Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот drvasko98 » 27 сеп 2011 18:02

blue avalanche написа:
drvasko98 написа:Ако цената да се изхвърли Мустака завинаги от футбола, респективно от Левски е, да ни изловят от Интерпол в уреждане на мачове и да ни пратят в Б група за един сезон, аз лично съм готов да я преглътна. Там са били и Милан, и Ювентус, и Юнайтед, и Ливърпул. Няма спортен резил, даже всичките ни провали накуп не могат да се равнят със срама, който ни причинява сегашния ни ръководител.

Само,че всички тия,дето си ги изброил има мощни,ама много мощни финанси зад тях!Искаш да тръгнем по пътя на Ботев,така ли?Че вие сега,за 3г. без титла,оревахте орталъка,а тогава?Като се разбягат всички,които могат,като заиграем с ония ми ти юноши,като ни спукат всички от бой и заредим ОЩЕ 5-6 нулеви години,тогава какво?Сигурно ще се обесите по стълбовете!Ама не били важни титлите,важна била играта...Ами,с "бледните юноши" по-хубаво ли ще заиграем?

Аз съм виждал и по 5 години без титла, но тогавав отборът ни се налагаха Гиби, Наско, Кокала, Ники Илиев, Боби, после Йотов, Донков, Бормиров, Жоро Славчев, Здравков. Съперниците през тези години също бяха доста класни. Имаше причини да нямаме титли, а отборът играеше с дух. Кажи ми сега какво се налага в отбора и от кои класни съпрницив първенството трябва да треперим.

П.С. А от титлата на Кокала също не бях доволен, тоест не от титлата, а от играта и визията ни.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 сеп 2011 18:10

drvasko98
не се занимавай с този , та той до онзи ден лижеше задника на тара и говньо .
след загубата от онова разградско недоразумение с разни шоковци и бадеми се поскри за малко
а сега гледам пак е изпълзял за да ръси простотии в типично негов стил
след една победа над буферите , пак ще тръгне да върти една и съща
- дайте да дадем шанс на говньо и тара .
и така ше я караме докато дойдат панчаревци ...там ще се поизлагаме малко , освен ако титаните не решат да ни върнат за реанимацията от февруари месец .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 сеп 2011 19:40

drvasko98 написа:Аз съм виждал и по 5 години без титла, но тогавав отборът ни се налагаха Гиби, Наско, Кокала, Ники Илиев, Боби, после Йотов, Донков, Бормиров, Жоро Славчев, Здравков. Съперниците през тези години също бяха доста класни. Имаше причини да нямаме титли, а отборът играеше с дух. Кажи ми сега какво се налага в отбора и от кои класни съпрницив първенството трябва да треперим.
П.С. А от титлата на Кокала също не бях доволен, тоест не от титлата, а от играта и визията ни.

Ами аз гледам с какъв "дух" играят "юношите" Огнянов,Станчев,Балтанов,Киров,Иса...Айде сега умножи този дух по 11 и ми опиши "картинката" на терена.
ПС.Не ми разправяй за Гиби,Наско,Кокала и Боби,щото сега ги НЯМА!Какво е било преди 100г. НЕ Е валидно сега!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 сеп 2011 19:47

zlobul написа:drvasko98
не се занимавай с този , та той до онзи ден лижеше задника на тара и говньо .
след загубата от онова разградско недоразумение с разни шоковци и бадеми се поскри за малко
а сега гледам пак е изпълзял за да ръси простотии в типично негов стил
след една победа над буферите , пак ще тръгне да върти една и съща
- дайте да дадем шанс на говньо и тара .
и така ше я караме докато дойдат панчаревци ...там ще се поизлагаме малко , освен ако титаните не решат да ни върнат за реанимацията от февруари месец .

