До кога?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

До кога?

Мнениеот sl321 » 26 авг 2008 16:40

Българският ефир остава без испанско първенство

Любителите на испанския футбол ще останат на сухо този сезон. Българският зрител няма да може да наблюдава мачовете от Примера дивисион. Това стана ясно ден преди старта на първенството. Досега "Диема" излъчваше най-интересните двубои всеки уикенд. Тази година обаче телевизионният канал няма да предава дербитата на Иберийския полуостров. Така "Диема" предава само Висшата лига на Англия и Първа лига на Франция, които вече стартираха. Освен футбол ще бъдат излъчвани тенис турнири и боксови срещи.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
RedFanForever
Контакти:

Re: До кога?

Мнениеот RedFanForever » 26 авг 2008 17:47

za BG TV ima samo CSKA,Levski,Angliq i tova e futbola

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 26 авг 2008 18:20

sl321 написа:Българският ефир остава без испанско първенство

Любителите на испанския футбол ще останат на сухо този сезон. Българският зрител няма да може да наблюдава мачовете от Примера дивисион. Това стана ясно ден преди старта на първенството. Досега "Диема" излъчваше най-интересните двубои всеки уикенд. Тази година обаче телевизионният канал няма да предава дербитата на Иберийския полуостров. Така "Диема" предава само Висшата лига на Англия и Първа лига на Франция, които вече стартираха. Освен футбол ще бъдат излъчвани тенис турнири и боксови срещи.
Каква Диема, какви 5 лева??? Някой май тук цитира новини от преди 1 година! :D Защото повече от година испанското първенство не се предава от Диема и защото за тази година вече отрязаха и франсетата!
Евала за инфото sl321 :D :D :D

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 26 авг 2008 19:25

е как не го дават дават го по CableSport7 и TV7 там дават по големите дербита...!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

asenix
Контакти:

Мнениеот asenix » 26 авг 2008 21:06

Инфото вярно е от преди година. ТВ7 и Cablesport7 държат правата на испанското и италианското първенство за тази година.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 26 авг 2008 22:12

Че е сгрешено,да,ама инфото че е от днес,е от днес.
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=201039
В крайна сметка кой ги е давал кой не,пак няма да гледаме испанското първенство.Това е супер тъпотия.Това се казва дискриминация.Англииско първенство по 100 мача на седмица,испания ги няма.Не че не може да се гледа по нета,но не е същото качество.Еми в крайна сметка да се разберат кабелните оператори и да ни предложат платена услуга.Знам че е много скъпо испанското първенство,но така е,хубавото почти винаги е скъпо.
А тое (ве)селяк от горе дето се прави на много духовит че съм дал много добро инфо,да си....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 27 авг 2008 00:20

sl321 написа:Че е сгрешено,да,ама инфото че е от днес,е от днес.
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=201039
В крайна сметка кой ги е давал кой не,пак няма да гледаме испанското първенство.Това е супер тъпотия.Това се казва дискриминация.Англииско първенство по 100 мача на седмица,испания ги няма.Не че не може да се гледа по нета,но не е същото качество.Еми в крайна сметка да се разберат кабелните оператори и да ни предложат платена услуга.Знам че е много скъпо испанското първенство,но така е,хубавото почти винаги е скъпо.
А тое (ве)селяк от горе дето се прави на много духовит че съм дал много добро инфо,да си....

Може да съм (ве)селяк, но поне не чета новините като кон с капаци, както го правиш ти!!! Това в Стандарт е супер малоумщина! Ако беше малко по-наясно, както очевидно не си, дори не би си направил и труда да цитираш тази глупост!
И какво да си....? Защо не си довършиш изречението, смешко?

Потребителски аватар
lilweezy
Контакти:

Мнениеот lilweezy » 28 авг 2008 15:54

Мачове ще има по Кейбълспорт7 и ТВ7 тфа момчета...
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!

Върни се в “Реал Мадрид”