Madridist написа:sl321,според мен, в излишни нерви се хвърляш. В крайна сметка , всеки човек си има някакво мнение и позиция. Също така, съм забелязал,че каквото и да се случи на този свят, някои хора, никога няма да си променят вижданията, и черното дори го боядисат в снежно бяло, за тях пак ще си остане черно и дори са готови да спорят за това. Реал Мадрид през миналия сезон, в трите турнира ,в които се състезаваше - Примера, КнК и ШЛ, вкара близо 150 гола (ако не се лъжа точната бройка е 148), въпреки всичко някои хора продължиха да пишат, как старши-треньорът на отбора практикувал анти футбол, в който основен елемент заема бетона и рушенето на играта. Интересно ако практикуваше правилен футбол, с градене на играта, колко гола трябваше да има Реал Мадрид. 500 ? 1000 ? И съм сигурен,че пак нямаше да са достатъчно . Вчера същата работа. Рядко чета коментари, под статиите в спортал, новспорт и т.н., но вчера ми направи впечатление, че под статия с окървавения глезен на Роналдо пак имаше коемнтари какъв лигльо, манекен и симулант бил. Човек играл 30 минути с кървав глезен продупчен от бутони ,който днес ще бъде шит на три места, под същата статия се пише , какъв лигльо и леке бил въпросния футболист. Така че, пак ти казвам, много от хората,като си изградят мнение за дадено нещо, каквото и да се случи, няма да си променят вижданията.
И, как да не се ядосаш на това... ако е до мен тоя човек и го каже, ще му продупча глезена на 3 места и ще го накарам да бяга 30 мин, за да видим кой е лигльото, и кой е симулант