Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Да
72
37%
Не
104
53%
Не мога да преценя
21
11%

Общо гласове: 197

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?

Мнениеот Месершмит » 12 сеп 2011 10:28

MoNteSo написа:Незнам защо на българският фен му е толкова трудно да проумее, че за да се изгради един боеспособен отбор трябва първо да се започне от защитата! Не сте Барселона, че да мачкате всеки отбор с атакуващ футбол!

Знаеш ли кое е най-странното, че точно при Хубчев и защитата ни е пълна трагедия. :lol:
Всеки си мисли, той беше страхотен защитник, ако не друго поне защитата на отбора ще стане бетон, да ама и тя трагична, както играта на всички други линии, то май други линии нямаме. Такова животно като нападение при него не съществува, нямам представа какво е правил в предните му отбори но в Ботев играем без нападение.

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 12 сеп 2011 10:35

ЕМИЛ написа:
terata написа:Дам, Георги Мечечиев. Беше преди време капитан на Локото

мечечиев си е един страхотен футболист за нашите стандарти.Ясно ми е тогава мисленето на канарите щом са го изгонили.Предполагам е заради омраза......

Емиле, вие бихте ли приели Вальо Илиев в Левски, особенно след като изгледаш този клип:

http://www.sport1.bg/sport1/node/228409

щото е едно от най-стабилните защитници???

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 12 сеп 2011 10:42

Знам, че темата си е за феновете на Ботев и макар да не мога да се нарека ботевист, се интересувам живо от отбора и посещавам мачовете му, когато мога.
Според мен, към момента нещата не са толкова зле откъм състав, а по-скоро откъм подреждането му и откъм мотивацията на отбора.
Дори без да се навлиза в детайли се вижда, че на много от играчите са им тотално объркани позициите. Шведа, Рахов (макар той да игра прилично с Любимец), Неделев не играха, където могат най-добре. За Курдов не ми се коментира, ясно е на всички. Може би и Асенов има място в състава. Христов и Атанасов засега изглеждат като явни недоразумения.
Вярно е, че това не е В група и нивото е различно. Все пак ми се струва, че голяма част от новите нямат класата за такъв отбор и с нищо не превъзхождат миналогодишните титуляри.
Отделно стои темата за себераздаването и мотивацията. Извинявайте, но капитана в последния мач - човекът, който трябва да поведе отбора беше трагичен. Не му се играеше, не му се тичаше. Само един Сашо Александров не стига, трябва и около него някой да се включи активно...
Вина има треньора, но вина имат и играчите, които трябва да си оставят кожата на терена, за да спечели отбора.
В заключение мисля, че треньорът се дъни досега, но трябва да му се даде още 5-6 кръга време, за да се поправи. В крайна сметка, дори и най-големите отбори имат слаби периоди, с две победи в следващите два мача, нещата ще придобият друга окраска и като самочувствие и като класиране.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 12 сеп 2011 10:45

След интервюто което даде след мача с Любимец - мнението ми е твърдо ДА. Да си треньор на Ботев и да твърдиш, че Ботев НЕ трябва да мачка убедително в домакинските си мачове... Тва противоречи на канарската концепция!

+ още нещо селекцията и да е слаба, е достатъчна да сме топ отбора в Б група към момента. Все пак отборът от В група се запази, към него се присъедини топ играч като Тошко Неделев (сами виждате резултатите от включването му) + Кривия (опитен халф), така че положението не е толкова трагично. Някой спомена Нафтата - явно разликата между В и Б групата не е толкова голяма.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 12 сеп 2011 10:47

Точките не са проблем.Даже трябва да сме радостни и на тях, предвид играта :!: Точно заради тая игра Хубчев трябва да се маха.Не може отбор с 5 класи над другите(колкото и да се опитват да ни изкарате играчите некадърници) и 5 пъти по-голям бюджет от на всички клубове взети заедно, да играе като Бирмингам в Англия - защитно, като аутсайдер, все едно е обречен.Е да, ама ние не играем срещу Юнайтед, Сити и Челси.Или играем според възможностите си, а то е да атакуваме и да диктуваме темпото, без значение дали печелим и се получава, или Хубчев си тръгва.Това не е Поморие да гради на базата на защитата и на факта, че във повечето мачове ще е аутсайдер.В Ботев защитните действия водят до безлични хиксове.И така ще е, докато не се промени нагласата в съблекалнята.Много е банално това - уважавайте другите отбори и имайте респект от тях.Е, няма как да го бъде.Етър са отбор на 3 седмици, Нафтата и те кажи речи редят нов състав.Спартак Варна, Добруджа, Несебър и Доростол няма да ги коментирам.Сливен са до изборите.Единствено Поморие и Любимец са обиграни отбори, но не от нашата класа.Просто не мога да приема статуса на средняк, с който се славим в тази група...

