d345 написа:ShooterMan написа:d345 написа:За момченцето ти благодаря.Незнам дали си гледал Рафито,за разлика от мен.Странно в миналото като сте пълнили "Гагарин",защо сега не пълните "Тича"!
В миналото и Локо Пд е поставял рекорд с 50 000 човека на мач в Б група,днес е друго.Може висейки по долните дивизии да не сте били наясно,но футбола в България прогресивно се съсипва и унищожава.Не само нивото спада,а и непрестанните уредени мачове отблъскват хората.Все пак можеш да се сетиш,че когато станахме 3-ти през 2009 на домакинства с Пирин имахме по 9 000 човека,което не е малко,не знам дали вие ще съберете и един път такава цифра,дори и срещу Левски следващия кръг.Не съм гледал Рафи-то,но знам,че е наш легендарен нападател дошъл от Лудогорец
С Левски няма как да съберем повече от 6000,толкова е капацитета на стадиона.
Че нивото на Бг футбола спада това е ясно много отдавна.Няма как да няма уредени мачове ,след като знаем босовете на клубовете кои са.
Днес обаче мача ще е на "живот и смърт",незнам дали знаеш за "добрите"взаимоотношения на Боса и ТИМ.
Искам да ти кажа , че взаимотношения между ТИМ и Домусчиев има със сигурност . Вече какви са точно не знам . Но няма как да са лоши . Досега не съм сещал някой с лошивзаимотношения с ТИМ да е имал успешен и спокоен бизнес.