MORSKI написа:Още един пример-как станаха светвони шампиони помниш ли Ац МилаН-ЩЕ ТИ КАЖА-КАТО НЕ МОЖАХА ДА ВКАРАТ С ГРОЗНИЯ СИ ФУТБОЛ ИДВА СЪДИЯТА пак и пак и пак-
ИТАЛИЯ-АВСТРАЛИЯ-1/8 ФИНАЛ.цЯЛ МАЧ АВСТРАЛИЯ ГИ МАЧКА НАКРАЯ 100% ИЗМИСЛЕНА ДУЗПА И Италия бие....Грозен,антифутбол,катеначо-ей това е италианския футбол-гледам тиук само ти не споделяш това мнение,а масата им се драйфа като гледат така наречените "жабари"-грозен и съдийски отбор ето това с ате.А за Бразилия и Испания думите са малко!!!!!
Добре,морски,съгласен съм,че онази дузпа я нямаше,другото не е сериозно.Знам какво е прстъпното съдийство срещу твоя отбор и в полза на съперника ти,справка,последните 5-6 години в Италия го изживявам през кръг.А и нали се сещаш кво става на всяко първенство с Испания без последното европейско-секс още в групите или на осминафинал

Иначе ми харесват играчите им,пожелавам им успех

Италия в момента няма футболисти,ако се надиграва с който и да е от другите грандове,че бъде разгромена,истината е точно такава

Аз се надявам да ги бием в Торино,иначе завинаги съм фен на Италия,разбира се,след Бълагрия,не съм слънчоглед марка,че след една излагация да си променям позициите

От 12-12 години съм за Италия,няма Тони,Якинта и още няколко дърваря да ме откажат

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.