allez_les_blues написа:Bethoven написа:allez_les_blues написа:обединението е хубаво нещо-Аз съм "ЗА" левскари, чорбари, ботевисти и локомотивци, а защо не и орките, да изметем заедно мангало-мюсюлманската измет. НО, за да не е всичко цвета и рози, нека да попитам Аз-кои са най-верните медийни подлоги на ДПС и на мангалите?- Слави Трифонов и Бареков....единия е фен на ЦСКА, другия на Ботев.....Цветелин Кънчев(ДОН ЦЕЦИ) на кого е фен?-на Цска, редовен зрител на "Армията", с членска карта....е така ли ще я караме?...а ФК Ботев(Пловдив) е собственост на ДПС в момента....Така че момчета, първо си почистете собствените клубове и агитки от циганско-мюсюлмански примеси!
Ти добре ли си? Я ходи да се прегледаш. Кви фенове, кви пет лева. Всички сме БЪЛГАРИ, всички сме на пангара......без значение на фуболни пристрастия. Осъзнай се, не става въпрос за Цска, Левски, Ботев, Локо Пд, Миньор.....трябва да сме ЗАЕДНО И ЕДИННИ, ЗА БЪЛГАРИЯ.
Баси и тъпака............
еееей, майка ти кирлива,нещастна онкоболна ша еба, не ме обиждай ве ******як! Аз обидил ли съм някой ве мама ти нещастна-ела ми го кажи в лицето че съм тъпак ве, форумен плъх-чикиджия! Ти ли ше биеш мангалите ве путешник-ти само се криеш зад клавиатурата и си много силен на приказки, лайньо!
На тоя платения не му обръщайте внимание и не му отговаряйте!!!