Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот metodito » 20 сеп 2011 15:47

седемнамалко написа:... Вече не съм токова сигурен, че ще бием в Разград.

Да бе, човек! Ако загубим ще е само заради Дъстли.
Първо няма да загубим, а ще спечелим. Но ако все пак не стане, едва ли ще е само заради Башлиев.
Мачът във Варна го загубихме първо! защото моряците ни надиграха, и то не само пред вратата ни, а и в средата и второ! защото разочарованието от Словакия още бе в отбора. Всъщност то бе до мача с Литекс в който отборът показа, че се е отърсил от шока на ранното отпадане от Европа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2011 16:03

Башлиев ще бъде "оса" срещу ПФК Делиорман!Даже нещо ми подсказва,че ще вкара и гол!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 сеп 2011 16:12

Статистиката за състоянието на защитата ни е много лоша. И с Мюлдер и без него сме инкасирали - 8 гола (включително и със словаците) за 8 мача. Това е гол на всеки от изиграните мачове като в три от случаите получаваме повече от един гол. Халфове и крилата са високо ефективни. Слабостта ни е в защита. Заради това носи вина всеки един от защитниците. Включително и Дъстли.
А и аз смятам, че Башлиев все още не се е аклиматизирал към условията на Герена.
От един мач как разбрахте, че е некадърен.
Башлиев ще бъде "оса" срещу ПФК Делиорман!Даже нещо ми подсказва,че ще вкара и гол!

Aз пък имам усещане, че Арш ще разколебае критикарите си (сред които съм и аз :mrgreen: ) и ще подари на разградчани хет-трик.
Според мен му трябва още малко време и ще почне да бележи както си трябва. Щом голмайстор като Гонзо си го е заплюл ... вярвам на Гонзо, че разбира от тези неща.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 сеп 2011 21:22

metodito написа:Щом голмайстор като Гонзо си го е заплюл ... вярвам на Гонзо, че разбира от тези неща.

Аз пък хич му нямам вяра за тия неща ... :lol:
Да не забравяме, че "Гонзо" правеше всичко възможно да привлече Камбуров, след като не стана ... С огромна неохота прие варианта Гарра !
А вместо Грийн искаше Борносузов ... :lol:
Добре, че кумеца на Батков - Петьо Заберски не е съвсем изтрещял, та Сержиньо се оказа чудесно попълнение и "Гонзо" беше поставен пред свършен факт ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2011 21:30

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Щом голмайстор като Гонзо си го е заплюл ... вярвам на Гонзо, че разбира от тези неща.

Да не забравяме, че "Гонзо" правеше всичко възможно да привлече Камбуров, след като не стана ... С огромна неохота прие варианта Гарра !
А вместо Грийн искаше Борносузов ... :lol:
Добре, че кумеца на Батков - Петьо Заберски не е съвсем изтрещял, та Сержиньо се оказа чудесно попълнение и "Гонзо" беше поставен пред свършен факт ...

А Фергюсън "хвърли" 10млн. евро за Бебе,който сега е...под наем в Бешикташ(само след 2 мача за 12 месеца). ;)

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 21 сеп 2011 11:45

Не е редно да се подценява така Башлиев. Аз пък си го харесвам, даже смятам, че на моменти игра с най-голямо желание, а от там дойдоха и грешки..Нима Мюлдър не направи сума ти грешки?! С нищо не е повече от Башлиев(мое си мнение). Арс е добър играч, но за жалост е много бавен. Една идея да беше по-бърз щеше да е от много по-голяма полза. Гледам как една крачка не му стига да хване някой пас или да догони топка, но какъвто е - такъв. От голяма полза ще е ако крилата си подобрят центриранията, просто голям брак от там има. Симеон Райков бил с най-много центрирания в А група, но ако направят статистика и за неточни, то и нея ще оглави. Подобри ли си центрирането, цена нема да има !! :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 сеп 2011 12:15

metodito написа:Видович не контузи ли преди време и някой друг?
Ужасна новина за контузията Дъстли.

Тоя ги кара наред, барем се докопа до титулярно място :) А иначе зимата пак той контузи Мюлдер... нещо му има зъб

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 21 сеп 2011 14:59

metodito написа:
седемнамалко написа:... Вече не съм токова сигурен, че ще бием в Разград.

Да бе, човек! Ако загубим ще е само заради Дъстли.
Първо няма да загубим, а ще спечелим. Но ако все пак не стане, едва ли ще е само заради Башлиев.
Мачът във Варна го загубихме първо! защото моряците ни надиграха, и то не само пред вратата ни, а и в средата и второ! защото разочарованието от Словакия още бе в отбора. Всъщност то бе до мача с Литекс в който отборът показа, че се е отърсил от шока на ранното отпадане от Европа.

