Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот naduvko » 20 сеп 2011 15:45

sMotLiO написа:То всичко много хубаво,но има твърде явни проблеми за отстраняване. Нямаме заместници на Андерсон и Клевърли в средата. Отделно Клевърли няма много опит с първия отбор,а Андо често страда от контузии. Друг е въпроса дали двамата са готови да бъдат постоянни титуляри.

Второ

Излизаме твърде нападателно от началото на сезона и в защита оставаме твърде оголени. Аз лично не помня кога Челси и Арсенал са имали толкова много полужения за гол на Олд Трафорд. Тези два мача трябва да са някакъв прецедент в историята на Висшата Лига. С тези темпове в един момент просто някой ще ни вкарат над 3 гола и няма да разберем откъде ни е дошло. Не знам как вижда нещата Сър Алекс,защото отбора въобще не е толкова добър, колкото бива изкарван. От години нямаме човек като Харгрийвс и продължавам да се чудя защо все още не е купен футболист като него? Реално са ни нужни двама човека в средата,защото аз не виждам преспектива в хора като Карик,Гибсън,Гигс ,а вече дори и Флетчър. Майка му да еба,докога ще продължаваме да я караме така? Пак трябва да стоим без футболисти и да чакаме някой младеж да прескочи летвата за първия отбор. Сър Алекс или живее в някаква делюзия,или е огромен оптимист. Ако виждах нещата от неговия поглед, може би и аз щях да съм на неговото мнение,но реално не съм.

И аз не го разбирам, ама... тва е положението. За тва съм набедил старческата деменция, която няма как да не го подмине, в комбинация с ината присъщ на ходещите с полички северняци...
Вместо да го държи нашия на пейката, да се беше сетил да го пусне отзад да им връзва играта. Показа че го може още в първия си сезон. Ама дъвката странно защо го забрави... А може би и не иска да се сеща. Сигурно повече от година вече твърдя, че въпреки успехите си САФ вече е вреден за Юнайтед.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 сеп 2011 18:28

Съра има фикс идея да играем като Барса. Не виждате ли новия ни стил с много бързи и къси подавания.. От това страда защитата, заради офанзивния начин на игра. Определено трябваше да се вземе играч на позицията плеймейкър.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 сеп 2011 15:28

Българският нападател Димитър Бербатов и неговият Манчестър Юнайтед също ще трябва да гостуват в 1/8-финалната фаза на надпреварата, но двубоят им ще е срещу тима от Втора лига Олдършот. Друг двубой, който приковава вниманието на феновете, е сблъсъкът на "Гудисън парк" между Евертън и Челси. Ето и всички двойки от четвъртия кръг на надпреварата.

Уулвърхамптън - Манчестър Сити
Кардиф Сити - Бърнли
Блекбърн - Нюкасъл Юнайтед
Арсенал - Болтън
Стоук Сити - Ливърпул
Олдършот - Манчестър Юнайтед
Кристъл Палас - Саутхамптън
Евертън - Челси

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 сеп 2011 10:51

Уейн Рууни изненадващо не се появи в състава на Манчестър Юнайтед за вчерашното гостуване на Стоук Сити (1:1), а след мача мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън разкри каква е причината за отсъствието на английския национал. Фърги обяви, че Рууни страда от разтежение и най-вероятно ще бъде извън терените в следващите две седмици.

"Проблемът не е сериозен, но все пак попречи на Уейн да играе. Последната ни тренировка беше истински кошмар, защото освен Рууни, контузии получиха Джони Еванс и Майкъл Карик", сподели Фъргюсън.

Очаква се Рууни да пропусне домакинството срещу Базел в Шампионската лига и двубоя срещу новака Норич в Премиър лийг

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 сеп 2011 12:55

Божеее, кой м*****ник може да измисли такава глупост. Добра новина за Митко, Рууни контузен. Е какво му е добре на това, така Юнайтед губи голяма мощ. Иначе Митко ще има шанс да поиграе малко, че не виждам как ще стане с толкова младоци в атака. И пак казвам, не съм против Бербатов. Аз съм фен на Манчестър Юнайтед, не на даден играч. КЛУБЪТ е над всичко!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 сеп 2011 15:41

Нападателите на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и Хавиер Ернандес пропуснаха днешната тренировка на Манчестър Юнайтед и най-вероятно ще останат извън групата на "червените дяволи" за утрешното домакинство от Шампионската лига срещу Базел. Както е известно Рууни пропусна гостуването на Стоук Сити, а след двубоя сър Алекс Фъргюсън разкри, че голмайсторът на отбора ще отсъства "повече от седмица" заради разтежение. Чичарито пък напусна терена на "Британия Стейдиъм", след като получи контузия още в първите минути на мача след единоборство с Джонатан Уудгейт и последвал сблъсък с вратаря на Стоук Асмир Бегович. Според медиите на Острова със сигурност Рууни и Ернандес ще са аут за утре, което означава, че мениджърът на Манчестър Юнайтед ще избира измежду Димитър Бербатов, Майкъл Оуен и Дани Уелбек за варианти в нападение срещу Базел.

Джони Еванс, Кис Смолинг, Неманя Видич, Рафаел да Силва, Дарен Гибсън и Том Клевърли също са с травми.

По-късно днес, на обичайната си пресконференция, сър Алекс Фъргюсън ще разкрие повече подробности за състоянието на контузените играчи.

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 26 сеп 2011 21:38

Станахме Арсенал №2

Хиляда контузени.... каква е тази малоумнщина?
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 26 сеп 2011 21:48

[center]Изображение[/center]

Резюме : Филмът връща зрителя назад във времето към трагичния инцидент от 1958-ма, когато част от отбора на „Манчестър Юнайтед” намира смъртта си при самолетна катастрофа.

Лентата е дебют на голям екран за режисьора Джеймс Стронг, който заедно със сценариста Крис Чибнал /”Закон и ред”/ прекарва дълго време в събеседване с оцелели при катастрофата, за да може максимално точно да се предаде случилото се на екрана.

Линк + Субтитри - ЦЪК
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 сеп 2011 22:00

Madridist написа:[center]Изображение[/center]

Резюме : Филмът връща зрителя назад във времето към трагичния инцидент от 1958-ма, когато част от отбора на „Манчестър Юнайтед” намира смъртта си при самолетна катастрофа.

Лентата е дебют на голям екран за режисьора Джеймс Стронг, който заедно със сценариста Крис Чибнал /”Закон и ред”/ прекарва дълго време в събеседване с оцелели при катастрофата, за да може максимално точно да се предаде случилото се на екрана.

Линк + Субтитри - ЦЪК

Веднага тегля.

Върни се в “Манчестър Ю”