САГАТА Ман Юнайтед - Бербатов!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Talic
Контакти:

Re: РАМОС: БЕРБО ВЛИЯЕ ЗЛЕ НА ОБСТАНОВКАТА В СЪБЛЕКАЛНЯТА

Мнениеот Talic » 23 авг 2008 22:46

Пич и аз един път да съм съгласен с теб , много правилно го казваш ;)
ПО темата : Като влияе зле , защо още не са го продали ? Или пък е голяма цената ? То на какво да вярваш вече ?
Иначе видя се , няма го Берба и падат ... кой да им играе Бент ли :D
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

tony_levski
Контакти:

Мнениеот tony_levski » 23 авг 2008 23:16

toq ramos ne e dobre shte globqva berbatov 4e ne bil vav forma mai ne e 4ul koi vkara 2 gola za balgariq vav kontrolata tazi sedmica

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 23 авг 2008 23:50

Тотнъм е прокълнат отбор, обречени са вечно да са в средата или най-много в зона УЕФА. Дано Бербата се измъкне от там о'време преди да е станало прекалено късно. Иначе това за глобите е пълна простотия, как може да глобиш играч който не е в групата за мача, трябва да си малоумен! В Севиля ми се струваше като голям треньор, но сега ми пада в очите :!:

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 23 авг 2008 23:54

:shock: Не мога да повярвам на очите си!Alex Tomov е писал нещо въпреки клубните си пристрастия-поздравчвам те най-искренно!
По темата:И на мен,както и на всички(предполагам),ми втръсна сагата"Бербо-тук,Бербо-там".Трябва да се съглася с автора на темата,че Рамос май се предаде от казуса "Бербо".Това че бил внасял тягостна обстановка сред останалите играчи в клуБа,е чиста проба "АЛАБАЛИСТИКА" :D (в стил Сашо Диков).Явно има фактори,които влиаят на решението му,и те се пазят в тайна.Но да не включиш топ нападател в основната група за мача,с обясненията че.....,не ми се виждат сериозни.Надявам се че трансфера на Митко е в своята ключова фаза.Ако се абстрахираме от всякакви клубни пристрастия,трябва да признаем,че това ще донесе само положителни отзиви за българският футбол.
УСПЕХ Митко!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Alex Tomov

Мнениеот Alex Tomov » 24 авг 2008 00:03

***cska*** написа::shock: Не мога да повярвам на очите си!Alex Tomov е писал нещо въпреки клубните си пристрастия-поздравчвам те най-искренно!
По темата:И на мен,както и на всички(предполагам),ми втръсна сагата"Бербо-тук,Бербо-там".Трябва да се съглася с автора на темата,че Рамос май се предаде от казуса "Бербо".Това че бил внасял тягостна обстановка сред останалите играчи в клуБа,е чиста проба "АЛАБАЛИСТИКА" :D (в стил Сашо Диков).Явно има фактори,които влиаят на решението му,и те се пазят в тайна.Но да не включиш топ нападател в основната група за мача,с обясненията че.....,не ми се виждат сериозни.Надявам се че трансфера на Митко е в своята ключова фаза.Ако се абстрахираме от всякакви клубни пристрастия,трябва да признаем,че това ще донесе само положителни отзиви за българският футбол.
УСПЕХ Митко!

Не знам за какви клубни пристрастия ми говориш, но преди всичко съм българин и се надявам в моя 2ри любим отбор именно Манчестър Юнайтед да заиграе българин :ugeek:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 24 авг 2008 18:09

РАМОС: БЕРБАТОВ ИМА ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ

Испанският мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че Димитър Бербатов има психически проблем и няма да може да разчита на него, тъй като няма да бъде полезен на отбора.

„Бербатов има психологически проблем. Той все още е наш футболист, но изобщо не мисли за представянето на Тотнъм, а гледа само себе си. Разбирам ситуацията, в която се намирам, но не знам защо е тази негова реакция”, сподели мениджърът на „шпорите”.

„Ще разговарям с президента Даниел Леви, като се надявам това да стане скоро, за да може да вземем окончателно решение за Бербатов. Той е важен футболист за нас и това се видя при загубата ни от Съндърланд с 1:2”, добави испанецът.

„През следващата седмица със сигурност ще вземем окончателно решение около случая с Димитър, но към момента не се знае нищо. Мога да кажа, че аз няма да разчитам на този Бербатов, докато той не намери формата си и се концентрира върху изявите си с екипа на Тотнъм”, завърши Хуанде Рамос.

Тоя ме изнервя честно.
Всеки с малко сиво вещество, ше се сети че шефовете му са му наредили да го държи извън състава заради трансфера.
GGMU

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 25 авг 2008 14:48

всеки би могъл да разбере че само тоя леви дърпа конците в тоя средняшкия отбор,за който тая година му давам максимум 7-мо място (засега може и да имат 2 загуби,но според мен ще наваксат)иначе да бербатов се видя че е един завършен футболист,който просто няма какво да прави в това тъпо селско отборче,където са събрани най-големите селяци начело с леви и рамос(иначе рамос ми бе симпатичен,ама с тая негова изцепка,че бербо е едва ли не малоумен ми падна мниого в очите).дано трянсфера му се осъ6тестви.glory glory man utd

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Тотнъм и Юнайтед се разбраха за Бербатов

Мнениеот man_utd_ » 25 авг 2008 17:52

Тотнъм и Юнайтед се разбраха за Бербатов

От Светослав Костадинов , Топспорт.бг
Пускат пет хиляди фланелки с №9 с името на Митко А да видим сега поредната лъжа ли е или истина,че напоследък много се шумеше около тая сага

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

ЕМИЛ ДАНЧЕВ ВОДИ КРИЗИСНИ ПРЕГОВОРИ С ТОТНЪМ ЗА БЕРБО

Мнениеот man_utd_ » 26 авг 2008 18:34

ае пускайте го бе как може такова оптошени към един такъв играч като бербо ,който на два пъти спасява "сополите" от изпадане? :?: :?: :?: :?: а защо не се заяде с роби кийн бе дано бербо саумее да му затвори завинаги гадната уста и да мине в ман ютд

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: ЕМИЛ ДАНЧЕВ ВОДИ КРИЗИСНИ ПРЕГОВОРИ С ТОТНЪМ ЗА БЕРБО

Мнениеот Neron » 26 авг 2008 18:48

Ще си остане на мястото което най-много му прилича след навеждането на черешови клони а именно РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :arrow: :arrow:
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”