Българският ефир остава без испанско първенство
Любителите на испанския футбол ще останат на сухо този сезон. Българският зрител няма да може да наблюдава мачовете от Примера дивисион. Това стана ясно ден преди старта на първенството. Досега "Диема" излъчваше най-интересните двубои всеки уикенд. Тази година обаче телевизионният канал няма да предава дербитата на Иберийския полуостров. Така "Диема" предава само Висшата лига на Англия и Първа лига на Франция, които вече стартираха. Освен футбол ще бъдат излъчвани тенис турнири и боксови срещи.
До кога?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- RedFanForever
- Контакти:
Re: До кога?
za BG TV ima samo CSKA,Levski,Angliq i tova e futbola
Каква Диема, какви 5 лева??? Някой май тук цитира новини от преди 1 година!sl321 написа:Българският ефир остава без испанско първенство
Любителите на испанския футбол ще останат на сухо този сезон. Българският зрител няма да може да наблюдава мачовете от Примера дивисион. Това стана ясно ден преди старта на първенството. Досега "Диема" излъчваше най-интересните двубои всеки уикенд. Тази година обаче телевизионният канал няма да предава дербитата на Иберийския полуостров. Така "Диема" предава само Висшата лига на Англия и Първа лига на Франция, които вече стартираха. Освен футбол ще бъдат излъчвани тенис турнири и боксови срещи.

Евала за инфото sl321

е как не го дават дават го по CableSport7 и TV7 там дават по големите дербита...!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Инфото вярно е от преди година. ТВ7 и Cablesport7 държат правата на испанското и италианското първенство за тази година.
Че е сгрешено,да,ама инфото че е от днес,е от днес.
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=201039
В крайна сметка кой ги е давал кой не,пак няма да гледаме испанското първенство.Това е супер тъпотия.Това се казва дискриминация.Англииско първенство по 100 мача на седмица,испания ги няма.Не че не може да се гледа по нета,но не е същото качество.Еми в крайна сметка да се разберат кабелните оператори и да ни предложат платена услуга.Знам че е много скъпо испанското първенство,но така е,хубавото почти винаги е скъпо.
А тое (ве)селяк от горе дето се прави на много духовит че съм дал много добро инфо,да си....
В крайна сметка кой ги е давал кой не,пак няма да гледаме испанското първенство.Това е супер тъпотия.Това се казва дискриминация.Англииско първенство по 100 мача на седмица,испания ги няма.Не че не може да се гледа по нета,но не е същото качество.Еми в крайна сметка да се разберат кабелните оператори и да ни предложат платена услуга.Знам че е много скъпо испанското първенство,но така е,хубавото почти винаги е скъпо.
А тое (ве)селяк от горе дето се прави на много духовит че съм дал много добро инфо,да си....
sl321 написа:Че е сгрешено,да,ама инфото че е от днес,е от днес.
Може да съм (ве)селяк, но поне не чета новините като кон с капаци, както го правиш ти!!! Това в Стандарт е супер малоумщина! Ако беше малко по-наясно, както очевидно не си, дори не би си направил и труда да цитираш тази глупост!
И какво да си....? Защо не си довършиш изречението, смешко?