Мнениеот ZinedineZidane » 12 сеп 2011 10:42
Знам, че темата си е за феновете на Ботев и макар да не мога да се нарека ботевист, се интересувам живо от отбора и посещавам мачовете му, когато мога.
Според мен, към момента нещата не са толкова зле откъм състав, а по-скоро откъм подреждането му и откъм мотивацията на отбора.
Дори без да се навлиза в детайли се вижда, че на много от играчите са им тотално объркани позициите. Шведа, Рахов (макар той да игра прилично с Любимец), Неделев не играха, където могат най-добре. За Курдов не ми се коментира, ясно е на всички. Може би и Асенов има място в състава. Христов и Атанасов засега изглеждат като явни недоразумения.
Вярно е, че това не е В група и нивото е различно. Все пак ми се струва, че голяма част от новите нямат класата за такъв отбор и с нищо не превъзхождат миналогодишните титуляри.
Отделно стои темата за себераздаването и мотивацията. Извинявайте, но капитана в последния мач - човекът, който трябва да поведе отбора беше трагичен. Не му се играеше, не му се тичаше. Само един Сашо Александров не стига, трябва и около него някой да се включи активно...
Вина има треньора, но вина имат и играчите, които трябва да си оставят кожата на терена, за да спечели отбора.
В заключение мисля, че треньорът се дъни досега, но трябва да му се даде още 5-6 кръга време, за да се поправи. В крайна сметка, дори и най-големите отбори имат слаби периоди, с две победи в следващите два мача, нещата ще придобият друга окраска и като самочувствие и като класиране.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!