Shadow_
Контакти:

Мнениеот Shadow_ » 12 сеп 2011 10:50

Месершмит написа:
Pupper_ написа:Ботев не играе добре, не играе като отбор и няма необходимото самочувствие на победител. Виновен за това е само треньора и той трябва да понесе вината. Но за мен е прекалено рано, да му се иска оставката. Да, трябва да му се отправи "намек" от ръководството, че нещата не вървят в желаната посока, но да го сменяме след 5 кръга ... не считам, че е правилно. Нов треньор, би означавало нов период на адаптация, нови експерименти със състава, нови напасвания. Да стискаме палци, че ще вземем мача на Лазур (с тази игра силно се съмнявам) и нещата ще тръгнат нагоре.

Принципно си прав, обаче след няколко кръга вече ще е късно, оставим ли го, ще си продължим агонията в Б група. Колкото по-бързо се махне този човек от Ботев, толкова по-добре за всички ни.
Аз самия през лятото бях много щастлив, че Петър Хубчев идва начело на Ботев, всички се кефихме, обаче реалността се оказа съвсем друга, философията му, идеите му(ако въобще има такива) са тотално сбъркани и неприложими върху отбора ни.
Ясно е че под негово ръковоство затъваме от мач на мач, не виждам защо трябва ръководството да се инати и да го държи, след няколко мача вече ще е късно, защото не всичко ще е в наши ръце, ще трябва да се молим отборите преди нас да си губят мачовете, а това я стане я не.

Отново показваш, че не разбираш нищо от футбол.Лудогорец миналата година кои бяха на ПОЛУСЕЗОНА ? А ти ми говориш тука как ако до няколко мача не сме първи всичко свършва :lol: Да не говорим, че тази година групата е по-трудна...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 12 сеп 2011 10:54

Месершмит написа:...

Не се изживявам като треньор, нито пък робувам на имена. Хубчев за момента не се справя добре. Даже и задоволително не се справя. Но не съм сигурен, че само той е виновен за създалата се ситуация. В отбора има напрежение, това се вижда от всички. Има някакви дразги между футболистите. Има и ненавременна намеса от страна на ръководството. Има и пренавиване от наша страна. Но ... да не забравяме, как топката не искаше да влезе във вратата на Спартак Вн, как изпуснахме победата и срещу Сливен. Късмета не беше с нас в тези два мача. Хубчев за момента допуска грешка, че не затяга дисциплината в съблекалнята. Допуска грешка и с непрекъснатата ротация на футболистите. Много експерименти ни се събраха от началото на сезона. Затова съм по-склонен да се търси решение на тези "проблеми" в самия треньор, отколкото смяната му към момента. Може би прагматизма ми идва в повече, но не виждам вариант за нов треньор, който да реши на мига всичко и да започнем да побеждаваме с лекота.

Потребителски аватар
batistuta25
Контакти:

Мнениеот batistuta25 » 12 сеп 2011 11:05

Trickstyle написа:Има толкова много болни мозъци които се наричат Ботевисти,че чак ми се повръща.Единия чак фирман изкарал и плюе ли плюе...Извинявай господин Никой..ти къде беше когато 10 години бряговския си правеше каквото иска с нас? Но сега след 5 мача и веднага плюеш,за рейс,за бюджет,за игра...Вие големи треньори станахте всичките? Другия повече нямало да стъпне на мач на Ботев...ейййй БОТЕВ НЕ СЕ КОМЕНТИРА,А СЕ ОБИЧА! Срам ме е,че има фенове като вас,фенове които ОБИЧАТ отбора само като бие с 8:0. Защо нищо не казахте във "В" група?! Защо изпълзяхте от мишите си дупки сега? НЕ НЕ ИСКАМ ХУБЧЕВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА. Искам ОЛИГОФРЕНИТЕ на Колежа които знаят само да плюят да си тръгнат. Най-лесно е да плюеш по някой...а дали може да го подкрепим когато трябва? Вие господа едва ли. И ще цитирам едно момче от независимия ... "Ние май сме добре,само когато сме на война срещу някой"...

