Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот Levski 1914 » 25 сеп 2011 22:55

lisynger написа:Мисля,че България не е била никога толкова близо до гражданска война.
Българи срещу мангали :) време е някой да изхвърли боклука !

За жалости си много прав! Казвам за жалост, защото не мисля че сме готови като народ за нещо такова!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Защо никой не споменава,че сините фенове освиркаха ББ??

Мнениеот marmi52 » 25 сеп 2011 22:55

8-)

Футболните фенове са будната съвест на България !
Няма значение от футболните им пристрастия и цветове, в тези дни те показаха, че са единни и непоколебими.
Тези момчета заслужават само адмирации за гражданската им позиция ! Те са истински българи и родолюбци, които заслужават да живеят в една по-добра БЪЛГАРИЯ !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 25 сеп 2011 22:55

lisynger написа:Мисля,че България не е била никога толкова близо до гражданска война.
Българи срещу мангали :) време е някой да изхвърли боклука !

Мисля, че проблема ще е България- Кирил Рашков ;)
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 сеп 2011 22:55

^
Да де, ама имам предвид, че - първо - като медийно затъмнение, дезинформация и второ - неадекватност - никой не знае какво точно става...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 25 сеп 2011 22:56

Ква гаржданска война бе? И в София бяхме 500 човека.. все познати физиономии и все хора, които си ходим по мачове.. Нищо ново...всички останали плямпат и висят по форумите вместо да дойдат.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 25 сеп 2011 22:59

Red_Girl написа:Ква гаржданска война бе? И в София бяхме 500 човека.. все познати физиономии и все хора, които си ходим по мачове.. Нищо ново...всички останали плямпат и висят по форумите вместо да дойдат.

500 човека пред НДК не ми ги брой пихте бира половин час на пилоните,вчера беше ситуацията!!!
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

stf
Контакти:

Мнениеот stf » 25 сеп 2011 22:59

Това което е станало на стадиона на Лудогорец днес ми допадна . Бат Бойко отишъл да открива (каква изненада) стадиона , но напуснал обиден тъй като феновете скандирали Бойко к*рво. Това е начина кът отново отиде на някое популистко откриване освиркване и псувни , стига е рязал лентички а да хване си върши работата . Днес упрекна МВР-то защо са позволили да опожарят къщите на мангала и ми сравнява случката с мангала с пътен инцидент ... леле НАГЛОСТ! Бойко к*рво !

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 сеп 2011 22:59

Red_Girl написа:Ква гаржданска война бе? И в София бяхме 500 човека.. все познати физиономии и все хора, които си ходим по мачове.. Нищо ново...всички останали плямпат и висят по форумите вместо да дойдат.

Аре са да не се делим и да не приказваме много кой къде бил, кво правил. ;)

Щото като казваш това, караш хората да се защитават защо не са ходили на шествие, от там вие почвате - "да сте намерили начин" и тн. ;)

Казаха ви - погледнате клипчето на Ваташка. Тя го казва - забравете циганите от гетата на София и Пловдив. Идете в смесените малки райони и погледнете едно село. Хората там ги е страх да погледнат в страни от пътя си. Колят ги за 5-10лв. Разбиват им къщите и ги крадат, докато са си вътре, в тях.

Проблема не е в това кой е отишъл на шествие.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 сеп 2011 23:05

Има ли някво инфо от другите градове? Или по каналите, щото Сашко се умълча.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 25 сеп 2011 23:06

dxl написа:Има ли някво инфо от другите градове? Или по каналите, щото Сашко се умълча.

Той Сашко е ******. Виж, че сърцето ще му пръсне защото не му дават да каже истината!

Върни се в “Архив”