Динамо Загреб - Реал Мадрид - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Динамо Загреб - Реал Мадрид - 0:1 FT

Мнениеот UNBEATABLE » 16 сеп 2011 14:35

Madridist написа:sl321,според мен, в излишни нерви се хвърляш. В крайна сметка , всеки човек си има някакво мнение и позиция. Също така, съм забелязал,че каквото и да се случи на този свят, някои хора, никога няма да си променят вижданията, и черното дори го боядисат в снежно бяло, за тях пак ще си остане черно и дори са готови да спорят за това. Реал Мадрид през миналия сезон, в трите турнира ,в които се състезаваше - Примера, КнК и ШЛ, вкара близо 150 гола (ако не се лъжа точната бройка е 148), въпреки всичко някои хора продължиха да пишат, как старши-треньорът на отбора практикувал анти футбол, в който основен елемент заема бетона и рушенето на играта. Интересно ако практикуваше правилен футбол, с градене на играта, колко гола трябваше да има Реал Мадрид. 500 ? 1000 ? И съм сигурен,че пак нямаше да са достатъчно . Вчера същата работа. Рядко чета коментари, под статиите в спортал, новспорт и т.н., но вчера ми направи впечатление, че под статия с окървавения глезен на Роналдо пак имаше коемнтари какъв лигльо, манекен и симулант бил. Човек играл 30 минути с кървав глезен продупчен от бутони ,който днес ще бъде шит на три места, под същата статия се пише , какъв лигльо и леке бил въпросния футболист. Така че, пак ти казвам, много от хората,като си изградят мнение за дадено нещо, каквото и да се случи, няма да си променят вижданията. ;)

И, как да не се ядосаш на това... ако е до мен тоя човек и го каже, ще му продупча глезена на 3 места и ще го накарам да бяга 30 мин, за да видим кой е лигльото, и кой е симулант :evil:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 сеп 2011 23:48

UNBEATABLE написа:
Madridist написа:sl321,според мен, в излишни нерви се хвърляш. В крайна сметка , всеки човек си има някакво мнение и позиция. Също така, съм забелязал,че каквото и да се случи на този свят, някои хора, никога няма да си променят вижданията, и черното дори го боядисат в снежно бяло, за тях пак ще си остане черно и дори са готови да спорят за това. Реал Мадрид през миналия сезон, в трите турнира ,в които се състезаваше - Примера, КнК и ШЛ, вкара близо 150 гола (ако не се лъжа точната бройка е 148), въпреки всичко някои хора продължиха да пишат, как старши-треньорът на отбора практикувал анти футбол, в който основен елемент заема бетона и рушенето на играта. Интересно ако практикуваше правилен футбол, с градене на играта, колко гола трябваше да има Реал Мадрид. 500 ? 1000 ? И съм сигурен,че пак нямаше да са достатъчно . Вчера същата работа. Рядко чета коментари, под статиите в спортал, новспорт и т.н., но вчера ми направи впечатление, че под статия с окървавения глезен на Роналдо пак имаше коемнтари какъв лигльо, манекен и симулант бил. Човек играл 30 минути с кървав глезен продупчен от бутони ,който днес ще бъде шит на три места, под същата статия се пише , какъв лигльо и леке бил въпросния футболист. Така че, пак ти казвам, много от хората,като си изградят мнение за дадено нещо, каквото и да се случи, няма да си променят вижданията. ;)

И, как да не се ядосаш на това... ако е до мен тоя човек и го каже, ще му продупча глезена на 3 места и ще го накарам да бяга 30 мин, за да видим кой е лигльото, и кой е симулант :evil:

И двама сте прави.Тук работата опира и до характер.Аз съм леко :lol: емоционален тип и не мога да ги издържам такива като въпросните.Тука не става въпрос за мнение.Тука става въпрос за умишлена провокация.Аз съм сигурен че ги виждат ти неща които ги коментираме и ей така ,за провокацията пишат врели некипели.Аз лично не влизам в техния форум.Писал съм няколко пъти и 100 % съм сигурен че нямам нито един провокативен поуст. Те кво правят тука бе? За мач Динамо Загреб и Реал Мадрид да ми обясняват колко било гадно да те ритат.Гадно не-гадно,фактите показват че тях и да не ги ритат дават на противниците им червени картони,а нас и да ни ритат не дават даже и жълти.
............ае стига толкова че се нервирах пак :)
Последна промяна от sl321 на 17 сеп 2011 00:29, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 16 сеп 2011 23:54

sl321 написа:
UNBEATABLE написа:

