ПО темата : Като влияе зле , защо още не са го продали ? Или пък е голяма цената ? То на какво да вярваш вече ?
Иначе видя се , няма го Берба и падат ... кой да им играе Бент ли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
***cska*** написа::shock: Не мога да повярвам на очите си!Alex Tomov е писал нещо въпреки клубните си пристрастия-поздравчвам те най-искренно!
По темата:И на мен,както и на всички(предполагам),ми втръсна сагата"Бербо-тук,Бербо-там".Трябва да се съглася с автора на темата,че Рамос май се предаде от казуса "Бербо".Това че бил внасял тягостна обстановка сред останалите играчи в клуБа,е чиста проба "АЛАБАЛИСТИКА"(в стил Сашо Диков).Явно има фактори,които влиаят на решението му,и те се пазят в тайна.Но да не включиш топ нападател в основната група за мача,с обясненията че.....,не ми се виждат сериозни.Надявам се че трансфера на Митко е в своята ключова фаза.Ако се абстрахираме от всякакви клубни пристрастия,трябва да признаем,че това ще донесе само положителни отзиви за българският футбол.
УСПЕХ Митко!
РАМОС: БЕРБАТОВ ИМА ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ
Испанският мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос заяви, че Димитър Бербатов има психически проблем и няма да може да разчита на него, тъй като няма да бъде полезен на отбора.
„Бербатов има психологически проблем. Той все още е наш футболист, но изобщо не мисли за представянето на Тотнъм, а гледа само себе си. Разбирам ситуацията, в която се намирам, но не знам защо е тази негова реакция”, сподели мениджърът на „шпорите”.
„Ще разговарям с президента Даниел Леви, като се надявам това да стане скоро, за да може да вземем окончателно решение за Бербатов. Той е важен футболист за нас и това се видя при загубата ни от Съндърланд с 1:2”, добави испанецът.
„През следващата седмица със сигурност ще вземем окончателно решение около случая с Димитър, но към момента не се знае нищо. Мога да кажа, че аз няма да разчитам на този Бербатов, докато той не намери формата си и се концентрира върху изявите си с екипа на Тотнъм”, завърши Хуанде Рамос.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта