Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Levski 1914 » 28 сеп 2011 23:03

THE G.A.M.E написа:"Гонзо" със селекция в Левски не се занимава ...
Незнам, как не сте го разбрали още всички, които смятате, че "Гонзо" е довел холандците ! :roll:
И на какъв език е преговарял с тях ???
На английски ли ?
Или пък, можеби на немски ... :lol:

Селекцията в Левски е правят кумецът на Батков - Петьо Заберски и нему приближени ...

А, като доказателство за "гения" на "Гонзо" ще посоча, че той искаше Камбуров вместо Дембеле, Борносузов вместо Грийн и "Бандата" вместо Мюлдер ...
Айде, последният не е лош футболист, ама незнам, дали това оправдава "разбиранията" на "Гонзо" за футбола ... :lol:

Също така шитна Горанов в Берое, като разменна монета за Христов + разбира се и така прословутите 200 бона ...
Та, толкова за "селекционера" "Гонзо" ... ;)

Изброените от мен футболисти бяха в отговор на това :

zlobul написа:Какви хора докара говньо :
саша симонович , сашо -кривия , майкъл тевия , миро антонов, слори , матондо , щърков , станчев и още куп знайни и незнайни анонимници .

Не е редно да се пишат само отрицателните или само положителните страни. Написах по-рано - има много кусури като треньор и ръководител Гонзо, много алогични постъпки (поне за мен), но не може с такава злоба да пишеш и псуваш и отричаш всичко, което този човек е дал за клуба!
Последна промяна от Levski 1914 на 28 сеп 2011 23:06, променено общо 1 път.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 сеп 2011 23:18

Levski 1914 написа:Не е редно да се пишат само отрицателните или само положителните страни. Написах по-рано - има много кусури като треньор и ръководител Гонзо, много алогични постъпки (поне за мен), но не може с такава злоба да пишеш и псуваш и отричаш всичко, което този човек е дал за клуба!

Естествено, че неможе да се преписва всичко лошо и негативно на "Гонзо".
Той просто не отговаря за толкова неща в Левски, че да се прави това ...

Но пък, точно и този аспект си е един негатив, защото допуска други да му вършат задълженията, които иначе влизат в длъжноста му Мениджър.
Но пък за сметка на това, той застава с името срещу всичко ... И за положителните неща и за отрицателните ...

Според мен, най-голямата му вина е, че отдавна не е казал - БАСТА !
А имаше много сериозни поводи и моменти за едно такова негово решение през годините, в които е отговорен фактор в Левски ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 28 сеп 2011 23:40

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:
Също така шитна Горанов в Берое, като разменна монета за Христов + разбира се и така прословутите 200 бона ...
Та, толкова за "селекционера" "Гонзо" ... ;)

То,не че Горанов се е "развихрил" в Берое,де...
Въпросът е,че,след като си се съгласил на подобна сделка,защото много искаш даден играч,да го държиш извън групата... :o

Е това момче ще го видим ли да играе,защото за 200 бона,който и да е от форума щеше да лети като пила към домат :lol: Или Христов не става за нищо и Гонзо се е метнал,като със Старокин и Иво главата и с още 2-3ма,или нещо мирише :? Не може да е толкова зле,че дори в групата да не влиза,а да е изиграл има ли 2 мача цели ??

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 сеп 2011 23:59

Levski 1914 написа:
milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:Вчера сутринта зададох този въпрос, на който така и не се отговори смислено...само заяждане и нищо градивно! Не става само с "мани го тоя", "мани го оня"...поне да бяхте дали някаква алтернатива!

aз ти отговорих и още предложения мога да ти дам

Ще трябва да кажеш и кой да дойде на мястото на Батков, защото не виждам да се е засилил да сменя Гонзо или да назначава Гошо Гинчев или Илиев. Още повече Илиан остава в Берое до края на сезона!

