераторите, така и техен защитник за определени неща. За моите изяви преди и сега, както и за форума преди да стана модератор и сега може да прецени всеки.

Напълно ясно ми е какво беше тогава(мойте мнения бяха 3 пъти по лоши от твойте,както и на повечето ''ветерани'' от преди!)Просто реших да внеса малко чувство за хумор като поставя коментар от 3-4 години на ''зелен''модератор и един вид да иронизирам моделирането във форума отпреди 3 години като написах ''не знам още колко години тоя коментар трябва да стои''Иначе ако исках да те ''нагласявам''(както ми писа в скайпа) или да те премахнат от модераторските ти задължения,щях да постна коментара ти в ''модераторската помощ'' и да искам обяснение защо са ти дали такава длъжност,при положение,че имаш такива коментари(дааа ПАК казвам,напълно ясно ми е какво беше тогава и че почти всички писаха глупости),а не....в спам темата,както изясних по горе или да пиша към администратора(въпреки че админа колко ще ми види съобщението и ще се заеме ми е до болка познато!То като гледам сега събитията в Катуница и как реагират властите ми е пределно ясно в тая държава колко й пука за проблемите!Па какво остава за някъв си български форум(още една скоба да добавя!Емотиконите на форума ОЩЕ не са оправени,а вече минаха 2 години)
Затова,Форевъре,извинявай,ако си го приел насериозно(както писах по горе,някои от модераторите нЕмате чувство за хумор ;) Не го приемай като провокация,а като лично впечатление,въпреки че ,наистина,много е трудно да схванеш хумора в писаниците!Друго е когато ти го кажат)И наистина това моето може да се вземе прекалено насериозно,но не виждам какво му е сериозното,че така да се впечатлиш!Тук в тая спам тема всеки си пише каквото му хрумне,тъй че...
Мен ми хрумна това,постнах го и готово! :lol: Голяма работа станало
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 окт 2011 00:06

Добър вечер! :) Има ли трезвени форумни хулигани :mrgreen:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 окт 2011 00:22

delqnski47 написа:
slavia_forever написа:
delqnski47 написа:_____________

Това за пореден път обяснявам, обяснявал съм го в детайли многократно и ако зачетеш има къде-къде по-"цветисти" мои изяви още от времето, когато НЕ съм бил модератор, за което съм си понасял наказанията. Въпреки това, тогава правилата на форума далеч не се прилагаха, а моите изяви са едни от най-малко нарушаващите ги, както е видно в отговор на определени обиди. Не казвам, че е правилно, но и не съм избягал от това, което съм писал, умело прикривайки го. Ако се проследи хронологично форума от онова време, ще бъде видно в какво състояние е било тогава. Аз от онова време съм бил както критик на модераторите, така и техен защитник за определени неща. За моите изяви преди и сега, както и за форума преди да стана модератор и сега може да прецени всеки.

Напълно ясно ми е какво беше тогава(мойте мнения бяха 3 пъти по лоши от твойте,както и на повечето ''ветерани'' от преди!)Просто реших да внеса малко чувство за хумор като поставя коментар от 3-4 години на ''зелен''модератор и един вид да иронизирам моделирането във форума отпреди 3 години като написах ''не знам още колко години тоя коментар трябва да стои''Иначе ако исках да те ''нагласявам''(както ми писа в скайпа) или да те премахнат от модераторските ти задължения,щях да постна коментара ти в ''модераторската помощ'' и да искам обяснение защо са ти дали такава длъжност,при положение,че имаш такива коментари(дааа ПАК казвам,напълно ясно ми е какво беше тогава и че почти всички писаха глупости),а не....в спам темата,както изясних по горе или да пиша към администратора(въпреки че админа колко ще ми види съобщението и ще се заеме ми е до болка познато!То като гледам сега събитията в Катуница и как реагират властите ми е пределно ясно в тая държава колко й пука за проблемите!Па какво остава за някъв си български форум(още една скоба да добавя!Емотиконите на форума ОЩЕ не са оправени,а вече минаха 2 години)
Затова,Форевъре,извинявай,ако си го приел насериозно(както писах по горе,някои от модераторите нЕмате чувство за хумор ;) Не го приемай като провокация,а като лично впечатление,въпреки че ,наистина,много е трудно да схванеш хумора в писаниците!Друго е когато ти го кажат)И наистина това моето може да се вземе прекалено насериозно,но не виждам какво му е сериозното,че така да се впечатлиш!Тук в тая спам тема всеки си пише каквото му хрумне,тъй че...
Мен ми хрумна това,постнах го и готово! :lol: Голяма работа станало

Знам, няма проблем. Оставил съм си коментарите от едно време за да видят хората, че не съм по-различен от тях и да разберат защо предприемам мерки към настоящия момент. Аз съм един от всички и затова смятам, че не е необходимо да променям миналото. Конкретната ми тема НЕ съм я изтрил, а заключил, за да видят все пак, че не се крия. Пожелавам на всички да бъдат лоялни към потребителите, както аз оставам към тях!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 01 окт 2011 00:24

TodorT написа:Добър вечер! :) Има ли трезвени форумни хулигани :mrgreen:

Намират се.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 окт 2011 00:28

Как е настроението?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 01 окт 2011 00:30

Добре, но нещо ми се доспа и след малко ще лягам, а и утре ще имам с какво да се занимавам. При теб?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 окт 2011 00:33

Ми и мен Сънчо нещо ме бута.... почват да ми тежат клепачите... иначе настроението е добро :) Тая петък вечер не е толкова луда :lol:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 01 окт 2011 00:34

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6XbIuSLaCnk&ob=av2e[/youtube]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 окт 2011 00:47

Май аз първи ще "капитулирам" .... Лека нощ от мен и успешен утрешен ден! :)

Върни се в “Свободна зона”