Черно Море - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

fraport
Контакти:

Re: Армия от Делиормана превзема днес '' ТИЧА"

Мнениеот fraport » 18 сеп 2011 11:23

d345 написа:
ShooterMan написа:
d345 написа:За момченцето ти благодаря.Незнам дали си гледал Рафито,за разлика от мен.Странно в миналото като сте пълнили "Гагарин",защо сега не пълните "Тича"!

В миналото и Локо Пд е поставял рекорд с 50 000 човека на мач в Б група,днес е друго.Може висейки по долните дивизии да не сте били наясно,но футбола в България прогресивно се съсипва и унищожава.Не само нивото спада,а и непрестанните уредени мачове отблъскват хората.Все пак можеш да се сетиш,че когато станахме 3-ти през 2009 на домакинства с Пирин имахме по 9 000 човека,което не е малко,не знам дали вие ще съберете и един път такава цифра,дори и срещу Левски следващия кръг.Не съм гледал Рафи-то,но знам,че е наш легендарен нападател дошъл от Лудогорец 8-)

С Левски няма как да съберем повече от 6000,толкова е капацитета на стадиона.
Че нивото на Бг футбола спада това е ясно много отдавна.Няма как да няма уредени мачове ,след като знаем босовете на клубовете кои са.
Днес обаче мача ще е на "живот и смърт",незнам дали знаеш за "добрите"взаимоотношения на Боса и ТИМ.

Искам да ти кажа , че взаимотношения между ТИМ и Домусчиев има със сигурност . Вече какви са точно не знам . Но няма как да са лоши . Досега не съм сещал някой с лошивзаимотношения с ТИМ да е имал успешен и спокоен бизнес. :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 сеп 2011 11:24

Дам :) Примерно много, най-пресен - Алматур :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 18 сеп 2011 11:26

Да ти кажа неса много "розови".

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 сеп 2011 11:27

d345 написа:
ShooterMan написа:
d345 написа:За момченцето ти благодаря.Незнам дали си гледал Рафито,за разлика от мен.Странно в миналото като сте пълнили "Гагарин",защо сега не пълните "Тича"!

В миналото и Локо Пд е поставял рекорд с 50 000 човека на мач в Б група,днес е друго.Може висейки по долните дивизии да не сте били наясно,но футбола в България прогресивно се съсипва и унищожава.Не само нивото спада,а и непрестанните уредени мачове отблъскват хората.Все пак можеш да се сетиш,че когато станахме 3-ти през 2009 на домакинства с Пирин имахме по 9 000 човека,което не е малко,не знам дали вие ще съберете и един път такава цифра,дори и срещу Левски следващия кръг.Не съм гледал Рафи-то,но знам,че е наш легендарен нападател дошъл от Лудогорец 8-)

С Левски няма как да съберем повече от 6000,толкова е капацитета на стадиона.
Че нивото на Бг футбола спада това е ясно много отдавна.Няма как да няма уредени мачове ,след като знаем босовете на клубовете кои са.
Днес обаче мача ще е на "живот и смърт",незнам дали знаеш за "добрите"взаимоотношения на Боса и ТИМ.

Домусчиев дали ще присъства на мача ? Ходи ли по принцип на гостувания на Лудогорец?

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 18 сеп 2011 11:28

Досега не е пропускал мач!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 сеп 2011 11:29

И какви са тези "отношения" между Домусчиев и ТИМ???Интересно ми е.Все пак нали държи БМФ,няма как да не се опира в ТИМ относно пристанища,митници,много работи....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 сеп 2011 11:29

Bourgas написа:Дам :) Примерно много, най-пресен - Алматур :)

Той е от няколко дни . А пак там нещата са много ясни. Взети пари от Алма Тур от 200-300 руснаци за хотел и самолетни билети които респективно не са преведени на хотелите и авиокомпанията . Казуса е ясен и Алма Тур ще бъде осъдена .

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 18 сеп 2011 11:31

ShooterMan написа:И какви са тези "отношения" между Домусчиев и ТИМ???Интересно ми е.Все пак нали държи БМФ,няма как да не се опира в ТИМ относно пристанища,митници,много работи....

Именно .Знам със сигурност ,че има нещо между тях . Няма как да не се съобразява с тях .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 сеп 2011 11:31

fraport написа:
Bourgas написа:Дам :) Примерно много, най-пресен - Алматур :)

Той е от няколко дни . А пак там нещата са много ясни. Взети пари от Алма Тур от 200-300 руснаци за хотел и самолетни билети които респективно не са преведени на хотелите и авиокомпанията . Казуса е ясен и Алма Тур ще бъде осъдена .

Касусът е друг, на лично бих го обяснил, за да не занимаваме хората, но в голямата си част става дума за изнудване с всякаква възможна дъщерна компания на ТИМ :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 18 сеп 2011 11:33

Мисля,че е много по-важно да се играе истински футбол/като снощи/и да стане наистина празник за града! Това кой е и колко привърженици има е най-малкия проблем на футбола! И отбора на Берое има много и вярна публика,но Генов като не е от тях,кел файда! ;)
Желая да победи наистина по-добрия на терена,а не този,който пълни джобовете на дребни душици облечени във власт на зеленото игрище!:evil:
Успех на по-добрите и дано се играечестно и по правилата на играта! :)

Върни се в “Черно море”