metodito написа:седемнамалко написа:... Вече не съм токова сигурен, че ще бием в Разград.
Да бе, човек! Ако загубим ще е само заради Дъстли.
Първо няма да загубим, а ще спечелим. Но ако все пак не стане, едва ли ще е само заради Башлиев.
Мачът във Варна го загубихме първо! защото моряците ни надиграха, и то не само пред вратата ни, а и в средата и второ! защото разочарованието от Словакия още бе в отбора. Всъщност то бе до мача с Литекс в който отборът показа, че се е отърсил от шока на ранното отпадане от Европа.
Никъде не съм каззал, че ще загубим. Контузията на Дъстли не променя факта, че сме фаворити в мача, но ни намалява шансовете за победа. Според мен.
Никой не ни е надиграл във Варна, мачът беше същия като Миньор-Левски, и до 1:0, а и след това - сравнително равностойно с лек териториален и игрови превес на Левски и без много положения пред двете врати. Ако не беше безобразно слабата игра на Башлиев при 1:0, нямаше да паднем дори да бяхме играли до Коледа, най-вероятно щяхме и да бием. Отново - според мен, не ангажирам никого с мнението си. Башлиев е най-бавният бек в А група (не съм гледал само бековете на Светкавица). Точка. Не съм треньор на Левски, но ако бях, бих пуснал Видович отляво, Старокин отдясно, или Балтанов отдясно, или дори Грийн отдясно, Башлиев край него в центъра (в Пирин пролетта изигра 4-5 мача като централен защитник). Опитвам се да гледам непредубедено на всички нови и стари поълнения, но съм и прям същеврееменно, Башлиев не става за бек, дори и да се научи да се ориентира при ниски пасове зад гърба му, пак ще си остане тромав и бавен. По-добре да го пускат дясно крило-халф, така и така Калво не му се играе по нивите, а Дани Младенов му липсват каквито и да е качества за позицията, Башлиев поне е напорист, включва се добре напред, пробва да бие към вратата, даже и точно

е не е Кременлиев, но става. А това да го харесваш само защото е млад и от "школата на Пирин", въпреки очевидна липса на качества, ми е непонятно