slavia_forever написа:delqnski47 написа:_____________
Това за пореден път обяснявам, обяснявал съм го в детайли многократно и ако зачетеш има къде-къде по-"цветисти" мои изяви още от времето, когато НЕ съм бил модератор, за което съм си понасял наказанията. Въпреки това, тогава правилата на форума далеч не се прилагаха, а моите изяви са едни от най-малко нарушаващите ги, както е видно в отговор на определени обиди. Не казвам, че е правилно, но и не съм избягал от това, което съм писал, умело прикривайки го. Ако се проследи хронологично форума от онова време, ще бъде видно в какво състояние е било тогава. Аз от онова време съм бил както критик на модераторите, така и техен защитник за определени неща. За моите изяви преди и сега, както и за форума преди да стана модератор и сега може да прецени всеки.
Напълно ясно ми е какво беше тогава(мойте мнения бяха 3 пъти по лоши от твойте,както и на повечето ''ветерани'' от преди!)Просто реших да внеса малко чувство за хумор като поставя коментар от 3-4 години на ''зелен''модератор и един вид да иронизирам моделирането във форума отпреди 3 години като написах ''не знам още колко години тоя коментар трябва да стои''Иначе ако исках да те ''нагласявам''(както ми писа в скайпа) или да те премахнат от модераторските ти задължения,щях да постна коментара ти в ''модераторската помощ'' и да искам обяснение защо са ти дали такава длъжност,при положение,че имаш такива коментари(дааа ПАК казвам,напълно ясно ми е какво беше тогава и че почти всички писаха глупости),а не....в спам темата,както изясних по горе или да пиша към администратора(въпреки че админа колко ще ми види съобщението и ще се заеме ми е до болка познато!То като гледам сега събитията в Катуница и как реагират властите ми е пределно ясно в тая държава колко й пука за проблемите!Па какво остава за някъв си български форум(още една скоба да добавя!Емотиконите на форума ОЩЕ не са оправени,а вече минаха 2 години)
Затова,Форевъре,извинявай,ако си го приел насериозно(както писах по горе,някои от модераторите нЕмате чувство за хумор
Мен ми хрумна това,постнах го и готово!