Лудогорец играе най-качествения футбол в А група

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

skarab
Контакти:

Re: Лудогорец играе най-качествения футбол в А група

Мнениеот skarab » 26 сеп 2011 14:36

Най-качествен си е... И то не заради показаното на терена само.

"Фенове на Лудогорец и Левски се изправят пред съдия"
http://football24.bg/novina/59350-fenove-na-ludogorec-i-levski-se-izpravyat-pred-sydiya
И при това не са изминали 24 часа даже... :lol:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 сеп 2011 14:47

Играят доста силно, вярно е. Но има една подробност. Ако нещо стане с боса или той промени приоритетите си и край на всичко. Така е и в Ловеч. Докато Левски и ЦСКА винаги ще ги има. Ако фалира Батков ще дойде друг и ще бъде по добре. И ЦСКА на практика фалира, но пак си е ЦСКА.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2011 15:09

СВОБОДЕН написа:Играят доста силно, вярно е. Но има една подробност. Ако нещо стане с боса или той промени приоритетите си и край на всичко. Така е и в Ловеч. Докато Левски и ЦСКА винаги ще ги има. Ако фалира Батков ще дойде друг и ще бъде по добре. И ЦСКА на практика фалира, но пак си е ЦСКА.

Как пък не ви писна да въртите една и съща плоча, но поне сега няма да е само срещу нас, а ще е и срещу Лудогорец, ако не що станело, ако дойдели извънземните.
Изображение

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 26 сеп 2011 15:41

Лудогорец играе добре в България и това е неоспорим факт. С тази игра ще се класират за Европа, сигурно е. Но там ще трябва да покажат много повече, там да блеснат и това може да ги считаме за отбор, който играе добре ;)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 26 сеп 2011 15:58

Малко прекалявате с хвалбите. Лудогорец е нов отбор и тепърва трябва да играе сериозни мачове в А група. Вижда се обаче, че ръководството е свършило много работа за малкото време, с което разполагаха. Не вярвам още тази година да се бори за титлата, но догодина не се знае. Въпроса е докога ще дава пари г-н Домусчиев. Знаете, колко отбора тръгнаха силно, собствениците свършиха парите и край. Винаги е добре в едно първенство да има повече силни отбори. Така се ражда качеството. Иначе за мача с Левски мисля, че всичко вече е казано. Лудогорец надигра сините тотално и тези два гола бяха малко за такова превзходство. В Левски явно не си извличат поуки от загубите и отбора им може още да затъне.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 26 сеп 2011 16:05

Не че ми е голям зор да се ровя в форумите ви ,но като гледам Левски май няма да вземе титлата тази година,затова се надявам Лудогорец да успее в дебютната си година да спечели А група. Впрочем,кога играете с/у ЦСКА ?
Само Левски!
You'll never walk alone!

fairplay2011
Контакти:

