"Фенове на Лудогорец и Левски се изправят пред съдия"
http://football24.bg/novina/59350-fenove-na-ludogorec-i-levski-se-izpravyat-pred-sydiya
И при това не са изминали 24 часа даже...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
СВОБОДЕН написа:Играят доста силно, вярно е. Но има една подробност. Ако нещо стане с боса или той промени приоритетите си и край на всичко. Така е и в Ловеч. Докато Левски и ЦСКА винаги ще ги има. Ако фалира Батков ще дойде друг и ще бъде по добре. И ЦСКА на практика фалира, но пак си е ЦСКА.
Лудогорец изглеждаше срахотно срещу Левски вчера. Но заслугата за това е само наполовина тяхна. Другата част е на безидейната игра на Левски. Аз като левскар отдавна не помня такова слабо полувреме като второто. Ние дори когато в Европа сме отпадали от непретенциозни отбори не сме изглеждали така трагично. Но това е друга тема за форума на Левски. Що се отнася до босовете и тяхната роля, то аз не се отмятам от думите си. Вярно, Гришата оцеля доста време. Но помниш ли едно време имаше едни такива Шогуни ли бяха там в Шумен. А и на други места. И сега вече са забравени. С много пари можеш да си купиш добри играчи, треньори, да построиш сносен стадион, може дори да спечелиш някоя титла. Но за да имаш някои други неща това не е достатъчно. За тях трябва да се потрудиш и то цял един век и после чак да претендираш. Няколко победи нищо не значат. И лесно ще се забравят. Иначе успех на Лудогорец, аз просто предупреждавам за някои опасности без лоши чувства, защото въпреки боя вчера са ми много по симпатични от Литекс. Поне за сега.PFC Litex написа:СВОБОДЕН написа:Играят доста силно, вярно е. Но има една подробност. Ако нещо стане с боса или той промени приоритетите си и край на всичко. Така е и в Ловеч. Докато Левски и ЦСКА винаги ще ги има. Ако фалира Батков ще дойде друг и ще бъде по добре. И ЦСКА на практика фалира, но пак си е ЦСКА.
Как пък не ви писна да въртите една и съща плоча, но поне сега няма да е само срещу нас, а ще е и срещу Лудогорец, ако не що станело, ако дойдели извънземните.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта