Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Росен Плевнелиев - кандидат от ГЕРБ за президент

Мнениеот dunavfc » 06 сеп 2011 00:23

smoothc написа:Гледайте тв Скат в момента тече Дискусионно студио и темата е свързана за разкрития около Росен Плевнелиев!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Утре ще бъде ред на Калфин,после на Кунева,незнам има ли смисъл да ти обяснявам,кого подкрепя тази телевизия...До вчера дума не обелваха за него,сега до 23 октомври ще има компромат след компромат,затова ББ чакаше до последно да обяви своята номинация.

dunavfc написа:
marmi52 написа:8-)

Специално за тези, които рядко влизат във форума на Гонг или го правят само, когато трябва да си заработят парите от ГЕРБ :

Никога не съм бил член на БКП/БСП. Нито аз, нито някой от родителите ми, дядовците и бабите ми ! Нямам сестра или брат членували в БКП или БСП. Жена ми е безпартийна. Родителите и също.
Да, dunavfc и vaskonti, бил съм опозиция на всички, сЪм опозиция на днешните и пак ще бъда на бъдещите, ако нещата не се променят към по-добро !
Времето и падението, ограбването и разорението на България, както и унищожението на народа ни доказва, че съм бил ПРАВ през всичките тези години да критикувам !
Не, не съм сърдит на БКП/БСП, че не са ми дали куфарче с пари. Това си е тяхна грешка ! ;)
Реализирах се и успях там, където мнозина от критикарите ми няма да успеят, да изкарат и 1 месец. Не в СССР, а във Великобритания !
Слава Богу, животът и доходите ми по никакъв начин не зависят от България. Затова съм свободен и мога да говоря истината !!!
А, истината е, че статуквото се запази и след идването на ГЕРБ на власт !
Ще се запази и след като Росен Плевнелиев стане президент на България !
Уважавам тези от комунистите, които си останаха комунисти и не се пребоядисаха. Не крадоха и не грабеха построеното. Не мамят и не манипулират простолюдието, представяйки се за демократи само и единствено, защото вече слугуват на други господари (САЩ и ЕС).
Ще подкрепя всяка власт и всеки кандидат-президент, който мисли наистина за България и за българския народ. Такъв кандидат НЕ виждам и затова няма да подкрепя никого.
Ще критикувам ГЕРБ и кандидатите им, докато са на власт. После ... следващите ! ;)
Иначе, ако всички сме като вас - лакеи и "ветропоказатели", България няма да се оправи и ще изчезнем като народ и държава .... :(

Твоето мислене ми прилича на човек,който винаги търси негативното и винаги търси кусурите във всичко.Щял да ми критикува и бъдещите :shock: Те още не са се появили и ти вече си настроен негативно....Не можеш ли да погледнеш малко позитивно на нещата ? Да кажеш е днеска се направи една уличка,утре ще се построи някоя детска градина,защо винаги трябва да търсиш негативите във което и да е правителство,дори и на бкп да е ? Дай ми пример,моля ти се,кой президент щеше да подкрепиш ти ? Кажи ми някое име,ако ще да не е на политик,какъвто и да е спортист,писател,актьор,музикант,артист...Плевнелиев помак,ББ тъп пожарникар,Цветанов мафиот,Дянков гаден капиталист,Фидосова свиня,Фандъкова лелка,Костов циганин,Волен болен за всички тия едно хубаво нещо не можеш ли да намериш,поне едно ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 сеп 2011 01:21

Българския Рокфелер е бил Атанас Буров,съвременен такъв може да бъде Иван Зографски,но какъв бизнесмен е Плевнелиев?Същия като...всички останали.Ъъъъъ гусссса,назначавам ви за ъъъъ милионери.Ей с това изречение започна голямото лапане преди 20-тина години,а затова,че откровено тъпи селяндури получиха ОГРОМНА икономическа власт България вместо да бъде Швейцария на Балканите е най-бедната страна от ЕС и от много други страни извън него.Защо?Питайте такива като Плевнелиев.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 сеп 2011 11:00

ShooterMan написа:Българския Рокфелер е бил Атанас Буров,съвременен такъв може да бъде Иван Зографски,но какъв бизнесмен е Плевнелиев?Същия като...всички останали.Ъъъъъ гусссса,назначавам ви за ъъъъ милионери.Ей с това изречение започна голямото лапане преди 20-тина години,а затова,че откровено тъпи селяндури получиха ОГРОМНА икономическа власт България вместо да бъде Швейцария на Балканите е най-бедната страна от ЕС и от много други страни извън него.Защо?Питайте такива като Плевнелиев.

Буров е бил луд фен. По време на Втората световна се е сдружавал с вражеските и приятелските военни и е градял бъдещите си контакти в чужбина.

Имаше един предприемач от Габрово и не знам защо му забравих името, но тоя човек, ако не ебил ударен от комунизма вероятно семейството му щеше да е най-богатото му на БАлканите и никой нямаше да се сети за Онасис. Известен е с благоптворителността си, като постоянно се е грижел за работниците и служителите си и ги е пращал на обучения в чужбина и им е построил нещо като общежитие, което с аползвали безплатно. Някой, ако го е чувал и се сеща по обясненията да пише се казва казва.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 сеп 2011 11:08

pomiqrat написа:
ShooterMan написа:Българския Рокфелер е бил Атанас Буров,съвременен такъв може да бъде Иван Зографски,но какъв бизнесмен е Плевнелиев?Същия като...всички останали.Ъъъъъ гусссса,назначавам ви за ъъъъ милионери.Ей с това изречение започна голямото лапане преди 20-тина години,а затова,че откровено тъпи селяндури получиха ОГРОМНА икономическа власт България вместо да бъде Швейцария на Балканите е най-бедната страна от ЕС и от много други страни извън него.Защо?Питайте такива като Плевнелиев.

Буров е бил луд фен. По време на Втората световна се е сдружавал с вражеските и приятелските военни и е градял бъдещите си контакти в чужбина.

Имаше един предприемач от Габрово и не знам защо му забравих името, но тоя човек, ако не ебил ударен от комунизма вероятно семейството му щеше да е най-богатото му на БАлканите и никой нямаше да се сети за Онасис. Известен е с благоптворителността си, като постоянно се е грижел за работниците и служителите си и ги е пращал на обучения в чужбина и им е построил нещо като общежитие, което с аползвали безплатно. Някой, ако го е чувал и се сеща по обясненията да пише се казва казва.

Христо Метев?!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 сеп 2011 11:12

ДА
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 сеп 2011 19:54

marmi52 написа:8-)

Специално за тези, които рядко влизат във форума на Гонг или го правят само, когато трябва да си заработят парите от ГЕРБ :

Никога не съм бил член на БКП/БСП. Нито аз, нито някой от родителите ми, дядовците и бабите ми ! Нямам сестра или брат членували в БКП или БСП. Жена ми е безпартийна. Родителите и също.
Да, dunavfc и vaskonti, бил съм опозиция на всички, сЪм опозиция на днешните и пак ще бъда на бъдещите, ако нещата не се променят към по-добро !
Времето и падението, ограбването и разорението на България, както и унищожението на народа ни доказва, че съм бил ПРАВ през всичките тези години да критикувам !
Не, не съм сърдит на БКП/БСП, че не са ми дали куфарче с пари. Това си е тяхна грешка ! ;)
Реализирах се и успях там, където мнозина от критикарите ми няма да успеят, да изкарат и 1 месец. Не в СССР, а във Великобритания !
Слава Богу, животът и доходите ми по никакъв начин не зависят от България. Затова съм свободен и мога да говоря истината !!!
А, истината е, че статуквото се запази и след идването на ГЕРБ на власт !
Ще се запази и след като Росен Плевнелиев стане президент на България !
Уважавам тези от комунистите, които си останаха комунисти и не се пребоядисаха. Не крадоха и не грабеха построеното. Не мамят и не манипулират простолюдието, представяйки се за демократи само и единствено, защото вече слугуват на други господари (САЩ и ЕС).
Ще подкрепя всяка власт и всеки кандидат-президент, който мисли наистина за България и за българския народ. Такъв кандидат НЕ виждам и затова няма да подкрепя никого.
Ще критикувам ГЕРБ и кандидатите им, докато са на власт. После ... следващите ! ;)
Иначе, ако всички сме като вас - лакеи и "ветропоказатели", България няма да се оправи и ще изчезнем като народ и държава .... :(

С думи прости, ти си един типичен Бай Ганьо! Всички знаем за неговото заключение, че "Всички са маскари". Ти имаш абсолютно същото мислене! Идея си нямам защо си решил, че с това си мислене и с настояването, че няма да гласуваш, си седнал да ни обясняваш на нас за кой да гласуваме и за кой не! Но то кой ли е успял да разбере Бай ти Ганя някога?
А какво да кажем за твърдението ти, че комунистите не крадели? Сигурно заради друг се превърнахме за 50 години от една от най-проспериращите държави в Европа в най-бедната! Но това е друга тема и подозирам, че съвсем ще си загубя времето да споря с теб по тоя въпрос...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 10 сеп 2011 01:37

За коментарите на marmi, мога да кажа, че едва ли може да се намери човек, който по-просто и разбираемо да обясни политическото и икономическо състояние на България в момента. За него в пълна степен важи мисълта на Ботев - " Свестните у нас считат за луди " В неговия случай ги считат за чукчи, комунисти, болшевики и бай Ганьовци. Човекът си говори с аргументи, а срещу него контра-аргументи не виждам, виждам обиди и безсмислени бъртвежи.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

haha

Мнениеот haha » 10 сеп 2011 11:34

На мене ми е интересно,колко наивници ще гласуват за марионетката на Бойко :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 сеп 2011 12:00

haha написа:На мене ми е интересно,колко наивници ще гласуват за марионетката на Бойко :lol:

На мен пък ми е интересно умните и интелигентни хора като теб за кого ще гласуват. Ако пък няма да гласуват, интересно ми е от позиция на какви са седнали да дават акъл на другите какво да правят. А, сетих се от позицията на какви - на умни и интелигентни.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 сеп 2011 12:01

Gateca написа:За коментарите на marmi, мога да кажа, че едва ли може да се намери човек, който по-просто и разбираемо да обясни политическото и икономическо състояние на България в момента. За него в пълна степен важи мисълта на Ботев - " Свестните у нас считат за луди " В неговия случай ги считат за чукчи, комунисти, болшевики и бай Ганьовци. Човекът си говори с аргументи, а срещу него контра-аргументи не виждам, виждам обиди и безсмислени бъртвежи.

А ти защо си сигурен, че ти си свестният, а тези, които не мислят като теб са луди?
[/center]

Върни се в “Свободна зона”