тук съм в шах :) ,чуват се някъкви имена но нищо сериозно май

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 сеп 2011 00:03

santiliana написа:
blue avalanche написа:"Георги Иванов допринася изключително много за трите поредни шампионски титли на Левски през 2000, 2001 и 2002, както и за титлите през сезоните 2005/2006, 2006/2007 и 2008/2009. Носител е на купата на България за 1998, 2000, 2002 и 2007 година (през сезон 2006/2007, той е в Левски само през есента), заема трето място във вечната ранглиста на ФК Левски по голове в европейските клубни турнири с 16 попадения. Той е избран за футболист на България в две поредни години — 2000 и 2001 и става голмайстор на българското първенство през сезон 2000/2001 с 22 отбелязани гола."
Това е Г.Иванов като футболист.Както се вижда,НЕ Е само 15 гола срещу чорбата!
Както може да се види,Н.Сираков и Боримиров,например НЕ СА избирани за футболисти на България!

Лавино, нали не искаш да кажеш, че Гонзо е по-заслужил играч от Наско? Или от Ники Илиев, Пламен Николов, Боби Михайлов, Руси Гочев, Мишо Вълчев, Сашо Александров и пр.
Не бива да се правят подобни класации, защото рискуваме някой да се изложи с подобни твърдения кой е по-по-най...
А и в момента проблема е треньорското умение на Георги, а не какво е правил преди 5 години...

Никой няма право да умаловажва постигантото от Гонзо като футболист.Както съм казвал и преди ,аз съм се клел в този човек и няма да позволя да се принизява това което е дал като играч на терена (какъвто и началник да е сега).Футболиста Георги Иванов е една от най-големите легенди

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 29 сеп 2011 07:59

milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:Ще трябва да кажеш и кой да дойде на мястото на Батков, защото не виждам да се е засилил да сменя Гонзо или да назначава Гошо Гинчев или Илиев. Още повече Илиан остава в Берое до края на сезона!

тук съм в шах :) ,чуват се някъкви имена но нищо сериозно май

Именно, за да се направят качествени промени трябва да се започне от върха...всичко останало е от ден до пладне. ;)
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2011 16:21

Работата на Г. Иванов като треньор досега (лична гледна точка) Ι
Такаааа. Доста се чудих как да започна...
В началото да кажа, че намирам сега за уместно, след 8 изиграни мача под ръководството на Гонзо да обобщя. Осем мача не са малко, може би и не са толкова много...
Има доста неща, които не харесвам в работата на Гонзо като треньор.
1. На първо място е това, че не поглежда школата въобще. Еле пък в защита да няма някой младеж, който ще се справи по-добре от един Старокин, Милиев или пък Дъстли? За последния може и да няма.
2. Второ. Защитата. Това е единственото слабо звено в отбора, според мен (Арш е част от нападението, което включва и Райков все пак). Защитата изяде главата на Ясен миналият сезон. Рисп ми остава загадка. Справи се чудесно срещу Спартак, но от един мач... Лятото трябваше да се подмени цялата защитна линия и контролите да се играят с нови защитници. Единствено Дъстли чат-пат се справя, сякаш. Башлиев... втори мач разочарова това момче. Старокин. След като успя да спре Том ми се вдигна в очите. За да се пльосне отново в калта в мача с Лудогорец, където имах чувството, че Сержиньо ли как се казваше правеше пробиви през неговата зона ей така: просто да се изгабарка. Орлин направо му се върза кръста на финдифлюшка от пробивите на бразилеца.
Беше задължителна! смяната на досегашната защита още преди сезона! Неприятно е, но... трябваше да се реже до кокал. Забравих Милиев... Той просто броди като призрак около нападателите или изнася екзотични танци, както в мача с Търнава тук. Много красиво изпроводи няколко метра словака до наказателното поле и когато противниковият играч влезе в полето, чак тогава обърка стъпката. Случайност? Хм...
3. Тактика и изпълнители. В случая с Барса примерно тази тактика върши работа... Преливането в 4-4-2 и 4-3-3. Вия играе вече съвсем спокойно както по крилото, така и на титулярното си място от Валенсия - централен нападател, а също и като изнесен назад в атаката.
При "Левски" няма как да се получи това обаче - преливането в други тактически схеми.
Работата е там, че тези играчи не са поливалентни. 4-4-2 Кой би могъл да партнира на Арш. Райков? Едва ли. Той е класическо крило. А и не съм сигурен, че би се справил добре в средата предвид, че ще трябва да извършва и дефанзивни действия, което все още... сякаш не са му силите. Калво? Не знам дали няма да е добра идея, но се съмнявам, че ще я видим реализирана. А какво ще правят халфовете при 4-4-2? Гаджев и Грийн - опорни и Тасевски и Цветков изнесени малко напред, да речем. А в защита? Кой ще замести Грийн? Кой ще вкарва автоголове? Шегичка. :mrgreen:
Това, според мен най-важните неща при които за мое съжаление, Гонзо не се справи.
Не споменавам такова нещо като попълненията, тъй като не той си дава парите за селекция.
Но я кажете: не мислите ли, че Райков е десетка?
Стискам палци на момчето да не се пропие или нещо друго в тая София и да надгражда така, както го прави всеки мач. Той просто пасна като дялан камък в този отбор. И съм сигурен, че ако надгражда, а не разгражда, един ден ще замести достойно Марто в национала.
Писна ми да драскам, заради това слагам една римска единица и по-късно още.