Ти някакъв "форумен разпоредител" ли го играеш?Че държиш сметка кой с кого да се занимава,кога да пише и да не пише?Не съм забелязал ника ти е да най-отгоре... :o Като някакъв главатар на форумни бунтовници ли се изживяваш?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 сеп 2011 19:54

02.10.2011 г. (неделя), 18:00 часа
Левски – Локомотив (Сф)
Антон Генов (Сф), Крум Стоилов (Бл), Петър Стойчевски (Сф)
4-ти, Калин Людмилов (Сф)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 сеп 2011 20:00

Да не види дяволът, какво пиша в момента, но май ще си го изкараме на "Локо" за резила в Разград. ;) Дано да съм прав, че напоследък нещо не познавам, дори се наложи онзи ден да сменям подписа си. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 сеп 2011 20:14

Какво да изкараме- МЕКИЯ ли? :)
На умряло куче- нож ли ще вадим?! Дори и с 10:0 да ги бием, това няма да промени по никакъв начин нещата в отбора като цяло.Нима не го проумяхте вече.Досега игра видяхте ли да имаме- грамотна, смислена- всеки да си знае мястото по терена и да изпълнява указанията. Ами треньора ни харесва ли ви колко правилно си води отбора,а?! По-горе някой иронизира, че с "юношките" сме нямали шансове да постигнем нещо. Ами с тези "ЗВЕЗДИ" в момента, дето си ги имаме какво постигнахме всъщност?! Провал след провал. Умряхме си от кеф, че бихме ловчанлии, сякаш сме спечелили междуконтиненталната купа. Боже, колко много е паднало нивото на критерии за това какво е бил Левски през годините.
Що се касае до хМариянчо, Лъчко,Иса-та и още няколко "доброволци" от червения кръст, тези не са юноши на Левски. Пришълци са. И въпреки това, именно Иса се представи в пъти по-добре от набедените ни супер, хипер, мега- звездички- Калво, Арш и пр.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 27 сеп 2011 21:09

Брей брей голямо мрънкане ...Абе какво ниво било паднало ,каква класа сме имали?!? :)
А бре хора преди няма и година изживяхме толкова незабравими моменти на Герена - Мача с Гент ли не беше паметен,с Лил ли,С АИК ли,със Спортинг ли,ако щете с Калмар и Дюделанж,чорбите ли не резнахме...може би носталгията по синята приказка с Мъри,ама хайде да не забравяме после Тампере ..
Класата отпреди я нямало(да речем че визират отпреди периода на Гонзо като управленски кадър) - от кои мачове бе ,аланкоолу ,от мачовете с Люцерн,Аалст,БК Копенхаген,Олимпия Любляна дваж,с Щурм ли,Слован ли...айде да не нареждам и аз като розов ,че ме заболя от собствените писания
Не говоря за лумпенизиране,но истинския фен стои зад отбора си ,стига лиготии и раздори,че аман вече...сякаш забравихте кървавия гол на Гонзо още колко над червената пасмина..
А в никакъв случай не смятайте за толкова унизително да се падне от Лудогорец в момента,знам от собствен опит ,че в начинанията си Кирил Домусчиев е безкомпромисен и винаги тъсри върха,не ги смятайте за селяци,тепърва ще се говори още за този отбор,въпроса е докога...за успокоение може само да им кажем"Абе вас никой не ви мрази" :)

САМО ЛЕВСКИ
Левски 1914,West Ham United

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 сеп 2011 21:36

santiliana написа: По-горе някой иронизира, че с "юношките" сме нямали шансове да постигнем нещо. Ами с тези "ЗВЕЗДИ" в момента, дето си ги имаме какво постигнахме всъщност?! Провал след провал. Умряхме си от кеф, че бихме ловчанлии, сякаш сме спечелили междуконтиненталната купа. Боже, колко много е паднало нивото на критерии за това какво е бил Левски през годините.
Що се касае до хМариянчо, Лъчко,Иса-та и още няколко "доброволци" от червения кръст, тези не са юноши на Левски. Пришълци са. И въпреки това, именно Иса се представи в пъти по-добре от набедените ни супер, хипер, мега- звездички- Калво, Арш и пр.

1.Балтанов,Станчев,Цв.Димитров...СА юноши на Левски
2.Иса-за 22 мача в А група има 3(ТРИ) гола.Арш-за 7 мача-2 гола!
3.Чакам да ми посочиш юношите,които ще изкарат отбора от батака.Обаче с красива и резултатна игра.Нали така?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 сеп 2011 21:38

Според мен този мач няма да го спечелим. В момента сме много слаби, може би като игра най - слабите в групата. С Гонзо победите ще бъдат само на мускули и с късмет, но не и деветдесетминутно надмощие.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”