И двама сте прави.Тук работата опира и до характер.Аз съм леко :lol: емоционален тип и не мога да ги издържам такива като въпросните.Тука не става въпрос за мнение.Тука става въпрос за умишлена провокация.Аз съм сигурен че ги виждат ти неща които ги коментираме и ей така ,за провокацията пишат врели некипели.Аз лично не влизам в техния форум.Писал съм няколко пъти и 100 % съм сигурен че нямам нито един провокативен поуст. Те кво правят тука бе? За мач Динамо Загреб и Реал Мадрид да ми обясняват колко било гадно да те ритат.Да гадно е.Само че тях като ги ритат дават на противниците червени картони а нас като ни ритат не дават и жълти.
............ае стига толкова че се нервирах пак :)

И аз не съм от най-спокойните и търпеливи, но като ти пише едно 13 годишно леке в някакъв сайт (визирам друг - не този!), как ще те бие и т.н., просто пощурявам, а няма какво да направя - нито разбирам от ИП адреси и т.н. да ги търся, нито и ми се занимава, но ако ми е пред очите, ще го затрия...
И аз съм писал във форума им, но дори на мача с Милан - нито едно провокативно мнение! Не е справедливо фен на абсолютно съдийски отбор, да ти говори за реферите, кой подпирали и кой толелирали... просто е смешно и много, ама много нагло...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 сеп 2011 00:05

[center][/center]

Пуснете видеото от 01:30 и си кажете мнението за този фал. Пак е на въпросния Леко. Много добре се вижда, как топката вече е подадена от Роналдо и как го рита с десния си крак отзад без никаква умисъл да играе с топката. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 17 сеп 2011 00:15

Madridist написа:[center][/center]

Пуснете видеото от 01:30 и си кажете мнението за този фал. Пак е на въпросния Леко. Много добре се вижда, как топката вече е подадена от Роналдо и как го рита с десния си крак отзад без никаква умисъл да играе с топката. :roll:

Тоя явно е бил някой наемен тип, с цел да контузи половината Реал Мадрид... 1000000000 фаула и само 1 картон... жълт :shock:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 сеп 2011 00:57

Madridist написа:[center][/center]

Фаул без картон. ;)
Като цяло, този Йерко Леко (преди не беше чак такъв дърводелец :mrgreen: ) е получил заслужен жълт картон и съвсем спокойно е можело да получи и директен червен картон за нарушението срещу Роналдо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 сеп 2011 01:08

Ами аз този фал го сложих да покажа въпросния играч, колко нарушения е извършил (голяма част от тях все опасни) и въпреки всичко получи за целия мач само един жълт картон.А при Марсело нямахме същите критерии от съдията - две нарушения на правилата - два картона, респективно червен . Както и да е, важното ,че тези грешки не бяха фатални върху крайния резултат.
Иначе този Леко игра в Динамо Киев преди години. Не беше лош играч. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 сеп 2011 14:52

Питам за 3-ти (ТРЕТИ) път, трябва ли да съм фен на Реал Мадрид за да мога безнаказано да раздавам квалификации на потребители от форума?!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 сеп 2011 15:40

Няма никакво значение на кой отбор си фен. Правилата са за всички регистрирани потребители, в това число и модераторите,когато публикуват коментари. Ти си достатъчно дълго време във форума и трябва да знаеш,че си има тема за модераторска помощ, където се докладва с конкретен цитат на мнение или тема, което според теб е в нарушение на правилата. След това се взимат мерки. Другия вариант е да се пише на лично съобщение на някой модератор с права в съответния раздел. Третия вариант е да натиснеш бутона "Докладвай" над съответното мнение. Варианти, колкото искаш ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 сеп 2011 18:08

fcb_bg написа:Питам за 3-ти (ТРЕТИ) път, трябва ли да съм фен на Реал Мадрид за да мога безнаказано да раздавам квалификации на потребители от форума?!

Какво значи квалификации към потребителите?
Не знам за какво точно в момента надигаш глава, но нека ти припомня едно правило от форума.

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

Върни се в “Реал Мадрид”