sMotLiO написа:То всичко много хубаво,но има твърде явни проблеми за отстраняване. Нямаме заместници на Андерсон и Клевърли в средата. Отделно Клевърли няма много опит с първия отбор,а Андо често страда от контузии. Друг е въпроса дали двамата са готови да бъдат постоянни титуляри.
Второ
Излизаме твърде нападателно от началото на сезона и в защита оставаме твърде оголени. Аз лично не помня кога Челси и Арсенал са имали толкова много полужения за гол на Олд Трафорд. Тези два мача трябва да са някакъв прецедент в историята на Висшата Лига. С тези темпове в един момент просто някой ще ни вкарат над 3 гола и няма да разберем откъде ни е дошло. Не знам как вижда нещата Сър Алекс,защото отбора въобще не е толкова добър, колкото бива изкарван. От години нямаме човек като Харгрийвс и продължавам да се чудя защо все още не е купен футболист като него? Реално са ни нужни двама човека в средата,защото аз не виждам преспектива в хора като Карик,Гибсън,Гигс ,а вече дори и Флетчър. Майка му да еба,докога ще продължаваме да я караме така? Пак трябва да стоим без футболисти и да чакаме някой младеж да прескочи летвата за първия отбор. Сър Алекс или живее в някаква делюзия,или е огромен оптимист. Ако виждах нещата от неговия поглед, може би и аз щях да съм на неговото мнение,но реално не съм.
И аз не го разбирам, ама... тва е положението. За тва съм набедил старческата деменция, която няма как да не го подмине, в комбинация с ината присъщ на ходещите с полички северняци...
Вместо да го държи нашия на пейката, да се беше сетил да го пусне отзад да им връзва играта. Показа че го може още в първия си сезон. Ама дъвката странно защо го забрави... А може би и не иска да се сеща. Сигурно повече от година вече твърдя, че въпреки успехите си САФ вече е вреден за Юнайтед.

[/center]