Мнениеот fairplay2011 » 26 сеп 2011 16:12

Нов съм в този форум но искам да изразя своето мнение. Подчертавам, че съм от Разград и съм фен на Лудогорец. Но от тези, които помнят годините в Б група - 1998, 1999, 2000. След това създаването на ДЮШ "Разград 2000", която се обедини със сформирания през 2001 г. "Лудогорие" , проектът "Лудогорец 2003". Няма за какво да задълбавам повече в историята на разградския футбол, не това е темата. Просто искам да кажа, че от години следя отблизо развитието на футбола в Разград, и съм подкрепял тези отбори независимо дали са в А регионална, В или Б група. Това по повод на новоизлюпените фенове, разбирачи. семкаджии, които бяха вчера на стадиона, много от които ми нареждаха да седна, тъй като те не виждали. Ами аз съм фен и ставам на крака, преживявам нещата. Когато те си седяха вкъщи, аз пак бях на стадиона независимо от равнищеето на футбола. Но нали са казали, че апетитът идва с яденето, нека така да е.
Да мина по същество. Лудогорец тотално надигра Левски. Много добро владеене на топката, елементарна игра на едно докосване, за мен изключително ефективна. Подиграват се, че играта била бавна. Ами има ли в момента отбор с по-бърза игра? Защитата е най-добра с тази на ЦСКА, които още не са играли сериозен мач. Хах сега ще кажете Лудогорец с кого толкова са играли. За бога господа да си погледнем първенството, кои отбори са сериозни? Левски ли, ЦСКА ли, Литекс ли, Славия ли, Локомотив Пловдив ли? Включвам и Лудогорец в групата. 7 кръга са минали, показаното до момента не значи нищо за бъдещето. Пет пари не струва първенството ни но аз го гледам и ще продължавам да го гледам. Предпочитам да отида в нашето си селско първенство да бъда наживо на стадиона отколкото да гледам Англия или Испания. Стадионът бил много малък, не струвал. А има ли по добър от него освен този в Ловеч. Герена ли е по добър, Армията ли? Тича ли? Живея във Варна и ходя редовно на мачове на Черно море, така че знам какво е състоянието на съоръжението. За какво се плюем, има някакво раздвижване покрай всичко това с Лудогорец. Дайте всички да направим нещо по стадиони по организация. Всеки отбор да работи сериозно. Кой има интерес от това отборът му да побеждава в първенство без конкуренция. Левски бяха ЖАЛКИ вчера. Аз не искам този отбор да изглежда по този начин. Искам онзи Левски който харесвах по времето на Любко Петрович, Муслин, Мъри ако щете. Поклон пред публиката на Левски. Всички на стадиона освен тях мълчаха като п.т.и на химна! Е, публиката в Разград има много на какво да се учи. Къде обаче бяха 2000 левскари? Загубиха се по пътя за РАзград ли? Дайте да не се занимаваме с глупости, да си пишем тъпи писма и декларации а да работим за това нещата да се подобрят. Балонът Лудогорец щял да се спука. Хора, балонът се пука всяка есен, а кошмарното е че започва да се пука все по рано. Тази година и до септември не успяхме да устискаме и както казва Мартин Стове - осрахме се! Лудогорец били милионери. Ами тази работа става с милиони. Трябват пари много пари. Как да се мерим с Европа, нямаме бази, нямаме школи, нямаме класни чужденци. Ние искаме с трици маймуни да ловим. Е няма такова животно. Домусчиев инвестирал мръсни пари. Пет пари не давам какви са му парите. Направи стадион в който можеш да отидеш до нормална тоалетна! О не аз наистина се радвам много на това. Осъзнавате ли колко сме жалки? На "Тича" а и на много други стадиони няма къде да отидеш до тоалетна, някакви химически боклуци...Ама това е най елементарното, какво да говорим за останалото. А откъде са парите на ТИМ, на Титан, на Батков, на Н. Гигов, на В. Стефанов, откъде бяха на Г. Илиев и И. Павлов??? Нека да си го кажем драги фенове, ако ги няма тези хора, всички потъваме, няма Левски, няма ЦСКА, държавата ни е прекалено малка за да си мислим, ако той замине ще дойде друг. Това се отнася и за двата ни гранда. Червените май бързо забравиха за индийското фиаско. Спирам дотук много дълго стана. Извинявам се за грешки при правопис пунктуация но под емоция реших да нахвърля нещо. Успех на всички отбори. Нека по-добрият победи.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 26 сеп 2011 17:33

Според мен новия шампион на България вече е ясен!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 сеп 2011 18:54

PFC Litex написа:
СВОБОДЕН написа:Играят доста силно, вярно е. Но има една подробност. Ако нещо стане с боса или той промени приоритетите си и край на всичко. Така е и в Ловеч. Докато Левски и ЦСКА винаги ще ги има. Ако фалира Батков ще дойде друг и ще бъде по добре. И ЦСКА на практика фалира, но пак си е ЦСКА.

Как пък не ви писна да въртите една и съща плоча, но поне сега няма да е само срещу нас, а ще е и срещу Лудогорец, ако не що станело, ако дойдели извънземните.
Лудогорец изглеждаше срахотно срещу Левски вчера. Но заслугата за това е само наполовина тяхна. Другата част е на безидейната игра на Левски. Аз като левскар отдавна не помня такова слабо полувреме като второто. Ние дори когато в Европа сме отпадали от непретенциозни отбори не сме изглеждали така трагично. Но това е друга тема за форума на Левски. Що се отнася до босовете и тяхната роля, то аз не се отмятам от думите си. Вярно, Гришата оцеля доста време. Но помниш ли едно време имаше едни такива Шогуни ли бяха там в Шумен. А и на други места. И сега вече са забравени. С много пари можеш да си купиш добри играчи, треньори, да построиш сносен стадион, може дори да спечелиш някоя титла. Но за да имаш някои други неща това не е достатъчно. За тях трябва да се потрудиш и то цял един век и после чак да претендираш. Няколко победи нищо не значат. И лесно ще се забравят. Иначе успех на Лудогорец, аз просто предупреждавам за някои опасности без лоши чувства, защото въпреки боя вчера са ми много по симпатични от Литекс. Поне за сега.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 27 сеп 2011 03:24

di4o, къде я видя тази неграмотност и технически брак в Лудогорец!? :) Великолепен мач на много висока скорост направиха момчетата! За пръв път виждам бг отбор да играе западен стил футбол!

Върни се в “Лудогорец”