Никъде не съм каззал, че ще загубим. Контузията на Дъстли не променя факта, че сме фаворити в мача, но ни намалява шансовете за победа. Според мен.
Никой не ни е надиграл във Варна, мачът беше същия като Миньор-Левски, и до 1:0, а и след това - сравнително равностойно с лек териториален и игрови превес на Левски и без много положения пред двете врати. Ако не беше безобразно слабата игра на Башлиев при 1:0, нямаше да паднем дори да бяхме играли до Коледа, най-вероятно щяхме и да бием. Отново - според мен, не ангажирам никого с мнението си. Башлиев е най-бавният бек в А група (не съм гледал само бековете на Светкавица). Точка. Не съм треньор на Левски, но ако бях, бих пуснал Видович отляво, Старокин отдясно, или Балтанов отдясно, или дори Грийн отдясно, Башлиев край него в центъра (в Пирин пролетта изигра 4-5 мача като централен защитник). Опитвам се да гледам непредубедено на всички нови и стари поълнения, но съм и прям същеврееменно, Башлиев не става за бек, дори и да се научи да се ориентира при ниски пасове зад гърба му, пак ще си остане тромав и бавен. По-добре да го пускат дясно крило-халф, така и така Калво не му се играе по нивите, а Дани Младенов му липсват каквито и да е качества за позицията, Башлиев поне е напорист, включва се добре напред, пробва да бие към вратата, даже и точно :) е не е Кременлиев, но става. А това да го харесваш само защото е млад и от "школата на Пирин", въпреки очевидна липса на качества, ми е непонятно :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 сеп 2011 15:01

konvoec написа:Не е редно да се подценява така Башлиев. Аз пък си го харесвам, даже смятам, че на моменти игра с най-голямо желание, а от там дойдоха и грешки..Нима Мюлдър не направи сума ти грешки?! С нищо не е повече от Башлиев(мое си мнение). Арс е добър играч, но за жалост е много бавен. Една идея да беше по-бърз щеше да е от много по-голяма полза. Гледам как една крачка не му стига да хване някой пас или да догони топка, но какъвто е - такъв. От голяма полза ще е ако крилата си подобрят центриранията, просто голям брак от там има. Симеон Райков бил с най-много центрирания в А група, но ако направят статистика и за неточни, то и нея ще оглави. Подобри ли си центрирането, цена нема да има !! :)

Башлиев съм го гледал прекалено малко за да преценя качествата му за момента.Арс и Калво тепърва ще се сработват и ще ни радват в това съм сигурен,проблемът е час т от съотборниците с които трябва да играят,както и липсата на каквато и да е конкуренция на поста на Арс,нормално е да не е напълно концентриран за съжаление.
За Райков още в началото на сезона казах,че даде ли му се шанс ще се възползва и ще бъде сред най-добрите.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 сеп 2011 16:41

седемнамалко написа:Никъде не съм каззал, че ще загубим. Контузията на Дъстли не променя факта, че сме фаворити в мача, но ни намалява шансовете за победа. Според мен.
Никой не ни е надиграл във Варна, мачът беше същия като Миньор-Левски, и до 1:0, а и след това - сравнително равностойно с лек териториален и игрови превес на Левски и без много положения пред двете врати. Ако не беше безобразно слабата игра на Башлиев при 1:0, нямаше да паднем дори да бяхме играли до Коледа, най-вероятно щяхме и да бием. Отново - според мен, не ангажирам никого с мнението си. Башлиев е най-бавният бек в А група (не съм гледал само бековете на Светкавица). Точка. Не съм треньор на Левски, но ако бях, бих пуснал Видович отляво, Старокин отдясно, или Балтанов отдясно, или дори Грийн отдясно, Башлиев край него в центъра (в Пирин пролетта изигра 4-5 мача като централен защитник). Опитвам се да гледам непредубедено на всички нови и стари поълнения, но съм и прям същеврееменно, Башлиев не става за бек, дори и да се научи да се ориентира при ниски пасове зад гърба му, пак ще си остане тромав и бавен. По-добре да го пускат дясно крило-халф, така и така Калво не му се играе по нивите, а Дани Младенов му липсват каквито и да е качества за позицията, Башлиев поне е напорист, включва се добре напред, пробва да бие към вратата, даже и точно :) е не е Кременлиев, но става. А това да го харесваш само защото е млад и от "школата на Пирин", въпреки очевидна липса на качества, ми е непонятно :)

И аз гледах само в един мач Сашо. Но в този мач всички бяха трагични.
Според мен "Морето" тогава ни надигра. Просто играчите бяха свалили гарда след глупостта в Търнава и като ги гледах имах чувството, че не им се играе направо. А "моряците" сега им беше паднало... Нищо, на пролет в София ще си го получат. Дано само играчи и треньори да са същите, за да е пълна вендетата.
THE G.A.M.E написа:
Да не забравяме, че "Гонзо" правеше всичко възможно да привлече Камбуров, след като не стана ...

Доколкото знам Камбура играе редовно и вкарва все още, а в Китай с подобни мащаби, нали не мислиш, че вземат съвсем случайни футболисти?
Последна промяна от metodito на 22 сеп 2011 16:54, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”