blue avalanche написа:drvasko98 написа:Ако цената да се изхвърли Мустака завинаги от футбола, респективно от Левски е, да ни изловят от Интерпол в уреждане на мачове и да ни пратят в Б група за един сезон, аз лично съм готов да я преглътна. Там са били и Милан, и Ювентус, и Юнайтед, и Ливърпул. Няма спортен резил, даже всичките ни провали накуп не могат да се равнят със срама, който ни причинява сегашния ни ръководител.
Само,че всички тия,дето си ги изброил има мощни,ама много мощни финанси зад тях!Искаш да тръгнем по пътя на Ботев,така ли?Че вие сега,за 3г. без титла,оревахте орталъка,а тогава?Като се разбягат всички,които могат,като заиграем с ония ми ти юноши,като ни спукат всички от бой и заредим ОЩЕ 5-6 нулеви години,тогава какво?Сигурно ще се обесите по стълбовете!Ама не били важни титлите,важна била играта...Ами,с "бледните юноши" по-хубаво ли ще заиграем?
Аз съм виждал и по 5 години без титла, но тогавав отборът ни се налагаха Гиби, Наско, Кокала, Ники Илиев, Боби, после Йотов, Донков, Бормиров, Жоро Славчев, Здравков. Съперниците през тези години също бяха доста класни. Имаше причини да нямаме титли, а отборът играеше с дух. Кажи ми сега какво се налага в отбора и от кои класни съпрницив първенството трябва да треперим.
П.С. А от титлата на Кокала също не бях доволен, тоест не от титлата, а от играта и визията ни.