lisynger написа:Мисля,че България не е била никога толкова близо до гражданска война.
Българи срещу мангаливреме е някой да изхвърли боклука !
За жалости си много прав! Казвам за жалост, защото не мисля че сме готови като народ за нещо такова!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lisynger написа:Мисля,че България не е била никога толкова близо до гражданска война.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Ква гаржданска война бе? И в София бяхме 500 човека.. все познати физиономии и все хора, които си ходим по мачове.. Нищо ново...всички останали плямпат и висят по форумите вместо да дойдат.
Red_Girl написа:Ква гаржданска война бе? И в София бяхме 500 човека.. все познати физиономии и все хора, които си ходим по мачове.. Нищо ново...всички останали плямпат и висят по форумите вместо да дойдат.
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Има ли някво инфо от другите градове? Или по каналите, щото Сашко се умълча.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта