smoothc написа:Гледайте тв Скат в момента тече Дискусионно студио и темата е свързана за разкрития около Росен Плевнелиев!

dunavfc написа:marmi52 написа:8-)
Специално за тези, които рядко влизат във форума на Гонг или го правят само, когато трябва да си заработят парите от ГЕРБ :
Никога не съм бил член на БКП/БСП. Нито аз, нито някой от родителите ми, дядовците и бабите ми ! Нямам сестра или брат членували в БКП или БСП. Жена ми е безпартийна. Родителите и също.
Да, dunavfc и vaskonti, бил съм опозиция на всички, сЪм опозиция на днешните и пак ще бъда на бъдещите, ако нещата не се променят към по-добро !
Времето и падението, ограбването и разорението на България, както и унищожението на народа ни доказва, че съм бил ПРАВ през всичките тези години да критикувам !
Не, не съм сърдит на БКП/БСП, че не са ми дали куфарче с пари. Това си е тяхна грешка !![]()
Реализирах се и успях там, където мнозина от критикарите ми няма да успеят, да изкарат и 1 месец. Не в СССР, а във Великобритания !
Слава Богу, животът и доходите ми по никакъв начин не зависят от България. Затова съм свободен и мога да говоря истината !!!
А, истината е, че статуквото се запази и след идването на ГЕРБ на власт !
Ще се запази и след като Росен Плевнелиев стане президент на България !
Уважавам тези от комунистите, които си останаха комунисти и не се пребоядисаха. Не крадоха и не грабеха построеното. Не мамят и не манипулират простолюдието, представяйки се за демократи само и единствено, защото вече слугуват на други господари (САЩ и ЕС).
Ще подкрепя всяка власт и всеки кандидат-президент, който мисли наистина за България и за българския народ. Такъв кандидат НЕ виждам и затова няма да подкрепя никого.
Ще критикувам ГЕРБ и кандидатите им, докато са на власт. После ... следващите !![]()
Иначе, ако всички сме като вас - лакеи и "ветропоказатели", България няма да се оправи и ще изчезнем като народ и държава ....![]()
Твоето мислене ми прилича на човек,който винаги търси негативното и винаги търси кусурите във всичко.Щял да ми критикува и бъдещите