Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2011 12:17

allez_les_blues написа:
Bethoven написа:
allez_les_blues написа:обединението е хубаво нещо-Аз съм "ЗА" левскари, чорбари, ботевисти и локомотивци, а защо не и орките, да изметем заедно мангало-мюсюлманската измет. НО, за да не е всичко цвета и рози, нека да попитам Аз-кои са най-верните медийни подлоги на ДПС и на мангалите?- Слави Трифонов и Бареков....единия е фен на ЦСКА, другия на Ботев.....Цветелин Кънчев(ДОН ЦЕЦИ) на кого е фен?-на Цска, редовен зрител на "Армията", с членска карта....е така ли ще я караме?...а ФК Ботев(Пловдив) е собственост на ДПС в момента....Така че момчета, първо си почистете собствените клубове и агитки от циганско-мюсюлмански примеси!

Ти добре ли си? Я ходи да се прегледаш. Кви фенове, кви пет лева. Всички сме БЪЛГАРИ, всички сме на пангара......без значение на фуболни пристрастия. Осъзнай се, не става въпрос за Цска, Левски, Ботев, Локо Пд, Миньор.....трябва да сме ЗАЕДНО И ЕДИННИ, ЗА БЪЛГАРИЯ.
Баси и тъпака............

еееей, майка ти кирлива,нещастна онкоболна ша еба, не ме обиждай ве ******як! Аз обидил ли съм някой ве мама ти нещастна-ела ми го кажи в лицето че съм тъпак ве, форумен плъх-чикиджия! Ти ли ше биеш мангалите ве путешник-ти само се криеш зад клавиатурата и си много силен на приказки, лайньо!

На тоя платения не му обръщайте внимание и не му отговаряйте!!!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Осъзнайте се....

Мнениеот grasiani » 25 сеп 2011 12:18

Това върви го кажи на близките на убитото момче и на другите ограбени насилвани измамени от цигани.Ти се осъзнай какво пишеш ,аз поне не познавам циганин който да не е нагъл и да се занимава с някаква законна работа.

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Мнениеот TheKing » 25 сеп 2011 12:18

Едно добро начало би било, да започнат повсеместни проверки на всички заможни цигани в България. Проверки на доходи, бизнес, законност на имоти и т.н. И ако това се свърши съвестно и както трябва от съответните органи би трябвало да станем свидетели на конфискации и бутане на незаконни строежи.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 25 сеп 2011 12:18

Заключвайте темата. Стига разводняване!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 25 сеп 2011 12:19

Да го банват! Аман от провокатори!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 сеп 2011 12:19

allez_les_blues написа:
Bethoven написа:
allez_les_blues написа:обединението е хубаво нещо-Аз съм "ЗА" левскари, чорбари, ботевисти и локомотивци, а защо не и орките, да изметем заедно мангало-мюсюлманската измет. НО, за да не е всичко цвета и рози, нека да попитам Аз-кои са най-верните медийни подлоги на ДПС и на мангалите?- Слави Трифонов и Бареков....единия е фен на ЦСКА, другия на Ботев.....Цветелин Кънчев(ДОН ЦЕЦИ) на кого е фен?-на Цска, редовен зрител на "Армията", с членска карта....е така ли ще я караме?...а ФК Ботев(Пловдив) е собственост на ДПС в момента....Така че момчета, първо си почистете собствените клубове и агитки от циганско-мюсюлмански примеси!

Ти добре ли си? Я ходи да се прегледаш. Кви фенове, кви пет лева. Всички сме БЪЛГАРИ, всички сме на пангара......без значение на фуболни пристрастия. Осъзнай се, не става въпрос за Цска, Левски, Ботев, Локо Пд, Миньор.....трябва да сме ЗАЕДНО И ЕДИННИ, ЗА БЪЛГАРИЯ.
Баси и тъпака............

еееей, майка ти кирлива,нещастна онкоболна ша еба, не ме обиждай ве ******як! Аз обидил ли съм някой ве мама ти нещастна-ела ми го кажи в лицето че съм тъпак ве, форумен плъх-чикиджия! Ти ли ше биеш мангалите ве путешник-ти само се криеш зад клавиатурата и си много силен на приказки, лайньо!

Не го слушайте тоя, тоя е платена гербератска подлога (от младежката им организацийка сигурно) и явно директивата е да се всява смут в обществото - разделяй и владей!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 сеп 2011 12:20

8-)

Не трябва да позволяваме никоя политическа партия да използва родолюбието ни !
Вчера всички политици се криха и не изказваха мнение, а тези които все пак го направиха заради държавните постове, които заемат бяха супер неадекватни спрямо ситуацията в Катуница.
Тези политици НЕ заслужават нашите гласове !!!
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 25 сеп 2011 12:21

Абе друг път по всички новини винаги казваха за еди си коя група във фейса толкова човека събрала за 24 часа,а тоя път нищо за групата,за цар Киро.

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 25 сеп 2011 12:21

защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 25 сеп 2011 12:21

TheKing написа:Едно добро начало би било, да започнат повсеместни проверки на всички заможни цигани в България. Проверки на доходи, бизнес, законност на имоти и т.н. И ако това се свърши съвестно и както трябва от съответните органи би трябвало да станем свидетели на конфискации и бутане на незаконни строежи.

Повечето от тях са навързани с ромските фондации.Там за какво точене на средства иде реч.Обаче на властимащите (независимо кои) никак не им е удобно да се ровят там, знаеш защо. А сега в момента са като насрани! Изобщо си нямат на идея какво може да се случи и какво да предприемат! Особено сега в навечерието на изборите ще им лъснат задниците на всички като на гибони!

Върни се в “Архив”