Италия-Бразилия-класика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Re: Италия-Бразилия-класика

Мнениеот chrisbosh » 22 юни 2009 00:08

Бразилия заслужено победи италианците. От 3-те мача, които изминаха в този турнир, се видя, че тима на Италия са жалки без съдийски отсъждания, в тяхна полза. Личи си също, че като ги няма дел Пиеро и Малдини, нямат хъс за игра, но това си е техен проблем. на мен ми хареса как бразилците играха тази вечер.

На всеки нормален и трезвомислещ човек му е харесало играта на Бразили и как се развиха нещата в групата.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 юни 2009 00:08

acmilan написа:Батка,точно левскар да говори за Богдан Дочев са ми казвали,че не е много уместно :mrgreen: И не почвай с обидите за свине и т.н.,не съм цесекар.Италия въобще не е срам за футбола,драги ми смехурко ;) А катеначото е въведено от Хеленио Херера в Интер 60-те години и аз не съм виждал често такава игра от адзурите,ама айде,нали аз нищо не разбирам,а тук сте най-големите :!:

За италианците много неща казах.... ама за теб кога казах, че не разбираш не ми е ясно. Това, че на теб ти харесва Италия си е твой проблем, не мой :lol: Няма толкова антипатичен отбор просто, по мое мнение, съжалявам :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юни 2009 00:09

Още един пример-как станаха светвони шампиони помниш ли Ац МилаН-ЩЕ ТИ КАЖА-КАТО НЕ МОЖАХА ДА ВКАРАТ С ГРОЗНИЯ СИ ФУТБОЛ ИДВА СЪДИЯТА пак и пак и пак-
ИТАЛИЯ-АВСТРАЛИЯ-1/8 ФИНАЛ.цЯЛ МАЧ АВСТРАЛИЯ ГИ МАЧКА НАКРАЯ 100% ИЗМИСЛЕНА ДУЗПА И Италия бие....Грозен,антифутбол,катеначо-ей това е италианския футбол-гледам тиук само ти не споделяш това мнение,а масата им се драйфа като гледат така наречените "жабари"-грозен и съдийски отбор ето това с ате.А за Бразилия и Испания думите са малко!!!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2009 00:10

ogrizko написа:Обаче и самите италианци дразнят.... Буфон какво каза след мача с Египет - че купата на конфедерациите бил много слаб турнир. Баси аз и самочувствието и думите и надменността и т.н. Подарена победа срещу САЩ и 2 загуби..... май единствено Италия е слаба за тоя турнир ама айде :lol:

Айде кажи ми с ръка на сърцето,че купата на конфедерациите е най-авторитетният турнир вс вета,моля те :!:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 22 юни 2009 00:12

Олеее а пък това за Австралия като се сетя и не знам какво ми идва да направя. Помня, че се обадих на баща ми и му казах, че съм шокиран. А той ми каза "Целия свят е шокиран". Който харесва италианците има нещо сбъркано в него. Особено пък българин да ги харесва още по фрапиращо ми се вижда.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 юни 2009 00:12

acmilan написа:
ogrizko написа:Обаче и самите италианци дразнят.... Буфон какво каза след мача с Египет - че купата на конфедерациите бил много слаб турнир. Баси аз и самочувствието и думите и надменността и т.н. Подарена победа срещу САЩ и 2 загуби..... май единствено Италия е слаба за тоя турнир ама айде :lol:

Айде кажи ми с ръка на сърцето,че купата на конфедерациите е най-авторитетният турнир вс вета,моля те :!:

Аз да съм казал, че е такъв? Но е смешно да говориш така, когато не можеш да вземеш една победа на този толкова "слаб" турнир :lol:
Тук трябва да обърнеш вниманието на надменността. А след такива мачове, нормално италианците да говорят всякакви измислени неща сега да оправдаят слабата игра и резултати - турнира беше слаб, треньора изпробва нови играчи, вятъра духаше накриво :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 22 юни 2009 00:14

Айде кажи ми с ръка на сърцето,че купата на конфедерациите е най-авторитетният турнир вс вета,моля те

Не е. Но щом на италианците не им е толкова важен да пратят някои младежи и като загубят, хем ще имат оправдание, хем може да изкочи някой читав играч и да го включат в състава за СП за сметка на някой дърт пес.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2009 00:17

MORSKI написа:Още един пример-как станаха светвони шампиони помниш ли Ац МилаН-ЩЕ ТИ КАЖА-КАТО НЕ МОЖАХА ДА ВКАРАТ С ГРОЗНИЯ СИ ФУТБОЛ ИДВА СЪДИЯТА пак и пак и пак-
ИТАЛИЯ-АВСТРАЛИЯ-1/8 ФИНАЛ.цЯЛ МАЧ АВСТРАЛИЯ ГИ МАЧКА НАКРАЯ 100% ИЗМИСЛЕНА ДУЗПА И Италия бие....Грозен,антифутбол,катеначо-ей това е италианския футбол-гледам тиук само ти не споделяш това мнение,а масата им се драйфа като гледат така наречените "жабари"-грозен и съдийски отбор ето това с ате.А за Бразилия и Испания думите са малко!!!!!

Добре,морски,съгласен съм,че онази дузпа я нямаше,другото не е сериозно.Знам какво е прстъпното съдийство срещу твоя отбор и в полза на съперника ти,справка,последните 5-6 години в Италия го изживявам през кръг.А и нали се сещаш кво става на всяко първенство с Испания без последното европейско-секс още в групите или на осминафинал :mrgreen: Иначе ми харесват играчите им,пожелавам им успех :) Италия в момента няма футболисти,ако се надиграва с който и да е от другите грандове,че бъде разгромена,истината е точно такава :cry: Аз се надявам да ги бием в Торино,иначе завинаги съм фен на Италия,разбира се,след Бълагрия,не съм слънчоглед марка,че след една излагация да си променям позициите ;) От 12-12 години съм за Италия,няма Тони,Якинта и още няколко дърваря да ме откажат :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 юни 2009 00:19

Не е силен,заащото падат нали :lol: А ,ако биеха щеше да е най-силния.Стига глупсоти тук играят шампионите на всички континемти тук са БРАЗИЛИЯ,ИСПАНИЯ,Египет-италианците игратя грозен,противен на момнти футбол,помагат им съдиите и са асболсютни актьори-Пипо Индзаги,Лука Тони,Дзамброта.....За мен няма по-противен отбор в света!!!!

Милане виж сега Ипсания може и да отпадаше в групвовата фаза,но никога не е играла със съдиите и никога не е пиоакзвала грозне футбол-за мен няма по-очевдан истина от това,че Италия открай време играе анти футбол-това е.....Да се затваряш и да се стремиш да чуоиш краката на противника не е футбол!!!!!
Последна промяна от MORSKI на 22 юни 2009 00:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юни 2009 00:21

chrisbosh написа:Олеее а пък това за Австралия като се сетя и не знам какво ми идва да направя. Помня, че се обадих на баща ми и му казах, че съм шокиран. А той ми каза "Целия свят е шокиран". Който харесва италианците има нещо сбъркано в него. Особено пък българин да ги харесва още по фрапиращо ми се вижда.

Има едно по-фрапиращо,което шокира света,Южна Корея-Италия 2002-ра ма тука си затваряме очичките,нали :) Иначе ти казвам,чуй какво казва Христо Данов за четвъртите и тогава ми говори за срам и т.н.И да ти кажа хич не съм сбъркан,тва че не съм част от огромната сган псевдоспециалистчета ме кара да се чувствам горд ;) А и Италия има фенове по целия свят и много в България :)

Върни се в “Футбол - Свят”