Извън темата...но не съвсем: Мисля, че това е нормалният начин за поднасяне на критика, а не : "гомньо", "овньо", "оди си в Столипиново" и т.н. Нали?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 сеп 2011 18:50

Според мен, нямаме слаби играчи в принципно, общо-приетите титулярни 11.
Илиев, Мюлдер, Милиев, Грийн ( Иванов ) , Старокин, Гаджев, Дарко, Калво, Райков, Арш ( Цветков ) ... Умишлено пропускам Йовов, който можеби щеше да развали това мое твърдение ,ако го бях сложил сред горе-изброените ... :lol:

Та в тоя ред на мисли, щом играчите не са слаби, защо играят едно голямо - НИЩО ?
Аз имам чувството, че на тренировка се прави всичко друго, но не и да се тренират
( отиграват, пробват ) основните слабости, които отбора допуска мач след мач.
Просто с такова впечатление оставам ...

Според мен, едно нещо като го направиш 10 пъти в една тренировка, като това примерно се повтаря една седмица, всяка тренировка, няма начин нещото, което се бърка да не се поправи !
Все пак, това са хора, не амеби, че да не запаметят нещо ...

В средно-силните европейски тимове се отиграва ( тренира, пробва ) дори начина на изнасяне на топката, като това се синхронизира с характеристиките на предстоящият съперник.
Дали са му бързи нападателите, халфовете, което е от основно значение за това, дали съперника ще играе преса и дали тази преса е качествена ...
Как са наредени при отбрана нападателите и халфовете отсреща, за да се намери най-лесният и бърз начин за преодоляването на първите 50-60 метра от терена ...

Сигурен съм, че тези неща звучат като квантова и ядрена физика за спортно-техническият ни щаб !!
А това са си елементарни неща ...
Да не подхващам темата за за разбиването на сгъстена защита на противника и позиционирането на собствените играчи, при контра на съперника ...

И това са все неща, които куцат в Левски от началото на сезона.
И това мач след мач ...
Та, пак се връщаме на това, какво тренират на'ще ???
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 29 сеп 2011 19:28

Какво има да се обсъжда повече ? .... ВМЕСТО СЕГА ДА СЕ НАСТРОЙВАМЕ ЗА ЕВРОМАЧ НА ЛЕВСКИ ОТ ЛИГА ЕВРОПА , ЩЕ ГЛЕДАМЕ ЧУЖДИТЕ ОТБОРИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА . От това по показателно има ли ми кажете ? Вън нещастниците НЯМА ДРУГО
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 сеп 2011 19:37

THE G.A.M.E, това са много сложни неща за "човекът- всичко" в Левски, че и за помощниците му. След като са му помощници, би трябвало да са по- некадърни от него. Ужас! Мислех, че той е дъното. Ако не са толкова тъпи, тогава НАРОЧНО съсипват Левски. Защо? Не знам. Или е черно тото, или е някаква много ефирна игра на собственика която ние феновете не знаем. Но това не е нормално. Левски никога не е бил толкова безидеен, слаб, безперспективен, с безлични и равнодушни играчи. Забележи, че при гол не се радват. Само поздравяват публиката. Това не е Левски.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”