+1912
Любовта на хората прави един отбор голям!!!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 12 сеп 2011 11:06

ето едно мнение на фен на Ботев което взех "на заем" от един друг сайт. Човека го е написал много добре и на 100% мисля като него
Положението че е закучено, спор няма. Че са наляли гипса наще, е очевидно. Въпроса, който ние като публика трябва да си зададем е дали като половината стадион освирква играчи и треньор, на тея хора ще им е по-лесно. Имали ли ли сме треньор в историята, който да сме изгонили след няколко равни мача? Имали ли сме треньор, който да е бил по-скромен и дисциплиниран и с такова желание за работа, а ние да му се отблагодаряваме с най-чобанските псувни? Дори и да не става, а аз изобщо не съм сигурен в това, това ли е начина да се разделим с този човек. Та нали утре никой треньор няма да иска да дойде имено заради това, че тук не се работи на спокойствие и всички фенове искат да дават акъл. Къде ни отиде манталита на публика, която си обича отбора и го подкрепя до последно? Хубчев каза, че му звъняли 20 човека да му казват кой да пуска. Това нормално ли е? Как може да работи човек на спокойствие така? Гоним играчи, гоним треньори, гоним Бакалов, някой чак и срещу Цветан Василев взеха да скачат. Та аз взех да си мисля и не се сещам за някой освен Коцето Видолов, който да не сме оплюли. Всичките ни легенди направихме за 2 стотинки-тоя бил алкохолик, другия ходил по курви, третия комарджия. Ние сме супер неблагодарна публика и повечето от нас са със супер селски манталитет. Е така не можем да вървим напред. Хора, които мразят повече, отколкото обичат, не могат да са истински фенове. Съжалявам, но това е истината, по-добре да си я кажем дет се вика "право куме в очи". Трябва да си оправим публиката първо и тогава, защото с публика , която псува като чобани и ръси клетви за щяло и нещяло, няма да играем в Европа. А и да играем, само ще се излагаме. Дайте да видим кво да направим, за да се развиваме. Да съберем парите за уредбата, да си оправим Бултра телевизията, да направим една силна и организирана структура и да си подкрепяме отбора. Другото е бонус! Ние не сме фенове за купи и за титли. 10 години ходя на гостувания на цска и левски ( имам предвид селската ера) и винаги сме знаели, че ще падаме с по 4 и нагоре и пак ходехме и си правихме кефа.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 12 сеп 2011 11:17

claudio написа:
daimio написа:ще гласувам с ДА въпреки че не смятам вината за единствено негова.да си тръгва и човека който го е довел.тези които ме убеждават в правилната политика на ръководството най вероятно ще имат възможност да се преброят и в бургас и в следващия домакински мач.

айде бе !,,ще ме проващаваш'' ,ама аз смятам да отида в Бургас, заради отборът на БОТЕВ!Отборът който има нужда от феновете си ,когато нещата не вървят!няма да отида нито заради Бакалов,нито заради Хубчев!

П.С.Сигурно миналия сезон когато имахме 13 точки преднина пред Нафтата и беше почти сигурно , че ще ги отнесем, си бил пътя до Бургас с голям кеф,ама сега когато е трудно ще изоставиш ,,БОТЕВ"!

Виж ся брат бил съм го пътя с кеф верно е.Бил съм го вече над 30години по знайни и незнайни дестинаций и ей сего точно ми омръзна да ми обясняват че
ще започнем да играем добре-НЯКОГА
ще върнем БОТЕВ където му е мястото -НЯКОГА
ще построим стадион-НЯКОГА
пред всеки работещ или занимаващ се с нещо човек стоят конкретни цели и време за изпълнението им.ако ти знаеш колко е това време пред БОТЕВ и бъдеш така добър да споделиш то аз тръгвам за бургас още в сряда :)

Върни се в “Архив”